Aqua Aura Kwarts 6

77.00

Afmeting 6.5 x 3 cm (hxbr)  Gewicht 64 gram

Chakra’s: 5e en 6e

Aqua Aura kwarts is de versmelting van natuur en techniek. Atomen van puur goud worden pyro-elektrisch gebonden aan helder kwarts (bergkristal) van topkwaliteit. Dit gebeurt bij hoge temperatuur die bijna een vacuümtoestand benadert, waarin ze zich vermengen met elkaar en deze schitterende Aqua blauwe kleur ontstaat.

Dit geopende en geactiveerde Kristal, spuit doorlopend rond cirkelende spiralen. Zij verwijderd hiermee onderliggende ziektes en kwalen, met name aan de maag, darmen, lever, nieren én keel.

Dit doet ze vanuit jouw, vaak nog deels ongeopende Thymus (hoger hartchakra), waardoor er blokkades aanwezig zijn die gepaard kunnen gaan met emoties.

Zij trilt het immuunsysteem dus aan en zorgt mede voor een aangename sfeer, omdat ze negatieve energie verwijdert uit aura’s en de ruimte waar zij een mooi plaatsje zal krijgen.

Gebruik haar tijdens meditatie, want zij zorgt voor een nauwer contact met je Hoger Zelf, doordat zij dichterbij of zelfs in je neer zal dalen als daar al in jouw lichtlichaam voldoende fijn besnaardheid en ‘positieve trilling’ voor aanwezig is, waardoor je meegenomen zal worden van tijd tot tijd naar de Allermooiste LeMUria Tempels downunder de Uluru Rock in de binnenaarde, waar ook kristalwerelden zijn waar Elfen, Draakjes en andere Natuurwezentjes leven om de trilling van Moeder Aarde te verbinden met de Kosmische Trillingen.

Met deze Aqua Aura Kwarts in je hand, word ook jij weer een Kanaal tussen Hemel en Aarde in deze Kristallijnen Tempels tussen de zuiverste Natuurwezentjes én help je mee Moeder Aarde vanuit haar Diamante Moederhart weer omhoog te laten stralen, naar al het leven op aarde via de Holy Waterwegen, zoals het van Oorsprong was aangelegd.

AFFIRMATIE: Mijn Aura is gevuld met Vrede en Welzijn. Ik voel me beschermd tegen kwaadwillende energie en ben afgestemd op de Vibraties van de Hoogste Dimensies.

1 op voorraad

Andere suggesties…