Bergkristal Bol

22.00

Chakra: alle – 3,5 cm doorsnede

‘Het Volmaakte Juweel’

Bergkristal wordt ook wel Helder Kwarts genoemd. Zij stimuleert helderheid en verbetert de communicatie met jouw gidsen-team. Is programmeerbaar. Stimuleert je chakra’s en energiebanen. Zuivert en werkt zelfhelend. Is een geheugenverbeteraar en stimuleert het zenuwstelsel.

Deze LeMUria Bol zal Godinnelijke Universele Venus Liefde verankeren en gronden in de harten van ons mensen.

Ook fijn om tijdens een meditatie een Bergkristallen bol, ook wel Helder Kwarts genoemd, vast te houden of om naast je bed te plaatsen. Overal waar zij staat zal haar Goud LeMUria levensenergie de atmosfeer doordrenken met haar Kosmische Regenboogstralen vanuit de LeMUria Bron van al het leven.

Onderling verschillen deze Bergkristallen bollen iets van elkaar!

1 op voorraad

Beschrijving

Bollen

Door het in huis halen van een van mijn geactiveerde LeMUria bollen, zal er een Goddelijke een rustige atmosfeer geschept worden in jouw woning  door haar stralende Godinnelijkheid.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die deze LeMUria Bol  in haar bezit zal hebben, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Extra informatie

Gewicht 61 g
Afmetingen 3.5 × 3.5 × 3.5 cm

Andere suggesties…