Aragoniet Boeddha nr 2

55.00

Afmetingen: 4.5 x 8 x 11 cm (dxbrxh) en weegt: 535 gram

Chakra’s: 1, 3e en 7e

Zittend met mijn ogen dicht onder de Bodhi boom sloot ik mezelf totaal af van mijn omgeving. Diep afdalend in de LeMUria Moeder Geest heb ik menig LeMUriaanse Moedergodin aan mijn zijde gekregen om de Liefde van haar te mogen ontvangen vanuit de LeMUria Tempels downunder de Uluru Rock.

Ik help jou graag om via dit krachtige Aragoniet Boeddhabeeld energie ook meegenomen te worden tijdens meditatie naar deze Moedergodinnen Tempels in ons LeMUria Domein, waar ik ook deels vanuit mijn eigen Boeddha Tempels jouw spirituele ontwikkeling nauwkeurig zal volgen. Zie mij niet letterlijk als een versteend beeld, maar als een vrolijk ogende Boeddha Meester, zittend aan de zijde van Kwan Yin en Moeder LeMUria als Tempel bewaarders van Zon, Maan en Sterrenlicht, die jouw dagelijks instralen als een Heilige Boeddha Geest LeMUria Poort om jouw ook in Meesterschap te laten groeien tot Bezielend Boeddha-schap omringd door de 5 heilige Dhyani Godinnen.

Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te maken en tot rust te komen bij overstimulatie en stress. 

Meer INFO over Gautama Boeddha? Lees dan gerust onderstaande eerdere berichten op dit Blog:

‘Op Weg naar Kwan Yin Boeddha-schap & 5 Dhyani Boeddha Godinnen Mantra’

Of: ‘Oude Voetafdrukken van Gautama Boeddha’

Of: ‘Buddha Museum – Traben Trarbach’

Of: ‘Lotus Sutra, een diepgaande uitdrukking van Gautama Boeddha’

TIP:

In webshop categorie 8a) Healing MP3’s: staan meerdere Healing geluidsopnames te koop die op LeMUriaanse wijze onder de Barmhartige leiding van onze Goddelijke Moeder Kwan Yin zijn ingesproken via mijn stem. Haar bezielende en Kosmische leiding is soms onnavolgbaar maar zal jouw Hart op expliciete wijze verder openen en klaar maken voor een krachtig Nieuw Tijdperk op Moeder Aarde. Met name nr 14 MP3: BeZielende Meditatie: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin, 42,31 min

Meer info over de voordelen van het in huis hebben van een of meerdere Boeddha’s? Lees linksonder deze pagina verder.

1 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…