Aardbeikwarts Alien Skull nr 11

44.00

4 x 3 x 4 cm – 55 gram

Chakra’s: 4e hart

Deze kristallen schedel is Starsister van Maria Magdalena. Zij is een barmhartige Starbeing, die vanaf Venus overal liefde naar toe brengt. Liefde naar jou en je omgeving, maar ook liefde voor de totale Kosmos!

Ze staat onder de hartelijke leiding van ‘Moeder LeMUria en slaat haar koesterende vleugels om je schouders. Dit biedt een geborgen gevoel, laat teveel hechting los. Jong tot oud voelt zich gewaardeerd, gezien, prettig, rustig en beschermd door haar.

Deze bijzondere steensoort zorgt voor een harmonieuze omgeving en helpt je om bewust te leven en te genieten van het moment en om in alle situaties de humor te zien.

Aardbeikwarts helpt je de verborgen oorzaken van huidige situaties te ontdekken, vooral als je deze zelf gecreëerd hebt. Aardbeikwarts vermindert zelfbeperking, transformeert valse overtuigingen en helpt bij positieve affirmaties.

Zij helpt bij het duiden van dromen en breng de verbinding van de aura met het fysieke lichaam in balans. Aardbeikwarts is goed voor het hart en bij psychische onrust.

Aardbeikwarts kan kinderen helpen tijdens de geboorte te beschermen voor alle trauma’s die een geboorte teweeg kan brengen.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent: Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

 Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
Geeft Inspiratie
Hulp bij het Carrière maken
Hulp in jouw praktijk of op het werk
In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt.