Fluoriet Skull Mini 1

16.00

2.6  x 2 x 1.5 cm – 12 gram

Chakra’s: 4e = Hart en Hoger Hart (is Thymus of Aquarius chakra)

De Geest van deze mini schedel is een alles zich herinnerende Wind, welke door jou heen alle onbetrouwbare geluiden zal filteren en ombuigen.

Ze spreekt: Ik heb een frequentie die ver boven de Mens uit Trilt, waardoor ik je stapsgewijs beter in verbinding zal kunnen brengen met je eigen Gouden LeMUria Evolutie Geest, want zij grondt Hogere Energieën, harmoniseert negatieve gedachten en zal je Intuïtie versterken. Hierdoor zal de interne communicatie een flink opwaartse sprong maken, waarbij ik je zal beschermen en zuiver van Geest zal maken met via mijn Fluoriet Kristallijnen lichaam.

Bijbehorende AFFIRMATIE: Mijn brein en hart zijn wakker, alert, helder en actief, en werken samen om de beste keuzes te maken voor mijn levensdoel

Helder Fluoriet staat vanuit de oudheid al bekend om haar reinigende, zuiver helende krachten en kwaliteiten. Daarnaast versterkt deze LeMUria skull jouw energie en dat van iedere andere steen- of kristalsoort waarbij ze in de buurt staat of op gericht wordt!

Fluoriet staat a.o. voor de volgende genezende aspecten:
>Een alsmaar groter wordende veerkracht
>Geeft Helderheid verhoogt leervermogen en versterkt het geheugen.
>Kalmeert – Ordent gedachten
>Maakt krachtig een eind aan te sterke soms heftige emoties, bijvoorbeeld bij gedachten van wanhoop, depressie of boosheid >Vermindert emotionele betrokkenheid met anderen
>Maakt besluitvaardiger
>Reiniging van Energievelden
>Betere Balans
>Structuur en leert je focussen
>Betere afstemming op je hogere chakra’s
>Ontmantelt gevoelens van jaloezie.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent: Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Alle Fluoriet in deze Webshop hebben een speciale LeMUria Inwijding via Maria van der Geest ondergaan, waardoor ze vele malen Effectiever, Helender en gerichter jou kunnen Invoelen als je hen aankijkt én adequater kunnen samenwerken met hen die deze skull in huis haalt!