Orgonite LeMUria Healing Tool ‘Hoger Hart Opener’ – Door Moeder LeMUria & de Hathors

99.00

Doorsnede 10 cm – dikte 1.8 cm  – gewicht rond 240 gram

ORGONITE HEALINGTOOL
T.B.V. het openen van jouw LEMURIA WIJSHEID HART

LEMURIA TEMPEL KOPER KRISTAL

De inhoud van dit Orgonite LeMUria Tempelkristal is geactiveerd én ingewijd vanuit het Christus – Christina Eenheidsveld van LeMUria door de Moedergodinnen LeMUria Maria samen met begeleidende krachten van de Hathors

De Orgonite is gevuld met Hemels gewijd Seleniet, Rozenkwarts, Bergkristal gemengd in Aluminium oxide.

De Siriaanse Hoge Raad zal met Moeder Leeuwinnen Kracht uit de gewijde Tempel Kristallen jouw D.N.A. koorden ragfijn uitpluizen en herformuleren met Wijsheidscoderingen vanuit de Moeder Tempels van LeMUria, waar zij tienduizenden jaren bewaard zijn gebleven onder de Uluru Rock in het bevroren ijs in de Kristal Schijven en Wit en Oranje Seleniet Moeder LeMUria Kristallen Skulls, grotendeels verbonden aan Moeder LeMUria, Maria, Maria Magdalena en de vurige Moedergodinnen Isis & Saint Brigid.

Koop je deze zgn ‘Taal van Licht’ Schijven, zonder mijn Moeder LeMUria Logo, dan heb je grotendeels ongeopende, niet-geactiveerde en nimmer LeMUriaans ingewijde Healing Tools aanschaft die je voor elders goedkoper als orgonite-, hand- of lichtschijf kunt aanschaffen. Dit is niet bedoeld om andere Webshops onderuit te halen, maar om Lichtwerkers Bewuster te maken van de afschuwelijke hoeveelheid naargeestig ongeopende Orgonites en Look a likes, skulls, kristallen en half-edelstenen die her en der wereldwijd te koop worden aangeboden.  Zij zullen de Hoeder/Bezitter eerder terug laten vallen in Frequentie dan dat zij er Healing van ontvangen of welke titel dan ook die er aangegeven is.

Open je Gouden LeMUria Hart van Eenheid om de Liefde te ontvangen en je te hullen in hun Moederlijke Healinglicht. Leg beide handen op je borst met hiertussen deze kristal Orgonite schijf OF als je dat prettiger vindt, tussen je voeten . Gebruik haar ook bewust tijdens het meedoen aan een door  mij geleide LeMUriaanse Volle Maan LichtCirkel vanuit de LeMUria Tempel Sterrenpoort in Oegstgeest.

 

2 op voorraad

Andere suggesties…