Orgonite SOLFEGGIO Piramide 3: verbonden aan het Gele LeMUria Regenboog Ras via de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom

111.00

Afmeting: 11,5 x 11.5 x 9 cm   (lxbrxh)   245 gram

Chakra’s: ALLEN

Inclusief korte LeMUria Healing MP3 met een krachtige Gewijde-Healing Oefening-van-de-Aartsengelen: 3-Beschermende-Reinigende-Versterkende-Ringen. Duur 8.14-min.mp3 

Deze Orgonite Piramide staat afgestemd op de Planeet NEPTUNUS en is speciaal samengesteld in overleg met onze Goddelijke Moeder MAYA van de LeMUria Raad vanuit het domein van de Uluru Rock i.s.m. de Galactische Federatie. Ze is opgebouwd uit: Geel Aventurijn ring donut, Bergkristal, Antimoniumoxide,  diamantine Seleniet, Koper, Brons met een rood orgonite accent.

Zij is GEACTIVEERD in 3 fasen tijdens 3 LeMUria LichtCirkels gehouden in de Sterrenpoort in het voorjaar van 2022, waarbij we mee op Klankreis genomen werden langs Oeroude Stamcellen en Organen van de oorspronkelijke Planeten en Sterren via de LeMUria Moeder Rassen Stamboom (lees: Gaia Tree). Dit werd uitgevoerd  door de alleroudste Zielen tijdens het doen van 3 Ceremonies omringd en bijgestaan door de vertegenwoordigende Kristal, Klank, Geur en LichtMeesters van:

  1. De 12 Oorspronkelijke Goddelijke Moedergodinnen van het Heilige Hart van de LeMUria Bron: Groene Tara, Isis, Maya, Sophia, Venus/Aphrodité, White Buffelo Calf Woman, Kali/Zwarte Madonna,  Moeder Maria, Bastet, Hathor, Maria Magdalena, Kwan Yin
  2. De 12 Dochters en Stamoudsten op Moeder Aarde, vergelijkbaar met de 12 Zonen van Jacob als  12 stamleiders van de Israëlieten met hun offers
  3. De 12 Sterren Rassen Stamoudsten met hun Klanken van de Sterrenstelsels als Sirius, Orion, 7 Zusters van de Plejaden, Andromeda, Arcturius, Alcyone, Dragon en van de Planetenklanken uit ons Zonnenstelsel; Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto, Cheiron i.c.m. Dagtoon, Jaartoon en Zodiactoon Frequenties van Moeder Aarde.

Nikola Tesla heeft de werking van Orgoniet ontdekt. Deze Orgoniet Piramide + Tensor bestaat uit gestolde kunsthars met daarin heldere kristallen, edelstenen en verschillende mineralen.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af.

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite Piramide. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgonite Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Piramide in huis heeft staan zal beter bestand zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Allen verlaten ze geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

  1. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

  1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

  1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

TIP

Maak een Helende reis langs de Planeten tijdens het beluisteren van mijn LeMUria Healing MP3 07) MP3 ‘Op Weg naar Eenheid’ Helende Kosmische Planeten Reis vanuit het Uluru Gouden Zonne Hart van Moeder Aarde, 1 uur. HIER te bestellen voor € 11

1 op voorraad

Beschrijving

Wat is een Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide?

Een LeMUria Piramide Tempel is een kosmisch verbonden Lichtruimte die doorlopend vanuit haar Top, op roterende wijze haar wijde leefomgeving voorziet van helende instromende hoogwaardige scheppende levensenergie coderingen. Voortdurend tot in de eeuwigheid!

Deze Holistische LeMUria Tempels, herkennen je gouden LeMUria trilling, die je meedraagt in je hartchakra en omhullen je met haar Licht, warmte, kracht, plezier en Wijsheid. Samen met deze krachtpatser sta je sterk en zal je voortdurende Scheppende coderingen uitwisselen met Moeder Aarde.

Mijn piramides bevatten zeldzame lichtcoderingen en informatie van het kristallijnen netwerk. De steensoort waaruit ze gevormd zijn liggen diep uitgelijnd met de LeMUriaanse geheugendomeinen van Moeder Aarde.

De symmetrische piramidevorm is heilig, waardoor ze connecten en uitlijnen met Vortexen, oude Songlines, Drakinnenlijnen, leylijnen én Moeder Mary-dianenstelsel (lees: LeMUria Oer meridianen) , soms diep verzonken, maar altijd verbonden met oude heilige krachtplekken.

Door een Piramide in mijn Hathor Webshop te kopen, geef je gehoor aan de Roep van jouw Overziel om mee te willen werken, de oude wijsheidscoderingen via je hart als kanaal door te geven aan alle levende wezens op Moeder Aarde: mineralen, planten, bomen, dieren en de mensheid: afhankelijk van jouw zielendomein en afkomst.

De vier punten van een Piramide zijn verbonden aan de 4 Elementen. Als deze 4 energieën in evenwicht omhoog reizen, vormen zij aan Top van de 4 gelijkzijdige Piramide het 5e Element Ether. Zo ook bij mensen!beschermt

Andere suggesties…