1) Setje Waterkristallen: Holy Gouden LeMUria Driehoek: Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist

13.00

Deze Geholyficeerde set Waterkristallen is samengesteld als een ‘Gouden LeMUria Driehoek’. Ze bestaat altijd uit 3 geopende, gewijde & volledig geactiveerde Kristallen. De 3 bekendste zijn:
Bergkristal, Rozenkwarts + Amethist.

Door dit TRIO LeMUria Kristallen aan het water toe te voegen, zal het water verrijkt en hierdoor geholyseerd worden, rechtstreeks vanuit de MoederBron van LeMUria downunder de Uluru Rock in Australië. Alsmaar zullen deze 3 verrijkte LeMUria kristallen krachtig ingestraald blijven worden. Drink dit water dagelijks, want het zal extra bescherming bieden en rechtstreeks terecht komen in je organen via celweefsel en bloedbanen. Dit betekent dat op Magische wijze het zelfhelende vermogen ingestraald en gestimuleerd zal gaan worden.

WEET: dat alleen als er een levend Organisme van Christus-Christina werkzaam is – dat er dan ware ordening plaats zal kunnen vinden – zoals het van oorsprong stond beschreven in jouw Blauwdruk D.N.A. 

Dit is sinds de kristal activatie van 11-11, 12-12, 1-1 en 2-2-2023 pas weer werkelijk via de geopende AQUA LEMURIA MOEDER WATERPOORTEN weer mogelijk geworden. Natuurlijk is hier heel veel aan vooraf gegaan, waardoor velen van ons ontspoord, verdwaald of mistroostig zijn geworden.  Beschouw dit dus als een fantastisch ondersteunend middel voor je lichaam, maar gebruik het in combinatie met:

LET OP: DRINK JE WATER VAN ‘DODE’, DUS ONGEOPENDE, NIET GEWIJDE & NIET GEACTIVEERDE WATER KRISTALLEN? DAN ZAL HET NIMMER ACTIEVE, HELENDE KWALITEITEN BESCHIKKEN DIE JOUW BLOEDORGANISME OP BEZIELENDE WIJZE BINNENDRINGT. 

Gebruik daarom voortaan DAGELIJKS ge-HOLY-seerd kraanwater door er een set Gouden LeMUria Driehoek Kristallen aan te voegen.

Ik adviseer om de kristallen minimaal 2 uur hun werk te laten doen’ tot maximaal 2 dagen. Bergkristal water kan onbeperkt gedronken worden.

TIP: Vul de kan altijd bij met (kraan)water als deze half leeg raakt. Dan vermengd dit zich meteen en kan men gewoon doordrinken.

Aanbevolen is om hier dagelijks slechts één tot twee glazen van te drinken, want ons lichaam heeft aanpassingstijd nodig. Gunnen we ons lichaam deze tijd niet, dan kunnen er reacties als hoofdpijn of slapeloosheid optreden. Ik raad aan om bij gebruik van de Gouden LeMUria Driehoek kristalwater, na ongeveer drie maanden een maand pauze in te lassen.

Water met alleen één Bergkristal er in, is onbeperkt te drinken.

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

11 op voorraad

Andere suggesties…