10) Setje Waterkristallen: Holy Gouden LeMUria Driehoek: Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist

11.00

Een Gouden LeMUria Driehoek bestaat uit 3 gewijde Kristal – kwartsen: Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist.

Door dit TRIO LeMUria Kristallen aan het water toe te voegen, zal het water geholyseerd en vanuit de MoederBron van LeMUria downunder de Uluru Rock in Australië, krachtig ingestraald blijven worden. Drink dit water dagelijks want het zal extra bescherming geven en rechtstreeks terecht komen in je celweefsel via bloedbanen. Dit betekent dat op Magische wijze het zelfhelende vermogen ingestraald en gestimuleerd zal gaan worden.

LET OP: DRINK JE WATER VAN ONGEOPENDE EN NIET GEACTIVEERDE LEMURIA WATER KRISTALLEN? DAN ZAL HET NIMMER LEIDEN TOT HOLY-SATIE VAN JE BLOED EN WITTE BLOEDLICHAAMPJES.

Dit kan je uiteraard ook dagelijks combineren door Positieve gedachten en Affirmaties herhalend uit te spreken of te zingen, denk hierbij ook aan Mantra’s chanten.

Gebruik daarom voortaan DAGELIJKS ge-HOLY-seerd kraanwater door er een set Gouden LeMUria Driehoek Kristallen aan te voegen.

Ik adviseer om de kristallen minimaal 2 uur hun werk te laten doen’ tot maximaal 2 dagen. Bergkristal water kan onbeperkt gedronken worden.

TIP: Vul de kan altijd bij met (kraan)water als deze half leeg raakt. Dan vermengd dit zich meteen en kan men gewoon doordrinken.

Aanbevolen is om hier dagelijks slechts één tot twee glazen van te drinken, want ons lichaam heeft aanpassingstijd nodig. Gunnen we ons lichaam deze tijd niet, dan kunnen er reacties als hoofdpijn of slapeloosheid optreden. Ik raad aan om bij gebruik van de Gouden LeMUria Driehoek kristalwater, na ongeveer drie maanden een maand pauze in te lassen.

Water met alleen één Bergkristal er in  is onbeperkt te drinken.

5 op voorraad

Andere suggesties…