Aragoniet – Dolfijn liggend XL wit

144.00

Afmetingen: 22x6x10.5 cm (lxbrxh)  – 692 gram

Deze vrolijke LeMUria Dolfina is fijn besnaard en heeft een vrolijke opbeurende inwijdende resonantie kracht met haar sonar geluiden. Zij schenkt de eigenaar een hele speciale LeMUria toon vanuit de schoot van Moeder Aarde, waar haar helende Dolfijnenbron ligt.

Heb jij regelmatig het gevoel dat je een tekort van moederliefde in je jeugdjaren je soms nu nog parten spelen? Dan ontvang je van mij een Frequentie uit de Moederschoot van Moeder Aarde. Je hoeft alleen maar af en toe naar me te kijken of me vast te houden én je zal via mij volstromen, gevoed uit de LeMUria Moeder Bronnen, gelegen onder de Sterrenpoort in Oegstgeest/Leiden.

Mijn tweeling ziel Dolfijnen broer is lichtgrijs en staat hier ook in de webshop. Kijk hem ook maar even aan, want wie weet spreekt zijn intonatie je nog meer aan met zijn diepe pulserende resonanties!

Wij zijn beide zielendelen van oude LeMUrianen, die toentertijd via deze Moeder Sterrenpoort in Oegstgeest/Leiden het aardeportaal binnenstroomden, via de Kosmische watervallen én in verbinding met de Versteend Hout Uluru Rock MoederBron. We zwommen van hieruit onze Scheppende Frequenties rond door de Rivieren, Baaien en Wereld Zeeën. Samen met oud LeMUrianen hebben we dit district van West Europa, door naar Engeland bezaaid en op bevlogen wijze ingetuned. Wie weet was jij toen ook één van de Toonzetters en Kristalhoeders ergens op Moeder Aarde en stonden we op afstand in verbinding met elkaar. Voel maar eens wat het met jou doet als je mijn blik enkele seconden vasthoudt!

TIP:

Ter ondersteuning van jouw Healingweg, kan je ook gebruik maken van mijn Dolfijnen Bewustzijn, verzegeld in een flesje helend Bronwater, welke je in je Aura kan sproeieren voor je gaat slapen. Dan komen er meerdere Dolfijnen om je bed heen liggen om je ‘s nachts diepe resonantie healing te geven én wie weet zie je me dan in je dromen verschijnen. Klik HIER om de C) LeMUria Crystal Dolphin Spray INCLUSIEF MP3 in deze Webshop op te zoeken.
Zij is te koop in gewijde flesjes van 30 of 100 ml.

 

 

1 op voorraad

Beschrijving

Dolfijnen vormen een Regenboog Brug  tussen Hemel en Moeder Aarde en helpen je te Herinneren wie je van Oorsprong bent!

Ze hebben als spirituele functie op zich genomen om ons mensen tijdens het leven op aarde te ondersteunen bij de re-connectie met ons hogere kristalbewustzijn.

Ze doen dit door contact te maken met jouw Innerlijke Kind, het deel wat verbonden is met jouw creatiekracht uit je kindertijd.

Ze helpen je dan ook om meer onbevangen als volwassene in het leven te komen staan en dit stevig gaan te verankeren! Op deze wijze leiden ze je terug naar de Bron van LeMUria, waar alles nog puur en ongeschonden was.

Door onbevangener in het leven te gaan staan, raak je meer bezielt vanuit Eenheidsbewustzijn. Je leert jouw innerlijke kind opnieuw te verbinden met jouw volwassen persoonlijkheid.

Kinderen en zij die met een beperking door het leven moeten gaan, worden door mijn liefdevolle dolfijnen extra met zachtheid tegemoet getreden, verwarmd, omringd en gesteund.

Aragoniet:

Chakra’s: 3e en 7e

Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te maken en tot rust te komen bij overstimulatie en stress.

De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede. De steen biedt kracht en ondersteuning en bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline en acceptatie. Fysiek werkt aragoniet verwarmend en kramp opheffend, werkt in op heup-, knie- en enkelgewrichten. en heeft een positieve werking op verkoudheid, calcium opname en de botten, de spijsvertering en het immuunsysteem.

Extra informatie

Gewicht 692 g
Afmetingen 22 × 6 × 10.5 cm

Andere suggesties…