Aanbieding!

Mookaïet – Dolfijn hanger 2

12.00

Afmeting 5 x 1.3  x 2.5 cm (lxbrxh)    Gewicht 15 gram

Chakra’s: 1, 2, 3

Inclusief hangkoord

Chakra’s:  1,2,3   Element: vuur

Mookaiet is een van de heilige Aboriginal stenen. Daar maakt zij veelal deel uit van Sjamanistische rituelen en staat zij ook wel te boek als Australisch Jaspis.

De verschillende Mookaiet goudgele, rood,-oranje, bruine en paarsachtige tinten, die soms zelfs in één skull te zien zijn aan de oppervlakte, zitten barstensvol Oercodes / Scheppingscodes en planetaire data coderingen. Zij ZIJN ABSOLUUT DÉ DATABANKEN VOOR MOEDERLIEFDE en dragen heel veel warmte en schoonheid in zich mee.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan huisarts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Dolfijnen vormen een Regenboog Brug  tussen Hemel en Moeder Aarde en helpen je te Herinneren wie je van Oorsprong bent!

Ze hebben als spirituele functie op zich genomen om ons mensen tijdens het leven op aarde te ondersteunen bij de re-connectie met ons hogere kristalbewustzijn.

Ze doen dit door contact te maken met jouw Innerlijke Kind, het deel wat verbonden is met jouw creatiekracht uit je kindertijd.

Ze helpen je dan ook om meer onbevangen als volwassene in het leven te komen staan en dit stevig gaan te verankeren! Op deze wijze leiden ze je terug naar de Bron van LeMUria, waar alles nog puur en ongeschonden was.

Door onbevangener in het leven te gaan staan, raak je meer bezielt vanuit Eenheidsbewustzijn. Je leert jouw innerlijke kind opnieuw te verbinden met jouw volwassen persoonlijkheid.

Kinderen en zij die met een beperking door het leven moeten gaan, worden door mijn liefdevolle dolfijnen extra met zachtheid tegemoet getreden, verwarmd, omringd en gesteund.