52) MP3: Meditatieve Sound healing met Meester Paul de Venetiaan naar jouw Kristallijnen ELFJES Basiliek, 29.05 min

17.00

DIT IS EEN UNIEKE LEMURIA HEALING MP3 WAARIN CONTINUE SOLFEGGIOKLANKEN VAN ONDER UIT DE ETHERISCHE PIRAMIDES EN WATEREN TOT JOUW ZIEL & CELBEWUSTZIJN ZULLEN DOORDRINGEN EN IEDERE LICHTWERKER ZAL HELPEN TERUG IN CONTACT TE KOMEN MET HAAR/ZIJN EIGEN STERREN AFKOMST, ERGENS VER WEG GELEGEN IN HET OMNIVERSUM. TEVENS ZAL HET BELUISTEREN EEN STIMULANS GEVEN OM VERDER TE GAAN MET LICHTWERK DOOR FLINKE SPRONGEN TE MAKEN IN BEWUSTZIJN.

Is onderdeel van ‘OKTOBER HEALING TICKET 2022’ pakket, dat men na bestellen in Categorie 6c direct per mail toegezonden krijgt via de mail.

Dankbaar ben ik dat ik deze spiraliserende wervelende LeMUria Tijdscodes aan jou mag doorgeven als een Groot geschenk van God & Godina. Als je deze MP3 bestelt, zal je meteen in mijn krachtige LeMUria  CHRISTUS-CHRISTINA kwantumveld van Meester Paul de Venetiaan in zijn Tempel van Licht & Liefde opgenomen worden, zodat je keer op keer als je luistert, op wonderlijke wijze de Scheppende &  Helende Genezende Oorspronkelijke Klank Codes zal ontvangen.  Klank Codes zoals die ook op hemelse wijze binnenstroomde in de Tijd van de eerste mensen, toen Adam & Eva geschapen en omringd werden door hun 12 vrouwelijke LeMUria Stamhouders (3-6-9 Mozes Codes) bij de Paradijselijke Boeddha Bodhi Boom. Op mirakelse wijze vielen er 3 Stralen in één:

  1. De Goudgele Zonbron Straal
  2. De Zilverwitte Maanbron Straal en de verenigende
  3. RoodKoperen oranje-roze Venusbron Straal van Liefde, om het Christus Christina Kristallicht te laten versmelten met de Smaragdgroene Straal omhoog gezonden uit Moeder Aarde via de Uluru Rots op weg via bronnen en Rivieren naar Avalon en andere plaatsen langs de LeMUria Lemniscaatstroom, waaraan vele wonderlijke Mariabronnen nog immer behoren.

Gebruik de MP3:

  • Om beter afgestemd te worden op jouw LeMUria Nieuwe Tijd Blauwdruk.
  • Zodra je dreigt terug te terug te vallen in een naargeestig stemming of als verdriet je overvalt!
  • Om Geluk, Genezing/Herstel, Overvloed te Creëren
  • Om gewoon verrast te worden door wonderen die jouw leven zullen veranderen….blijf dus alert op voorbereidende synchroniciteit die je op weg zullen helpen tot samensmelting en éénwording met jouw Ziel, Geest en Hoger Zelf Elf en Mirakelse IK BEN DIE IK BEN

Stuur zelf de door jou ontvangen LichtCodes  ook rijkelijk vanuit je Gouden LeMUria Hart door naar je voorouders, kinderen, familie, vrienden, dierbaren en allen die het moeilijk hebben waar dan ook ter wereld, maar ook naar allen op Moeder Aarde, zoals planten, bomen, dieren ter land ter zee en in de lucht en te zend de ontvangen Liefde ook door naar alle Sterrenvrienden, waarvan er velen van heinde en verre naar ons toe afgereisd zijn om hier ook aan mee te werken.

TIPS:

LET OP: heb jij een Gmail adres en ontvang je na betaling de MP3? Kijk dan vooral eerst bij je SPAM alvorens een mail te sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Beschrijving

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…