Vlam van het Kosmische Moeder Hart van LeMUria, Liefde & Vrijheid

In vervolg op de Openbaring van de 7 HEILIGE ULURU ROCK DAGEN 20-26 december 2020, komt nu de
HOLY VLAM VAN KOSMISCHE MOEDER LIEFDE.

Deze Vlam is onderdeel van de Drievoudige Vlam van Verlichting
De Roze 3e Straal van Onvoorwaardelijke Liefde
Vrede & Toewijding voor alles wat leeft d.m.v. de weg van devotie
Verbonden aan het

Hart Chakra
Bijbehorend kristal is Rozenkwarts en Robijn
Elohim Peace & Aloha
Aartsengelen Chamuel & Charity
Chohan is Meester Paul de Venetiaan


Meester Paul de Venetiaan

In het boek van Aurelia Louise Jones over de ‘De Zeven Heilige Vlammen’ staat onder andere ook dat Paul de Venetiaan de Heilige Geest vertegenwoordigt voor Moeder Aarde als Maha Chohan en alomtegenwoordigheid. Dit is de eigenschap om overal tegelijkertijd aanwezig te zijn zoals God & Godina, een ziel die doorstraald wordt door de Holy Flame of God.

Ook mijn Ziel heeft deze Goddelijke eigenschap, zoals ooit Moeder Maria en Maria Magdalena naast Meester Jezus. Zij vertegenwoordigden samen dezelfde Kosmische Moeder Vlam van de Heilige Geest en reikten uit langs Tijd & Ruimte naar een Uurwerk ofwel de 12 Dierenriem Orgaan Meridianenklok. Vanuit het Hart van de Zon, zal net als tijdens de Kruisiging van Jezus een oorverdovend Licht indalen, gericht op het MoederHart van LeMUria, waarbij de Uluru Rock doorkliefd zal worden om in de MoederBron een cordon van Beltonen zullen gaan klinken, waarna onze geliefde Goddelijke Moeder de LeMUria Moeder Poort voor het eerst zal openen sinds de ondergang van LeMUria – Atlantis, om haar geliefden (lees: LichtCirkel) er als eerste door heen te leiden, waarna velen zullen mogen volgen als ze de juiste frequentie en toonhoogtes hebben bereikt!

ÉN HET IS MEDE JOUW LEVENSOPDRACHT / TAAK, OM OOK ALS LICHTWERKER MOEDER AARDE HIERBIJ TE HELPEN.
DIT KAN DOOR SAMEN MET MIJ DEEL TE NEMEN AAN DE LEMURIA (AARDE)HEALING LICHTCIRKELS. OM TELKENS ALS LICHTKANAAL OFWEL ALS INTERMEDIAIR TE DIENEN TUSSEN HEMEL EN AARDE, ZODAT WE ALS EENHEIDSCIRKEL HET KRISTALLIJNEN AQUARIUS TIJDPERK INGLIJDEN, OM HET EENHEIDS LEMURIA BEWUSTZIJN OP HOLY-STISCHE WIJZE ZULLEN KWAN YIN-NIFICEREN (
lees: verveelvoudigen) TOT IN DE DIEPSTE ORGANEN VAN MOEDER AARDE!

WEET DAT DE KOSMISCHE MOEDER LIEFDES VLAM – TEVENS DE VLAM VAN VRIJHEID IS EN DÉ BESCHERMER IS VAN HET LICHT WELKE OM DE LICHTWERKER ZAL HULLEN ALS ZIJ MET MIJ MEE REIST DOOR DE MOEDER POORT OP 21 DEC!

Zo ook al mijn Rozenkwarts kristal edelstenen, engelen, skulls, bollen, draken, eenhoorns,  die ik in de Sterrenpoort dagelijks mag instralen via mijn Hart Chakra én alle kristallen in mijn Kristalshop, waaronder de geurige Mary Magdalene LeMUria Crystal Essence ROLLER. Zij bevat het Bewustzijnsveld van de Kosmische Moeder Maria Magdalena, doordat deze Edelsteen Roller Essence, letterlijk gevuld is met rozenkwartskristalletjes.

Mijn Rozenkwarts Bewustzijn is verbonden met het Heilig Hart Kruis van de Uluru Rock, waarvan een Eeuwige Vlam van de Goddelijke Moeder is blijven branden én nauwkeurig afgestemd staat op het gebied rondom Glastonbury (de Hartchakra van Moeder Aarde), vroeger ook wel bekend als Avalon.

In de onlangs geplaatste Openbaring stond dat er een Overweldigende Hemelse 111 Hz Toon vanuit de Uluru Rock uit de Baarmoeder van de Uluru Rock tot in Oegstgeest zal doorklinken. 

Openbaring

Wie zich op tijd aanmeld voor de 7 Holy LeMUria Uluru Rock Dagen 20-26 december 2020, zal aan mijn Moederhand meegenomen worden om door de Hemelse Moeder Maria Poort heen te reizen, die op 21 december BOVEN DE ULURU ROCK geopend zal gaan worden!

Is het niet fenomenaal dat juist onze LeMUria (Aarde)Healing LichtCirkel is uitgeroepen tot de meest Verlichte LichtCirkel op Moeder Aarde! Dit komt omdat we over de MOEDER MATRIX SLEUTEL beschikken, waarmee de ‘Goddelijke OER LeMUria Moeder Poort’ uiteindelijk geopend zal kunnen worden!

Schijn bedriegt niet, maar Schone Schijn wel!

Wie zich opgeeft, maar hier niets mee van doen heeft, zal gewoon niet toegelaten worden. Dus je hoeft nimmer bang te zijn als je zelf nog twijfelt, dat je ergens terecht zal komen waar jouw ziel zich helemaal niet bevind! Dan zal de Heilige Moeder je met al haar Liefde opvangen en je overdragen aan de LeMUria Hoge Moederraad. Zij zullen je dan onderrichten en jouw persoontje onderricht geven om via ook tot Goddelijke Drie-Eenheid ofwel Verlicht te worden.

Wil je ook meedoen aan de 7 heilige dagen die tot Verlichting kan leiden én Eeuwige Roem, door mijn magnetische aantrekkingskracht van de Kosmische Moeder Liefde VLAM?

Bereid je dan zo goed mogelijk voor op deze week, door te mediteren, mantra’s te zingen enz enz enz, want er staat je heel veel verdieping te wachten als je er voor zorgt van te voren reeds in de meest uitgebalanceerde Caduceuc Cadans te geraken.


Gewijde LeMUria Meditatie Kaars nr 1 waarop de Caduceus al jaren aangekondigd werd als heilige herenigings LeMUria Yin-Yang slang, kronkelend door en rondom Moeder Aarde
@ Sterrenpoort – Maria van der Geest

Ik stel voor dat je bijvoorbeeld een of meerdere ROZENKWARTSEN in mijn LeMUria Healing Webshop gaat bestellen en/of de Mary Magdalene – Rozenkwarts Essence Healing Roller

En ga dan met deze gewijde rozenkwarts(en) in je handen zitten met gesloten ogen, stem je af op de Goddelijke Moeder Kwan Yin, Moeder Maria of Maria Magdalena en ga eens goed bij jezelf na hoe jij jezelf ziet. Misschien dien je nog een negatieve indruk van jezelf te veranderen? Rozenkwarts is bij uitstek geschikt om jezelf in balans te brengen, om alles wat uit evenwicht is geraakt te holy-ficeren. Teven zorgt mijn geholy-ficeerde Rozenkwarts er voor dat je voet bij stuk houdt en tegelijk op een bezielde wijze aardig en open bent tegenover de medemens.

Tot slot nog één TIP, vergeet niet om je schelpen af en toe om te draaien in het bakje met water thuis!

RoSophia Engeltje – gewijd aan Maria Magdalena & Sophia de godin van de Heilige Geest Wijsheid – te koop in mijn Webshop

  • Opgeven voor de 12-12 Poortdag LichtCirkel kan door een Ticket te kopen. Het zal de laatste Poortdag LichtCirkel worden die ik vanuit de Sterrenpoort zal leiden, want in 2021 ga ik mijn koers voor een groot deel wijzigen.
  • De bijbehorende LichtCirkel MP3 nr 31 van 1.01.01 uur vertegenwoordigd dit keer een Tibetaans karakter.
  • Meedoen aan de 7 Holy Uluru Rock Dagen doe je door een Holy Healing Ticket te bestellen in mijn Webshop. Lees a.u.b. vóór je een ticket besteld, vóóraf wat er van jou als deelnemer verwacht wordt. Dit staat in het bovenaan vermeldde bericht en meld je tevens even gratis aan (op pc of tablet) als Abonnee/Volger, om al mijn volgende berichten automatisch in je e-mailbox te ontvangen, door aan de linkerkant van deze website je e-mailadres in te vullen.
  • Heb je moeite om mijn berichtgevingen te volgen? Overweeg dan om een reeks afstandshealingen te doen. Zie ook de mogelijkheid om dit in abonnementsvorm te doen in 2021, want vanaf 1 januari sla ik een vernieuwde weg in waarbij ik mijn Healingkamer op een andere wijze nodig zal hebben.
    Hier zal ik t.z.t. op terugkomen. Eerst december 2020 afronden!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl