LAPIS LAZULI HANGER 2 (Afghanistan) – met Gouden opleg: Ingewijd als LEMURIA ISIS hanger

33.00

Chakra’s:  Ingewijde LeMUria Hangers werken samen met alle Regenboog Chakra’s

LET OP: Niet geschikt voor mensen met een allergie voor goud of zilver, want de gouden opleg is volgens de leverancier aangebracht op een wit zilveren onderlaagje.

Lapis lazuli is al sinds de oudheid bekend en werd in de oude stad Ur al in 4000 v.Chr. verhandeld. Het was een van de handelsproducten tussen Sumer, Dilmun en Meluhha. In het oude Egypte was het bijzonder geliefd en is het ook teruggevonden op het dodenmasker van Toetanchamon.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte door en om jouw heen gaan cirkelen en vult ook jouw woning op met geholyseerde Kracht & Liefde.

Haar beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel zal door niets en niemand ontkracht kunnen worden.

Degene die deze vergulde Hanger geregeld draagt en gebruikt tijdens Meditatie, zal vervuld worden van Moeder Liefde uit de LeMUria Bron van al het leven én in haar Gouden Hart ontvangen en verspreiden, zodanig dat zij ook voedend zal inwerken op haar woning en leefwereld.

Haar Gouden LeMUria Isis energie zal de drager stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & Geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn en in een steeds groter wordend LeMUria-veld haar LeMUria Hartenkracht uit te gaan Stralen.

Dit krachtige healer kristal verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie en werkt Multidimensionaal vanuit het totale Omniversum.

Haar Christus – Christina Bewustzijnsbloed heelt jouw DNA én trekt Geneeskrachtige Tonen & Overvloed aan t.b.v. de Lichtwerker. 

Deze ingewijde kristallen hanger zorgt dat het ego (ofwel de lagere wil) in dienst komt van de Hoge Wil van God & Godina.  

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 258 g
Afmetingen 10.5 × 7 cm

Andere suggesties…