MP3: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin

In mijn webshop kan je de LeMUria Healing MP3:
14) “BeZielende Meditatie: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin” . Nu voor € 11 te bestellen.
Door de ‘Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin’ ingesproken. Luister a.u.b. met oordopjes of een koptelefoon om het dieper door je lichaamscellen heen te laten resoneren.

Het is wel de bedoeling dat je, mee visualiseert door mijn stem te volgen. Je ontvangt iedere keer als je luistert en deze Meditatie Oefening doet samen met de goddelijke Moeder Kwan Yin, de op dat moment hoogst haalbare LeMUria frequenties binnen en tegelijkertijd ondersteuning en Hathor Bron Healing.

In dit bericht beschrijf ik je hoe je gebruik kunt maken van het binnenstromende Helende en meest Zuiverende Diamanten Boeddha Godinnen LICHT van de Boeddha Godin Vajrasattva in je Lichaam, Ziel & Geest, samen met Kwan Yin in de LeMUria Boeddha Tempels.

Wie mijn eerder geplaatste ‘Mantra gebed van de Heilige Vuurgeest van de Moeder Overste Boeddha Kwan Yin én haar vijf Dhyani Boeddha Godinnen’ regelmatig uitgesproken heeft (zie artikel: Op Weg naar Kwan Yin Boeddha-schap & 5 Dhyani Boeddha Godinnen Mantra), zal mogelijk bemerkt hebben dat er ná het aanroepen van de vijf Dhyani Boeddha Godinnen, er ook nog een aanroep uitgaat naar Vajrasattva. Misschien ben je toen zelf op zoek gegaan naar haar betekenis en krachten?

Zo niet, dan volgt hier een korte uitleg en meditatie om de Heilige Moeder Vuurgeest van Kwan Yin aan te roepen, want de Vajrasattva beoefening in het Tibetaanse boeddhisme, omvat een zuiveringsmeditatie van Lichaam, Ziel en vóóral de Geest, om haar te Kwan-Yin-I-ficeren met haar helende Holy Diamanten Licht, opgestuwd vanonder uit de meest Heilige Oer Moeder Kwan Yin Bron van al het Leven, die etherisch schuil gaat in het Uluru Rock – Versteend Hout Domein van LeMUria.

Tijdens de korte Vuurgeest meditatie laten we Onze geest de vrije loop om de prachtige Boeddha Godin Vajrasattva in onze geest te visualiseren als een stralende Moedergodin én Verlicht Wezen.

Als we dit regelmatig oefenen, gaan we keer op keer dieper in afstemming met ons Hoger Zelf. We belanden dan in een fase dat we de Vajrasattva Boeddha Godin visualiseren als onze Goddelijke Wijsheidsmoeder Vajrasattva of wel onze Moeder Overste Boeddha Kwan Yin, net zo lang en krachtig tot ze voor ons Geestesoog verschijnt.

Dan zal zij haar meest zuiverende Diamanten Moederlicht als Nectar uitschenken boven jouw kruin en Zienersoog binnen laten stromen in je Geest en Lichaam en uit je Gouden LeMUria hart je Ziel doorstralen, waarna je alsmaar helderder van Geest zal worden en zij jouw leven in de hand neemt. Je zal keer op keer een diepere sensatie kunnen gaan waarnemen, waarna zelfs jouw ademhaling in haar ritme terecht zal komen en jullie samen één schijnende LeMUria ZonBronFontein worden om ook Moeder Aarde te Kwan-Yin-I-ficeren met Holy-stische Coderingen.

Visualisatie-oefening samen met Vajrasattva – Kwan Yin:

Beschik je over een Vajra en/of een bel, neem deze in je handen, zoals op bovenstaande afbeelding.

  • Eerste Oefening: Haal eerst een prachtige Boeddha Godin voor de geest. Dit is de Boeddha Godin Vajrasattva.
  • Stel je dan voor dat er uit Vajrasattva’s hart, goudgele nectar stroomt en deze als een Goddelijke Lichtstroom door jouw kruin binnenkomt, je hele lichaam doorstroomt om ziekte, negatieve entiteiten, onzuivere implantaten, ongezond karma et cetera, op te gaan laten lossen in haar Moeder Licht.
  • Open daarna je ogen en spreek of chant nu de 100 Sanskriet lettergrepen van de ‘Vajrasattva – Kwan Yin Mantra’ hardop uit. Vergeet niet af en toe een adempauze in te lassen én het langzaam uit te spreken.

‘Vajrasattva – Kwan Yin Mantra’

 Om Vaj ra satt va Sa ma ya Ma nu pa la ya
Vaj ra satt va Tve no pa tish tha
Drid ho Me Bhava
Su to shy o Me Bhava
Su po shy o Me Bhava
A nu rak to Me Bhava
Sar va Sidd him Me Pra yac cha
Sar va Kar ma Su Cha me
Chit tam Shry am Ku ru Hum
Ha Ha Ha Ha Ho Ho
Bha ga van Sar va Ta tha ga ta
Vaj ra Ma me Mun cha
Vaj ra Bhava Ma ha Sa ma ya Sat tva
Ah Hum Phat

  • Tweede oefening: Deze is om de keelchakra en onze spraak te zuiveren van karma uit het verleden. We herhalen de eerste oefening en opnieuw stroomt de nectar uit het hart van Vajrasattva en komt naar je toe, stroomt via je kruin je lichaam binnen om het weer langzaam op te vullen met haar Moeder Licht. Dan ga je met je aandacht naar je Keelchakra en visualiseert dat er Goud Licht naar binnengaat om alle ‘zondige’ uitspraken en ander ongezond karma van de spraak op te sporen. Je ziet dit uit je mond te voorschijn komen om te worden uitgezuiverd en op te lossen in haar Moeder Licht.
  • Derde oefening: We herhalen de eerste oefening opnieuw. De nectar komt uit het hart van Vajrasattva weer naar je toe en stroomt via je bovenste chakra’s naar je  Dan ga je met je aandacht naar je Hartchakra en visualiseert dat er Goud Licht naar binnengaat die daar oplost, om vervolgens je Geest helderder te maken door jouw Geest te bevrijden van angst, gehechtheid, onwetendheid, verwarring en andere mentale hindernissen. Je ziet deze omhoog komen en rechtstreeks verdwijnen uit je hart, die onmiddellijke schoon gebrand wordt. Dit kan best even een angstige doorleving zijn als je gevoelig aangelegd bent.
  • Open weer je ogen en spreek of chant de ‘Vajrasattva – Kwan Yin Mantra’ opnieuw en stel je nu voor:
  1. Dat Kwan Yin door je kruin heen heel langzaam binnenkomt en doorreist via je 3e oog, je keelchakra naar je Tymus, je Hogere hartchakra en hier automatisch helemaal in verdwijnt.
  2. Weet en zie dat je onze Moedergodin LeMUria – Kwan Yin nu voor altijd in je Gouden LeMUria bij je zal dragen om zich over je te blijven ontfermen.

Dit is een zeer krachtige manier om je Lichaam, Geest en Spraak beter af te stemmen op de Gouden LeMUria Trilling van je Ziel, door je te laten verhelderen met het allerpuurste Moeder Bron Licht van Kwan Yin.

Webshop

Tevens heb ik in mijn Webshop nog enkele gewijde LeMUria Kwan Yin (half) edelsteen beeldjes (€ 13) te koop. Deze zou je kunnen gebruiken om haar Allerzuiverste Moeder Trilling dicht bij je te dragen. Bijvoorbeeld in een zakje op je hartchakra of in je broekzak, of om onder je kussen en haar om extra steun te vragen en te ontvangen.

Mijn gewijde Kwan Yin edelstenen rondom
LeMUria Boeddha Overste Kwan Yin@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl