Polychroom Jaspis – Moeder Drakin XL 9: ZE VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN DE LEMURIA STAMOUDSTEN

333.00

Afmetingen 17 x 10 x 8 cm (lxbrxh)    Gewicht 1648 gram

UIT LEMURIA MADAGSKAR

 Chakra’s: ALLEN van onder uit Aardesterchakra

Polychroom jaspis, ook wel bekend als woestijn jaspis, is een kalmerende steen die via de Wortelchakra verbinding maakt met de energieën van de aarde. Dit betekent dat het goed is voor aarding, balans en motivatie.

Polychroom jaspis werd in 2006 ontdekt in het noorden van Madagaskar, terwijl geologen op zoek waren naar oceaanjaspis. Het wordt gevonden op moeilijk terrein, dus kan het alleen handmatig gedolven worden.

Deze reuzin onder mijn Drakinnen heeft zich diep uitgelijnd binnenin het hart van Moeder Aarde via talloze leylijnen, bronnen en rivieren. Ze is een van de MoederDrakinnen, waarvan er 12 in de LeMUria Klankschalen en SOULfeggio Klank Piramides Cirkel zijn ingewijd tijdens de week van het Uluru Rock Kerst Event eind 2022.  Ze hielden de wacht rondom de Gaia Tree – Oermoeder Rassen Stamboom van LeMUria. Deze Boom bevindt zich rondom de Uluru Rock Rots, waarbij haar takken de hemel reikte én haar wortels in verbinding met elkaar Moeder Aarde in evenwicht hielden. 

Daar deze krachtpatseres een geheugen heeft dat teruggaat tot minstens 100 miljoen jaar geleden is zij stamhouder van vele coördinaten van de LeMUria Familie. Wie haar onder haar HOEDE neemt zal op de meest rechtstreekse wijze verbonden zijn of worden met het moment van de opbouw van LeMUria. ALS JIJ JE DUS AANGETROKKEN VOELT TOT DEZE POLYCHROOM JASPIS MOEDERDRAKIN, DAN BEHOOR JE VAST TOT DE LEMURIA-FAMILIE-STAMOUDSTEN. Ze zal je in de watten leggen, beschermen, bewaken, gronden, BeZielen en leren opkomen voor jezelf als dat nog nodig zou zijn. Maar dat niet alleen, ze zal je meenemen door de MOEDERPOORT (ergens bij de MoederMaas – Maasplassen) der LeMUria Poorten om op reis te gaan naar verre einders van het Omniversum tijdens meditatieve momenten en/of in je slaap. Je zal groeien in bewustzijn en steevast uitgroeien tot een standvastige terug gekeerde LeMUriaan op Moeder Aarde. 


Ceremonie aan de Maasplassen bij Roermond op 12-12-2022 toen de Centrale LeMUria Moederpoort voor het eerst weer openging en wij LeMUrianen door de Sterrenpoort meegenomen konden worden naar de verre einders, op zoek naar onze Tweeling SterrenZiel ergens op een STER / PLANEET, tot dan toe onbereikbaar in het Omniverum.

De verschillende polychroom jaspis kleuren ontstaan door het ijzergehalte van hematiet, terwijl het geel vaak wordt geproduceerd door goethiet. 

Al mijn Polychroom jaspis producten zijn hartenkrakers. Zij beschikt over meerdere helende kwaliteiten, waarbij het verruimen en verzachten van het menselijk denken een bijzondere LeMUria kwaliteit is die de basis vormt voor een verrijkend bestaan in samenwerking tussen lichaam, geest en ziel.

De Moederdrakin helpt je om doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie. Ze werkt bijzonder krachtig op de haar Hoeder in vanuit Moeder Aarde via het Aardester en Basis-wortelchakra.

Dit biedt rust in tijden van chaos. Een sterk aardende Drakin dus die je weer terug brengt, diep bij jezelf door het Hoger IK uit te lijnen met je Aardse Zelf vica versa, waardoor een paradijselijk gevoel, zonder alsmaar stress te hoeven ervaren, zal zorgen voor een strakke hemelse balans tussen Hemel & LeMUria op Moeder Aarde 

Ze helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaarder en assertiever en vermindert bang te zijn voor conflict situaties, maakt oprechter, eerlijker, hulpvaardiger en zorgt voor Eenheid tussen lichaam, ziel en geest.

Affirmeer geregeld met haar:
“Mijn lichaam is klaar voor een rustgevender Leven.”

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Andere suggesties…