Labradoriet – Kwan Yin Drakin BOL

188.00

Deze Kwan Yin Moederdrakinnen BOL is verbonden met meerdere helende en beschermende Drakinnen.  Zij zullen alle aardstraling ombuigen en je volledig beschermen tegen alle negativiteit. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg. In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderduizend jaar geleden! Het Oude Atlantis had hiermee niets van doen, waardoor deze geheimen niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder was in de baarmoeder van een Oud LeMUriaan! Wie weet was jij toentertijd al een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Eieren of Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots de energie van een heuse Drakin om je heen kunnen waarnemen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd Kwan Yin LeMUria EI, BOL of DRAKIN aan te schaffen, want alle drakenrijdsters uit de tijd van vóór de ondergang van LeMUria, zijn langzaam toe om te Ontwaken en worden Opgeroepen door haar Vruchtbeginsel, die zich ergens diep in jouw Baarmoeder bevindt. Jij hebt dan een Gouden LeMUria Drakin Code in het geheim al duizenden jaren mee gedragen. Je hebt hiervoor heel wat pijn en leed overwonnen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden!
Ze komt namelijke graag, nu LeMUria alsmaar door ons allen heen Herboren wordt, uit jouw schuilplaats te voorschijn om in LeMUria weer geboren te worden en jouw te helpen én te beschermen in deze soms bar en boze tijd voor een Oud LeMUriaan!

Beschrijving

Chakra’s: 3e, 4e. 5e, 6e

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

De Drakin BOL kan in een ruimte geplaatst worden als bescherming tegen negatieve invloeden en energie.

Extra informatie

Gewicht 1422 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm

Andere suggesties…