Regenboog Maansteen met zwarte Toermalijn – Engel 1L – 11,5 x 7,5 x 3,5 cm

144.00

Gewicht 357 gram

Chakra: 2, 4, 6 en 7

Deze schitterende LeMUria Regenboog Maansteen Engel Verlicht je Levenspad om je dromen en intenties tot uitdrukking te gaan brengen in de leven. Regenboog Maansteen bevat de Moederenergie van onze Moeder Maan en de Vrouwelijke Magische energie stroom van de Moeder LeMUria Natuur.  

De vrouwelijke energie is nodig om weer voluit vanuit jouw authentieke zelf te leven en staat voor veilgiheid, intuïtie, liefde, vruchtbaarheid en scheppingskracht.
  • Wil jij je op magische wijze helemaal weer terug in verbinding brengen met AL jouw vruchtbare Kwaliteiten?
  • Wens je weer gezien te worden?
  • Heb je dromen die maar niet uit willen komen?
  • Op zoek naar Ware Moederliefde of Vriendschap?
  • Op zoek naar een Partner voor het leven?
  • Heb je een kinderwens?
  • Wil je extra bijstand tijdens je zwangerschap?

Vraag dan hulp aan een LeMUria Regenboog Maansteen Engel
d.m.v. Verbinding, Liefde en Mededogen en ontdek jouw Ware Innerlijke Zelf. Jouw veelzijdigheid die nog ergens op Moeder Aarde in het Versteend Hout als ontelbare schatten verborgen (lees: versteend) liggen te wachten om opnieuw tot leven te komen. 

Deze hulpverlendende Moeder Maansteen Engel helpt je beter te verbinden met jezelf en je emoties. Haar zachte, kalmerende energie brengt emoties in evenwicht en kalmeert je lichaam en geest.

Ze zal resoneren met jouw hartchakra, jullie gezamenlijke  energiecentrum van Verbinding, Liefde en Mededogen.

Ben je toe aan wat verandering in je leven, maar weet je nog niet precies wat je wilt veranderen en hoe je dit gaat aanpakken? Verbind je met de vrouwelijke energie van deze Moeder Maya Maansteen Engel en ze helpt je beter te connecten met je innerlijke stem.

Met haar prachtige parelmoerglans verlicht ze je al je passies en motiveert ze je om deze passies ook daadwerkelijk tot leven te brengen! Zij is een oprechte vriendin, steun en toeverlaat die je al je hele leven gezocht hebt, maar tot nu toe moeite mee had om die te vinden, laat staan toe te laten in je leven.

Iedere maanfase kent haar eigen energie en daarom is het zo fijn om de maansteen af te stemmen op de energie van de maanfasen! Kan je wel wat hulp gebruiken bij het visualiseren en het opschrijven van je doel? Gebruik de kracht van deze Moeder Maya Maansteen Engel tijdens de nieuwemaanfase (de fase van een nieuw begin).

Voel je je uitgeput en kan je wel wat rust gebruiken? Gebruik haar kalmerende energieën tijdens de afnemende maanfase (de fase van rust en reflectie) en zij zal jou ondersteunen bij het vinden van rust. 

Ondersteunende Tips:

Maria Magdalena Spray 100 ml
Maria Magdalena Spray 30 ml
Mary Magdalene Bloemen Essence Rozenkwarts Roller

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

LeMUria Engelen

Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Ze hebben het vermogen om aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.

Met behulp van de Gouden LeMUria trilling het kristal of steensoort helpen deze Engel jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven.

Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!

Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Andere suggesties…