Seleniet Wit met Lotus Kwan Yin bloem

33.00

Afmeting: 15 x 8 cm  –  367 gram

Onze Goddelijke Moeder Kwan Yin van Mededogen en Barmhartigheid wordt vaak afgebeeld zitten in of voor een geopende Lotusbloem.

De Lotusbloem staat symbool  voor Puurheid en Zuiverheid, maar ook voor Bloei en Groei. Zij staat bekend om haar zelfreinigende eigenschap. Ondanks dat de lotusbloem groeit in moerasachtige wateren blijft er vrijwel nooit water of modder aan haar blaadjes blijven hangen. Een lotusbloem kan heel lang bloeien en juist daardoor staat de bloem ook symbool voor leven.

Seleniet wordt soms ook Maria Steen of Glas genoemd en is een Spirituele kristallen steensoort. Seleniet werkt Trillingsverhogend, beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je mediteert. Het bevordert telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven.

Het woord Seleniet komt van Selene, de godin van de maan. Soms wordt het verwisseld met Bergkristal, maar is één van de zachtste steensoorten. De heldere variant is Mariaglas of Mariakristal , omdat er vroeger in de kloosters ramen van werden gemaakt.

Wit Seleniet bevat de Blauwdrukken uit de MoederBron van al het leven in LeMUria en zijn als het ware WARE Engelenstenen, want zij opent de MoederPoort van LeMUria en jouw eigen Hoofdgids alsook de Hathors en Maria Bron Engelen van het Versteend Hout Domein onder de Uluru Rock Down-under.

Seleniet lost op in water, dus niet onder water reinigen en geen elixer van maken.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook dit Seleniet, behoeft geen reiniging omdat het negativiteit niet absorbeert maar afvoert als een geleider.

Wit Seleniet is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu weer tot extra leven gebracht wordt vanuit de mijn Sterrenpoort.

Seleniet grondt de energie uit de hogere energieën ion het Aardester chakra.
Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen.
Zij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.
Fysiek heeft zij een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

  • Seleniet is een uitstekende steen om mee te mediteren.
  • Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.
  • Seleniet mag je nooit met water in aanraking brengen want dan lost ze deels op.

TIP:

De Mother Mary Parfum Roller € 33

1 op voorraad

Andere suggesties…