Jade lichtgroen Nefriet Boeddha nr 5

33.00

Afmetingen: 3.3 x 6 x 2.5 cm (dxbrxh) en weegt: 57 gram

Chakra: 4e Hart

Deze lichtgroene Jade Boeddha, is een reinigende, beschermende en bekwame rustgever. Zij zorgt voor harmonie, balanceert en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Zij bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt  je om negatieve energieën uit je leefomgeving te verwijderen en weerhoud je om fysieke kwetsuren op te lopen.

Ze werkt in op jouw Gouden LeMUria hart chakra, verzorgt en vergroot de Liefde voor je Innerlijke Kind en Hogere Zelf.

Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam.

Zij heeft een positieve magische werking op nieren en bijnieren, blaas, darmen het zenuwstelsel en vruchtbaarheid.

Meer INFO over Gautama Boeddha? Lees dan gerust onderstaande eerdere berichten op dit Blog.

‘Op Weg naar Kwan Yin Boeddha-schap & 5 Dhyani Boeddha Godinnen Mantra’

Of: ‘Oude Voetafdrukken van Gautama Boeddha’

Of: ‘Buddha Museum – Traben Trarbach’

Of: ‘Lotus Sutra, een diepgaande uitdrukking van Gautama Boeddha’

TIP:

In webshop categorie 8a) Healing MP3’s: staan meerdere Healing geluidsopnames te koop die op LeMUriaanse wijze onder de Barmhartige leiding van onze Goddelijke Moeder Kwan Yin zijn ingesproken via mijn stem. Haar bezielende en Kosmische leiding is soms onnavolgbaar maar zal jouw Hart op expliciete wijze verder openen en klaar maken voor een krachtig Nieuw Tijdperk op Moeder Aarde. Met name nr 14 MP3: BeZielende Meditatie: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin, 42,31 min

Meer info over de voordelen van het in huis hebben van een of meerdere Boeddha’s? Lees linksonder deze pagina verder.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…