Bergkristal / Helder Kwarts Alien Skull nr 50 – LeMUria Code Draagster

44.00

Afmeting: 4 x 3 x 3,5 cm (lxbrxh)  Gewicht 50 gram

Chakra’s:  ALLEN

‘Een Volmaakt Kristallijnen Juweel’. Ook bekend als Helder Kwarts.

Deze wonderlijke Alien Skull maakt diep contact met het onderbewuste, om op haar wijze jouw onderbewuste herinneringen omhoog te halen.

Ze zal je Licht tot grote hoogte omhoog brengen, waarna ze je mee op reis zal gaan nemen langs planeten en sterrenstelsels om bij te dragen aan het herstel van LeMUria op Moeder Aarde. Ze heeft een krachtige verbinding met de Ancient Moeder Skull LeMUria die zich ergens ter hoogte van de Himalaya bevindt, maar morgen misschien in Vietnam, Uluru Rock, Egypte, Mount Shasta, Tibet en fantaseer maar waar jij allemaal nog eens je licht op zou willen steken zonder werkelijk in het vliegtuig te moeten stappen. Stel jezelf alvast maar aan haar voor! Wie weet dat je morgen al herinneringen samen met haar hebt opgehaald die je graag wil delen met andere LeMUrianen.

Stimuleert helderheid en verbetert de communicatie met jouw gidsen-team. Is programmeerbaar. Stimuleert je chakra’s en energiebanen. Zij zuivert je hele aura door al je chakra’s en meridianen uit te lijnen en onder de loep te nemen. Zij bevordert jouw  zelfhelend vermogen door je immuunsysteem een Booster van LeMUria liefde te geven en haar te versterken.

Bergkristal verbetert het geheugen en stimuleert het zenuwstelsel.

Deze heldere Kristallen Schedel heeft een fantastische, rijke en krachtige fantasie. Zij zal je verbeeldingsvermogen oprekken en je bezielen met haar liefdevolle zuiverende inzichten. Je zal meer van je zelf gaan houden, waardoor LeMUria als vanouds een vrolijker en diepgaander instrument van je zal maken tussen Hemel & Moeder Aarde. Hierdoor zal je zeker nog heel veel, in samenwerking met deze LeMUria Moeder skull, kunnen betekenen voor het welzijn van jezelf en van een ieder die jouw spirituele Pad nog zal kruisen. Kortom een ware  LeMUriaanse Codedrager!

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…