Zoïsiet Robijn Skull 1 – één met Moeder Maria én de LeMUria Elfenwereld

77.00

121 gram – Afmeting: 5.5×3.7×3.6 cm (lxbrxh)

 Chakra’s: Allen, maar vooral helend voor 1e, 2e en 3e 

Alle Zoïsiet Robijn Skulls in mijn webshop zijn verbonden aan de Feeërieke LeMUria wereld op Moeder Aarde en de Goddelijke Moeder Maria.  Graag deelt ze haar zachtheid en liefde met jou ter ondersteuning van je emotionele gezondheid en het doen openen van je LeMUria Hart.

Eigenschappen: De groene zoïsiet en de paarsrode robijn zijn de 2 basis elementen van deze schitterende gevoelige Skull. Met daar doorheen lopend een paar  zwarte vlekken van pargasiet, welke op zachte wijze verharde emoties deblokkeert. 

Deze skull zal zich voornamelijk eerst gaan verbinden met je Hartchakra, waarna ze een vaste ‘bodem’ zal gaan leggen, lees basis.  Van uit het 1e en 4e chakra zal ze verder gaan bouwen aan de uitlijning van de overige chakra’s.

Samen met de Moedergodinnen Maria & Kwan Yin zal deze LeMUria Hathor Godin jou vanuit het Uluru Rock Domein ook Moeder Aarde van haar opwekkende Energie Frequenties gaan voorzien, want zij helpt mee als Elfenhoedster en medeschepper aan het vernieuwde LeMUriaanse Kristal Matrix.

Jullie kennen elkaar nog uit vervlogen tijden, toen LeMUria nog in aanleg was en de Goden & Godinnen als Hoge Priesteressen nog samenwerkten tussen de verschillende Tempelgebieden.

Zoïsiet geeft mensen die erg afhankelijk van anderen zijn, kracht en energie om zich los te rukken en zich op eigen gelegenheid te ontwikkelen. Daarnaast helpt deze Zoïsiet Skull je zelfstandig te worden om vol zelfvertrouwen samen met haar je zielendoel te leven.

Werkt helend in op de Hartstreek – Bloedsomloop – Immuunsysteem – Beschermt je tegen erfelijke belastingen – Goed voor Huid –

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 121 g
Afmetingen 5.5 × 3.7 × 3.6 cm

Andere suggesties…