34) MP3 Op Weg naar Eenheid in de LeMUria LichtCirkel geleid door Isis en de Hathors, 54.59 min

11.00

Tijdens de Volle Maan van 28-1-2021, gehouden tussen 20-21 uur, zal de LeMUria LichtCirkel vanuit de Uluru Rock wederom op magische wijze op reis gaan door de wateren en genenbanken van LeMUria, om daar haar oude meegebrachte Wijsheid rond te brengen en uit te zaaien via LichtCodes en dit keer heilige Pentagrammen, de 5 puntige Siriusster. In deze 5e Volle Maan LichtCirkel worden we geleid en gekoesterd door de Moedergodin Isis & de Hathors, onder begeleiding van de Witte draken en drakinnen, alsook vele andere Natuurwezentjes om in de omgeving van Sedona Arizona (V.S.), rondom de Cathedral Rock en een R.K. Kapel uitgehouwen in de rots aldaar gebruik te maken van een Vortex. Hier wordt door de luisteraar en/of deelnemer van de Volle Maan LeMUria LichtCirkel heen, wederom op een krachtige plek op Moeder Aarde, de Goddelijke Moeder Energie via een etherische daar aanwezige ISIS Tempel ge-HOLY-ficeerd in de rotsen, en Rozenkwarts aldaar.

Om Moeder Aarde te helpen bij dit HOLY-ficatie LeMUria Proces, kan je tijdens een Volle Maan op AFSTAND meedoen door een ‘LeMUria LichtCirkel Ticket’ van te voren te bestellen in mijn webshop (categorie 06 + een LeMUria Healing MP3 in deze categorie 08a.

Wil je extra ondersteund worden in je energie? Overweeg dan zelf ook eens de aanschaf van een:

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangen wordt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!

Beschrijving

Deze Gewijde MP3 wordt na bestelling ook nog eens persoonlijk voor jou door Moeder LeMuria & de Hathors Ge-Kwan Yin-nificeerd met extra Groene Tara, Kwan Yin en Moeder Maria energie gecoderingen tijdens verzending naar jouw Mailbox. Hierdoor zal jij naast Afstemming op LeMUria, Healing en BijScholing ook talloze vernieuwende INWIJDENDE Holy Kwan Yin Healing codes ingestraald krijgen vanuit jouw ZielsDomein onder het bezielde Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock. 

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopende Elf-Draak-Eenhoorn LeMUria POORT in Tibet, afgestemd op de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls ergens op Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy Kristal Bewustzijn jou continue met kristallicht zal instralen, gronden en Holy-ficeren vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze Healing Opname beluistert, des te meer Bezielende coderingen  je vanuit de Hathorbron zal ontvangen om jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper te laten indalen en uitkristalliseren om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze Opname zal op AFSTAND Verlichting, Gronding, Rust en op eendrachtelijke wijze telkens opnieuw vanuit de Moeder Bron Heling jou met Healing Overgieten!

 

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit de LeMUria Moeder Bron Tempels, extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…