Aanbieding!

Aragoniet LeMUria Haai – liggend XL 5 grijs

144.00

Afmetingen:  30 x 5.5 x 11 cm (lxbrxh)  –  1003 gram

Chakra’s: 3e en 4e

“De Haai als krachtdier staat symbool voor mogelijkheden en kansen zien en creëren .”

Haai nodigt je uit om vooral vooruit te gaan om zó jouw eigen kansen volop te gaan manifesteren. Stop met wachten, werk het innerlijke vuur in jezelf omhoog op en kom in beweging. Verken de wereld om je heen en je emoties, om nieuwe kansen te ontdekken. Deze LeMUria haai is vooral er op uit om je aan te moedigen met haar messcherpe tanden om je vast te bijten in je DOEL en al je wensen tot leven te brengen.

Er kunnen hobbels in de weg voorkomen die voor angsten kunnen zorgen, blijf daar niet stilstaan en dobberen. Zwaktes en angsten transformeren. Zo kun je ook de meest ernstige problemen en bedreigingen samen met deze ranke slanke snelle Haai letterlijk te lijf gaan.

Aragoniet

Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te maken en tot rust te komen bij overstimulatie en stress.

De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede. De steen biedt kracht en ondersteuning en bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline en acceptatie. Fysiek werkt aragoniet verwarmend en kramp opheffend, werkt in op heup-, knie- en enkelgewrichten. en heeft een positieve werking op verkoudheid, calcium opname en de botten, de spijsvertering en het immuunsysteem.

Lees linksonder verder voor meer INFO over een haai als Krachtdier

1 op voorraad

Beschrijving

Heb jij het gevoel dat alles in het leven je overkomt? Probeer dan actief op zoek te gaan naar dingen die jij wel kunt veranderen. Alleen jij kunt namelijk de energie in je leven op een positieve manier veranderen.

Hoe? Kom in beweging, zoek een uitdaging of doe iets anders om de energie op te wekken die nodig is om dingen in beweging te krijgen.

Het klinkt zo simpel – misschien zelfs iets te simpel – maar vaak kun jij door slechts een kleine stap in de goede richting te zetten jouw wereld gigantisch, in positieve zin, veranderen

Is de Haai aan jou verschenen in een droom?

Dan staat deze droom, symbolisch gezien, voor gevoelens van woede, machteloosheid, vijandigheid en wreedheid. Met andere woorden, je maakt een lange en uitdagende emotionele periode door. Houdt vol! Alles in het leven veranderd met de tijd – al kan deze gedachte op dit moment slechts een schrale troost zijn.

Bron: www.tijdvoorspiritualiteit.nl/krachtdieren

Extra informatie

Gewicht 692 g
Afmetingen 22 × 6 × 10.5 cm

Andere suggesties…