Calciet Goudgele Alien Skull met labradoriet ogen 4 – Maya Zonnegoud

188.00

Afmeting: 8 x 6.5 x 7.5 cm (lxbrxh)  Gewicht: 589 gr

Chakra’s: 2e, 3e (Zonnevlecht), 6e

Deze schitterend stralende goudgele LeMUria Alien Skull staat afgestemd op de Zon en heeft een voelbare connectie met de Zonnegodin Moeder Maya.  Deze Alien Skull behoort tot een uitgebreide familie, die via de Sterrenpoort in Oegstgeest met elkaar in contact staan als dat nodig is. 

Ze zal haar Hoeder op een gemoedelijke zonnige wijze benaderen met haar zingende klanken vanuit de Gouden Moeder Bron van al het leven, waardoor jouw vrijheidsgevoel zal doen toenemen, maar vooral ook, oud zeer, angst of plots opkomende somberheid  omgebogen zullen worden, zodat de zon overal in je leven zal mogen doorbreken.

In haar liggen Oer LeMUriaanse Goudgele Zonnecodea opgeslagen van vóór het ontstaan van LeMUria.   

Deze Calciet Skull activeert en stimuleert zowel lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling en werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, maakt daadkrachtiger en standvastiger en geeft hoop en moed.

Zij verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan.

Zij zal negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert zij de stofwisseling en het immuunsysteem.

Zij heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname. Goudgeel calciet werkt reinigend en vitaliserend.

Zij herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeteraar. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid.

Fysiek heeft deze vrouwelijke skull een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas. Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen. Goudgeel calciet stimuleert wilskracht en geeft energie.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan huisarts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…