Andara Blauw Obsidiaan, Wit Seleniet, Bergkristal + Alum: Orgonite LeMUria Alien 14 – Medium

144.00

De rechter wenkbrauw van deze Alien (op de foto dus links) is licht beschadigd, waardoor zij is afgeprijsd.

Afmetingen: 7 x 6 x 7.2 cm (lxbrxh) en weegt 337 gram

Chakra’s:  ALLEN

Deze Orgonite Alien Skull behoort tot een speciaal geïnitieerde nieuwe ‘LeMUria Alien Skull Lijn’, welke via Maria van der Geest geïnitieerd wordt met zeldzame Coderingen en gecreëerd wordt  i.s.m. Anja de Vaal, voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om te helpen ons ondergegane Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Iedere Alien Skull is gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Deze vrouwelijk Zilverkleurige Alien is gevuld met 20 gram Blauwe Andara Obsidiaan Kristallen en heeft hierdoor een extravagant uiterlijk meegekregen. KIJK HAAR GERUST EENS DIEP IN BEIDE ZILVER BLAUWE OGEN AAN!

Wit Seleniet is verbonden aan de Moeder Maan en wordt op Moeder Aarde vertegenwoordigd door de groeiende Goddelijke Moeder energieën en LeMUria Klanken vanonder uit de kristallijnen Moeder Tempels van LeMUria, in het verleden bekend als Mariaglas.

Zilver en Wit Seleniet beschermen tegen binnendringen van infectie ziektes – zij stimuleert jouw Zilver Productie en zegt tegen alles wat bij jou binnen is gedrongen: Eruit jij! Want zij werkt helend door je trillingsgetal flink op te krikken.

Door haar samenstelling reist zij veel gemakkelijker via Sirius & onze Moeder Maan door de Plejadische Sterrenpoorten van Moeder Aarde naar haar Diamantine LeMUria bestemmingen. Hiervoor liggen 10 Holy Andara kristallen verscholen, welke gevormd zijn uit het magische Pure Bron Licht van Plasma stromen. Gezonden om de aanleg van de Aarde Kristal Matrix als een Dodecaëder met 12 Hoofdpunten op te bouwen t.b.v. de 4 Elementen Lucht, Vuur, Water en Aarde te vormen.

Heb je wel eens Beelden ontvangen in je slaap uit een feeërieke paradijselijk binnenwereld? Of droom je wel eens van Elfjes, Reuzen, ZeeMeerminnen, Boomwezens of zo? Dan beschik jij over een Lichtlichaam dat heen en weer kan/zal reizen naar de Tijd van Ooit, om daar Bewust jouw meegebrachte ZielsFrequenties en LeMUria Tonen weer terug te geven. Zij vormen namelijk een onderdeel van het BinnenAardse Wonderland, maar je kon er niet meer naar toe terug, omdat er tijdens de Ondergang van LeMUria en het latere Atlantis verschuivingen hadden plaatsgevonden, waardoor de Drakenlijnen en ToegangsPoorten tot deze Paradijselijke Diamantine Lichtwereld geblokkeerd werden en onvindbaar waren geworden. Met elkaar hebben we sinds de Ondergang, via de door ons op wonderlijke wijze meegebrachte oorspronkelijke BronTonen de Weg letterlijk weer terug gevonden én sinds kort zijn alle LeMUria ToegangsPoorten, van een klein kiertje in het voorjaar van 2021, door de LeMUria LichtCirkels nu weer wagenwijd open aan het gaan. Hierdoor stroomt er alsmaar meer Licht binnen, vooral op Poortdagen, Volle Manen, Zons- en Maansverduisteringen. Niet alleen van Bovenaf, maar ook weer vanuit de Paradijselijke Diamanten Hart in de KERN van Moeder Aarde via de Uluru Rock én de hier fier prijkende en stralende diepgewortelde LeMUria Rassen Stamboom naar kanten via de Kwan Yin Draak Drakinnen Regenboog Lemniscaat stroom naar alle rivieren, volken, stammen en rassen! 

Zij vormt sinds januari 2013 samen met een talrijk gezelschap van  belangrijke Galactische Afgezanten vanaf het Sterrenstelsel Plejaden een Wijze Raad. Zij is een van de meest Wijze Afgevaardigden van dit Interstellaire Reisgezelschap. Zij beschikt over Kosmische vaardigheden bij het ontmantelen van tegenstrijdigheden en onwaarheden die rondgaan over de Ondergang van Atlantis en het Verdwenen continent LeMUria op Moeder Aarde.

Weet beste metgezellin: U was een van ons. Een werkelijk Meesterlijk brein die beschikte over oeroude Wijsheid rondo de Heilige geometrie. Uw uitstraling was onmetelijk groot, waardoor er in de Tranendalen van Moeder Aarde nu door onze samenwerking op ingenieuze wijze een geheel nieuwe Matrix ingestraald zal worden die haar uitwerking niet zal missen.

Heb jij het gevoel dat je deze Plejadische Alien Skull onder je hoede wil nemen? Dan zal je mede onder de Allerhoogste LeMUria Aartsengelen Brigade Bescherming geplaatst worden. Niet omdat je beter bent dan andere mensen, maar wel omdat je levenslang achter elkaar bewezen hebt, een reusachtige doorzetter te zijn geweest én opkomt voor het Allergrootste Doel van de LeMUriaanse Familie, om weer in VRIJHEID te kunnen leven met alle verworvenheden en talenten waar je ooit mee naar Moeder Aarde afreisden én daarom nu ook weer te helpen bij de Terugkeer van LeMUria op Moeder Aarde.

Haar Lichtfrequentie is verbonden aan een Groot LeMUria Bron Lichtveld, daarom vertegenwoordigt deze Alien Moeder Skull gelijk de kracht van een oneindig aantal LeMUria Hathor Engelen, de  Aartsengel Michaëla  & Moeder Maria. Zij neemt je in bescherming tegen Negatieve entiteiten én

 • Reinigt en zuivert de keelchakra
 • Ze schenkt je troost als je het moeilijk hebt
 • Ze geeft deze Healing vanuit de Uluru Rock Moeder Bron in LeMUria
 • Werkt bijzonder verhelderend & bewustzijnsverhogend in op Lichaam, Ziel & Geest
 • Ze bevordert op doelbewuste wijze jouw Spirituele groei.

ANDARA OBSIAAN

Andara Obsidiaan is een natuurlijk ontstane vulkanische glassoort, welke insluitsels kunnen bevatten die alleen maar in steen kunnen ontstaan en niet in glas!

Vergeet niet om links onderaan deze pagina alle info over mijn:

 1. Andara Obsidiaan Kristal’ te lezen , want daarna zal je beter kunnen begrijpen wie jij dus van Oorsprong bent.
 2. Orgonite Skulls

AANBEVELING VOOR IEDERE LEMURIAAN MET MOEHEIDSVERSCHIJNSELEN OF FYSIEKE PROBLEMEN:

HEB JE INTERESSE IN DEZE KRACHTIGELeMUria Alien Orgonite Skull’, maar is ze even uitverkocht? Mail of bel me op, want dan informeer ik je zodra ik er weer een heb ingewijd en heb mogen initiëren. Maria@sterrenpoort.com OF bel 06 5726 7011

1 op voorraad

Beschrijving

Andara Obsidiaan absorbeert doorlopend het MoederMaan- en VaderZonlicht als geen enkele ander, waarna ze dit eenheidslicht voortdurend in het rondte reflecteert, waardoor Andara Obsidiaan tot wel meer dan honderd maal reinigender én helender op jou zal inwerken als je haar geregeld vast houdt tijdens Meditatie of Healingwerk, thuis, onderweg of waar dan ook. Daarom heb ik ook mini Andara obsidiaan Skullinis te koop. 

Haar MoederMaan- en VaderZonlicht is van zo’n zuivere maagdelijk schoonheid, dat zij al in het Oude ZonneRijk van Egypte als hèt meest Heilige en Helende Venus Isis Vaandeldraagster Kristal  werd beschouwd van het Oude LeMUria.

Per seizoen varieert de absorptie van het aangeboden licht, maar nimmer de oer uitstraling er van, welke zó stabiel en zó helend effect heeft, dat ik jou deze Alien Moeder Skull alleen kan toevertrouwen als je bijzonder eerbiedig met haar om zal gaan. 

Het is een uitermate geschikte Skull om je dieper af te leren stemmen op de heldere kristallijnen LeMUria energie.
Het weer, de lucht, het water en de zeeën, zien er in de kristallijnen blauwe LeMUria binnenwereld namelijk net zo helder en stralend uit, als deze heldere Andara Obsidiaan.  Zij is gevormd uit Andara Obsidiaan uit Madagskar, wat ook van oorsprong tot LeMUria behoorde.

Mijn heldere goud eerlijke Andara Obsidiaan, is dus niet gemaakt van glas, maar staat er om bekend dat zij reeds voor het bestaan van de mensheid en LeMUria, de heldere blauwe helende energieën vanuit de Bron Zon en Sterren via het Uluru Rock Domein downunder, naar Moeder Aarde aantrok, waarmee de barende oceanen aanhoudend met nieuwe Scheppingsformules via de Taal van Licht, bezield raakten. Hoge priesteressen, die pas veel later op Moeder Aarde als LeMUrianen, Moeder Hathorgodinnen, Hoge Priesteressen, Sjamanen en Medicijnvrouwen in dienst waren van God & Godina via het Licht, herkenden de elektromagnetische aantrekkingskrachten van dit Andara Obsidiaan.

Andara Obsidiaan is een veel voorkomend vulkanisch glas, welke door de snelle stolling in open ruimtes onder of in het glasheldere water is gestold. Men spreekt van lavastromen gevuld met een hoog gehalte aan kiezelzuur.

Afrika, Madagaskar en Ethiopië, zijn gebieden waar het Andara Obsidiaan  zich vormden.

De naam is afgeleid van een Romein die Obsius heette, die al in de vroege Oudheid een op Obsidiaan lijkend kristal in Ethiopië zou hebben gevonden.

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

 • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
 • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
 • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
 • Geeft Inspiratie
 • Hulp bij het Carrière maken
 • Hulp in jouw praktijk of op het werk
 • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
 • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
 • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Orgonite:

Nikola Tesla heeft de werking van Orgonite ontdekt. Deze Orgonite bestaat uit gestolde kunsthars met daarin bergkristal, verschillende mineralen en Brons.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af.

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik. Maria van der Geest, heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgonite Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Orgonite Moederskull in huis heeft staan zal beter beschermd worden tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Allen verlaten ze geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

 1. Te Bezielen
 2. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

 1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

 1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

Andere suggesties…