Seleniet wit Alien Skull 18 – Met Wit Zilver-Gouden LeMUria Moeder Maria frequentie

99.00

196 gram – Afmeting: 7.6 x  4 x 5 cm (lxbrxh)

Chakra: ALLEN

Seleniet heeft de wit zilver gouden LeMUria trilling van het Antimonium Moeder Maria Licht en wordt ook wel Maria Steen of Glas genoemd en is een Spirituele steen en werkt beschermend en inzicht gevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je mediteert. Het bevordert telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven.

Omdat mijn Witte Seleniet (Alien)Skulls, Bollen, Harten, Drakinnen als Hemelse Moeder Maan Poort dienen voor de in februari 2021 terug op Moeder Aarde gekeerde Silvery Moon Straal uit de Bron van de Grote Centrale Moeder Maan via de Sterrenpoort – Oegstgeest, werken deze LeMUria Moeder Skulls als doorgeef luik van het oorspronkelijke Anti Bacteriële en Anti Virale koortswerende Universele Zilveren Straal.

Deze Straal is de vervolmakende HerScheppende Holy-grammen en Antimonium bevattende Straal. Ze  ontmantelt en verrijkt tegelijk met haar loepzuivere LeMUria Witte Tempel Bron Tonen van de 111, 222, 333 en 528 Hz alles doordringende Frequenties.

Het woord Seleniet komt van Selene, de godin van de maan. Soms wordt het verwisseld met Bergkristal, maar is één van de zachtste steensoorten. De heldere variant is Mariaglas of Mariakristal , omdat er vroeger in de kloosters ramen van werden gemaakt.

Wit Seleniet bevat de Blauwdrukken uit de MoederBron van al het leven in LeMUria en zijn als het ware WARE Engelenstenen, want zij opent de MoederPoort van LeMUria en jouw eigen Hoofdgids alsook de Hathors en Maria Bron Engelen van het Versteend Hout Domein onder de Uluru Rock Down-under.

Seleniet lost op in water, dus niet onder water reinigen en geen elixer van maken.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook dit Seleniet, behoeven geen reiniging omdat het negativiteit niet absorbeert maar afvoert als een geleider.

Wit Seleniet is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu weer tot extra leven gebracht wordt vanuit de mijn Sterrenpoort.

Seleniet grondt de energie uit de Grote Centrale Maan in het Aardester chakra.
Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen.

Zij bevordert mede hierdoor rust, bevordert balans en vrede in jezelf en je omgeving.
Fysiek heeft zij een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

 • Seleniet is een uitstekende steen om mee te mediteren.
 • Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.
 • Seleniet mag je nooit met water in aanraking brengen want dan lost ze deels op.

Wil jij ook mee helpen de Koortswerende en Anti Bacterële en Anti Virale Silvery Moon Energie van de Goddelijke Moeder samen de Dolfijnen terug te brengen op Moeder Aarde? Zeker nu er zoveel mensen zijn met een tekort aan zuiver hoogwaardig Zilver in hun lichaam, waardoor het immuunsysteem niet opgewassen is tegen de aanvallen uit de allerlaagste Midden Aarde Rijken? Geef je dan op als Deelnemer aan mijn LeMUria Volle Maan LichtCirkels door van te voren een Holy LichtCirkel Ticket te bestellen + MP3 in mijn LeMuria Healing Webshop.

TIPS:

Overweeg ook eens om tegelijk mijn ge-HOLY-fyceerde
‘C) LeMUria Crystal Dolfijnen Aura Spray te bestellen 30 of 100 ml, waarbij je gratis MP3 28) MP3 Wedergeboorte van jouw NatuurWezen OverZiel uit de Uluru Rock SchelpenBron, 1 uur

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

 • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
 • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
 • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
 • Geeft Inspiratie
 • Hulp bij het Carrière maken
 • Hulp in jouw praktijk of op het werk
 • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
 • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
 • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…