Antahkarana 1: Soulfeggio LeMUria Klank Piramide: Elfjes Klankwereld vol Kleur & Geur – incl MP3 07

111.00

Je ontvangt na bestelling als extraatje, mijn LeMUria Healing MP3 07) in je Mailbox, waarvan de titel luidt:  ‘OP WEG NAAR EENHEID’ – EEN HELENDE KOSMISCHE PLANETEN REIS VANUIT HET ULURU GOUDEN ZONNE HART VAN MOEDER AARDE, 1 UUR

Afmeting: 12 x 12 x 8 cm   (lxbrxh)    442 gram

Chakra’s: ALLEN 

Het 777 Antahkarana Symbool in deze wonderschone Soulfeggio LeMUria Piramide staat voor de mens, die op haar Pad (Tao) de 3 keer 7 Inwijdingen met even zovele initiaties te ondergaan om geheel bewust te versmelten met haar Hogere ZijnsLichtlichamen, met als Verlicht einddoel om zich in Eenheid met God & Godina te verenigen. (Lees voor meer info over dit meest Heilige Symbool, links onderaan deze pagina verder). 

Wil jij jouw Tao Weg volledig bewandelen, dan krijg je met deze wervelende en stralende Klank Piramide een fantastisch Initiatie Symbool, waarmee de Elfjes en Kaboutertjes vele transformerende Toonladdertjes door je Meridianenstelsel zullen Tonen. Zet je koptelefoon maar op als je luistert naar de meegezonden MP3.

De Orgonite Piramide heeft een witte seleniet bodem, waarin het heilige Antahkarana symbool zich heeft genesteld. De zichtbare leefwereld is opgebouwd uit LeMUrian Roots, Hiddeniet, Fire and Ice kristal, Mangano Calciet, Zuring, Seleniet, Antimonium oxide en Koperen nuggets.  Het is werkelijk een schitterende Piramide waarin elfjes en talloze andere natuurwezentjes zich zullen uitleven.

Een sprekend voorbeeld van een Soulfeggio Klank Piramide die haar liefde niet onder stoelen of banken verstopt, maar meteen in jouw Elfjes Genenbank zal duiken om alle registers open te trekken😊! OP WEG NAAR DRIE EENHEID! Ik feliciteer je alvast met je aankoop, want nergens in een webshop op Moeder Aarde zal je haar helende LeMUria evenbeeld vinden, want dit is enkel voorbehouden aan de LeMUriaanse samenwerking tussen 2 Klankzusters: Maria van der Geest & Anja de Vaal!

Ik heb voor jou deze Heilige Soulfeggio 777=3 Klank Piramide vol tot leven mogen brengen, zodat ze aan jou als nieuwe hoeder, ook al haar bezielende elfen genenbank klankjes op geïnspireerde wijze zal mogen gaan overdragen.

Weet dat dit soort LeMUria Activaties alleen in het aller diepste geheim nog plaatsvinden én dat je over hele specifieke kwaliteiten en eigenschappen dient te beschikken om hier toegelaten te worden. De wereld lijkt op haar kop te staan, maar weet dat de Klanken en het Licht dat nu weer omhoog door ons allen heen straalt, hier de directe reden van is. Weet dat er nog  nooit grote veranderingen hebben kunnen plaatsvinden zonder dat eerst het puin geruimd is. 

DEZE SOULFEGGIO KLANK PIRAMIDE ZAL JOU ONDERSTEUNEN EN MEENEMEN DOOR DEZE KOMENDE – VEEL VERANDERENDE – RUMOERIGE WINTERPERIODE HEEN, OP WEG NAAR KRACHT – PLEZIER EN OVERVLOEDIGE HULP….. ZO LANG JIJ HAAR AF EN TOE EENS AANSTAART – KNUFFELT – EN MOOI ZAL VINDEN TOT IN DE LENGTE DER DAGEN!

Wil jij jouw heldere Kristal of Piramide ook weer tot leven laten wekken OF naar een Hogere Bewustzijnsstaat laten coderen? Stuur mij dan een foto van jouw kristal (liefst dichtbij genomen): Maria@sterrenpoort.com 

Je kan door mij op AFSTAND:

  • OF enkel een Kristal Activatie laten doen – dan reinig, initieer en beveilig ik het voorwerp tegen negativiteit vanuit de omgeving via een korte inwijding. (altijd op Volle Maan of LeMUria Poortdag. 
  • OF je kan mij opdracht geven (dit kan pas weer sinds 21-9-2022) een Kristal Klank Activatie te laten doen, om de Elfjes Klanken in jouw kristal te laten ontcijferen, zodat ze weer actief gaat samenwerken (wervelen) op afstand met een van de Soulfeggio Piramides op Moeder Aarde, want jouw  Kristal kan namelijk een Klankdrager zijn van een eigen ‘LeMUria Wijsheidscode Klank’ in haar cel geheugen, die samen met andere Kristallen weer tot leven gewekt dienen te worden om als Helend Klankveld Kristal te dienen, zoals het van oorsprong het geval was in de tijd van LeMUria en Oude Atlantis.

 

TIPS

Helende Allesomvattende ‘Soulfeggio Klank Piramide JaarCirkel,’ verbonden aan de Klanken van de Planeten en Sterrenstelsels in de Kosmos & tegelijk met de etherische Soulfeggio Klank Piramides waar ons totale Meridianenstelsel en Klankbewustzijn werd opgebouwd. INCLUSIEF 12 LEMURIA HEALING ORGAAN-MERIDIAAN MP3’S

Allen zijn op basis van Sterrenbeeld en/of behoefte natuurlijk ook afzonderlink te bestellen – inclusief bijbehorende MP3.

Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

In de tijd van LeMUria werd door de Kristal Lichtmeesters en meesteressen een Heilig Geometrisch symbool aan de Mensheid geschonken om te helpen bij de frequentieverhogingen van de Lichtlichamen.

Dit symbool is de Antahkarana. Het activeert en bewerkstelligt de verbinding tussen het menselijke brein en het Hogere Zelf. In het oude China en Tibet mediteerde men met dit symbool om de verbinding met de hogere Lichtlichamen te bewerkstelligen.

Een Antahkarana is opgebouwd uit drie keer het symbool van het getal zeven. Deze staan voor de 7 chakra’s, de 7 kleuren van de regenboog en de 7 tonen van de toonladder.

Het nummer 7 is vanaf het begin van onze werkelijkheid een magisch getal geweest. In de oudste heilige geschriften verwijst 7 naar de kracht van God & Godina en wordt daarom het meest heilige getal genoemd.

Het gebruik van het getal 7 heeft menige betekenis, zoals de 7 dagen van de schepping, de 7 hemelen, de 7 zegels, de 7 geesten van Egypte, de 7 deva’s in de geschriften van de Hindoes, de 7 engelen van Chaldeans, de 7 Sephirots van de Kabbala, de 7 engelen van Openbaring, de 7 Amschaspands van Zarathustra uit Perzie, de 7-armige kandelaar (Menorah) en de 7 Heilige namen van God.

De heilige Boom des Levens had vroeger ook 7 takken (nu veel meer 😉) en als we verder in de natuur gaan kijken komen we het getal 7 vaak tegen: elk kwartier van de Maan duurt 7 dagen, de 7 kleuren van de regenboog, de 7 wereldzeeën, de 7 wereldwonderen, de 7 dagen van de week en tot slot herkennen we ook in de muziek de 7 basistonen van de toonladder.

Numerologisch gezien is 777 een hoger octaaf van de Drie-Eenheid: 777 = 7+7+7 = 21 en 21 = 2+1 = 3

Andere suggesties…