21 juni-21juli 2018 LeMUriaanse Opkomst & Shift in Sterrenbeeld Kreeft

Op de langste dag van het jaar, 21 juni 2018, staat de grote LeMUriaanse wederkomst voor het eerst uitbundig in te stralen in het dierenriemteken ‘Kreeft’. Het is de 6e Straal, een Gele Regenboogstraal, die ná de opkomst van de LeMUriaanse Gouden (2e) straal van de Tweelingmaand, uitbundig haar krachten opnieuw zal laten opkomen in de LeMUriaanse Kreeftmaand.

Een teken dat veel overeenkomstige kenmerken heeft met het Chinese Zodiak teken ‘Varken’. Deze LeMUriaanse Kreeft Poort zal op een van de meest krachtige wijze in 2018, met een hoog temperament  er voor zorgen dat de voedende instroom van de Moedergodin LeMUria zich aandient op Moeder Aarde.
Beschik jij zelf over een Amber/Barnsteen of Opaal, een Amber schedel of een Amber of Opaalsieraad? Leg haar dan de komende periode onder of naast je hoofdkussen, mediteer met haar en/of draag haar geregeld bij je.
In de Tweelingenmaand en ook tijdens de energie shift van de komende Kreeftmaand, zullen er wederom vanuit de LeMUriaanse OerMoeder Tempels, kristallen in trilling verhoogd en geopend worden. Dit vindt maandelijks nauwkeurig plaats volgens een uitgedokterd LeMUriaans Zonnewijzerplan. Met name in de regio Den Haag staat er een die weer in volle werking is getreden en haar krachten rondom uitstraalt over heel West-Europa.  Hiervoor is menige ziel geïncarneerd rondom mijn persoontje, om mij tijdens het verder uit te bouwen netwerk van LeMUria bij te zullen staan. Heb jij al eens op afstand ingevoeld hoe LeMUria aan haar energie kwam? Heb jij je al eens afgevraagd waar de kristalenergie allemaal toe in staat is?

In de Kreeftmaand zal de LeMUriaanse OerMOederkracht, die verborgen ligt in de Opaal, tesamen met de goudkleurige LeMUriaanse Amber/Barnsteen, haar verhoogde frequenties in mogen gaan zetten, voor het herboren laten worden van jouw eigen Healingpatroon. Keer op keer zal er vanonder uit de OerLeMuria GodinnenTempels, meer Zonnelichtkracht terugkaatsen in een opwaartse Oerkracht vanuit de MoederBron van LeMUria. De 1é Activatie van iedere straal wordt in 2018 iedere maand onder mijn Hoede, via het gezamenlijk gevormde Kanaal van alle deelnemers aan de Groeps AfstandsHealing op de 21e van de maand, vanuit de Centrale BronZon ontvangen, waarna we het met elkaar verspreiden

Doe jij de komende maanden ook mee om onder mijn leiding?
Dit keer op 21 juni van 20-21 uur,
om de Zomerequinox als één Oer LeMUriaans Bewustzijn te passeren? Opgeven kan iedere maand t/m 20 juni.
Dit maal om ook een Kwantum Verschuiving in het Bewustzijn van jouw eigen hartenkristal te laten plaatsvinden, welke diep verscholen wacht op de Gouden LeMUriaanse TOON van Venus. Het zal ieders hart verder openen en uitstralen naar al die lagen die nog slapen en in ruste lijken te zijn. We zullen allemaal hierbij onze eigen oorspronkelijke Venusiaanse oertrilling terug mogen ontvangen en als één LeMUriaans Orkest activeren, waarna deze als Goudgele golven door jouw fijnbesnaarde meridianenstelsel, om jouw Drievoudige Verwarmer deze maand extra aan trillen om vervolgens uit jouw verder geopende hart verder de wereld in te stralen, ook de meridianen van Moeder Aarde in.
Er zal tegelijkertijd een gouden OerBewustzijn in werking treden,  welke sinds de ondergang van LeMUria, als een verkalkt stuk van jouw bewustzijn, onberoerd lag te wachten in een oerslaap.
Krijg je er al een beeld bij?

Daar ik als een OerMoeder terug op Aarde ben geïncarneerd, met als taak LeMUria omhoog te helpen klinken en te zingen, ben ik in staat met mijn OerLeMuriaanse stemtrillingen tot dit grootste werk.
Met nadruk deze zomer zal er extra veel omhoog gebracht kunnen worden, omdat ik afreis naar bijzonder krachtplekken in Nederland, België, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Griekenland, om daar ook in te werken op de kalklagen en de kristallen, om het bewustzijn van zielen die daar in vastgezet zijn, te ontmantelen t.b.v. de wedergeboorte van LeMUria.
Neem daarbij in ogenschouw dat er ook heel veel Dierenleed overal heeft plaatsgevonden en onze hulp voor hen hard nodig is. Wij zijn degene die dat alleen kunnen.
Als jij ook wel eens het gevoel hebt dat je ergens in vast blijf zitten, stil blijft te staan in je spirituele ontwikkeling, tegenkrachten ervaart in je werk- of leefomgeving of je draagt LeMUria en de dieren een warm hart toe, maak dan ook eens een afspraak voor een Healing in de Sterrenpoort in Oegstgeest. Mogelijk ben je een harten Codedraagster t.b.v. LeMUria en Moeder Aarde, waarvoor ik speciaal vanuit LeMUria vele levens achter elkaar ben opgeleid. Ik mag via de Toonkomers van LeMUria inbreken in ieders hartefrequentie,  om deze te ontsleutelen en jouw blauwdruk  terug te vinden. Dit doe ik met al mijn Klank Helende vermogens die zeer ver reiken en alsmaar in verbinding staan met de heilige Toon & healingkamers in de Tempels van LeMUria.

Ook via privé AfstandsHealing & Groeps AfstandsHealing kan ik voor ieder die mijn hulp inroept heel veel bereiken.
Voel zelf maar in waar jouw voorkeur nu naar uit gaat als je dit leest. Alleen met elkaar kunnen we de LeMUriaanse Tijden laten terugkeren.

Onthoud:
We staan aan de Kosmische Rand van een Goud Roze Venusiaanse LeMUriaanse Transformatie omslag. Zij luidt voor iedere Deelnemer die hier open voor staat, een krachtige periode in waarin gewerkt wordt aan ieders Geluk – Liefde – Genezing – Kracht – Bescherming & Schoonheid in haar Puurste Reinste vorm!

De Drievoudige Verwarmer Meridaan- die extra aandacht zal krijgen vanuit het LeMUria Uluru Domein in de Kreeftmaand

In de LeMURiaanse Kreeftmaand zal er vanonder uit de LeMUriaanse Kristal Moeder Tempels extra ingewerkt worden op het evenwicht tussen onze Binnen- en Buitenkant. Tussen het heilige IK en het JOU! Trouw zijn aan jezelf en tevens relaties kunnen onderhouden is niet voor iedereen eenvoudig!
Drievoudige Verwarmer Meridiaan meest actief: 21.00 – 23.00 uur
Drievoudige Verwarmer Meridiaan zwakst: 9.00 – 11 uur
De Drievoudige Verwarmer Meridiaan is in het leven geroepen om een verbinding aan te gaan tussen de onderbuik-maagstreek en het borstgebied. Zie bovenstaande illustratie en volg vanaf de ringvinger de meridiaanbanen om haar te stimuleren. Zij bestaat uit meerdere vertakkingen:
1) via je arm door langs je schouder en borstbeen naar je buik
2) via je arm door langs de zijkant van je hals naar boven, dan langs de achterrand van je oor naar je slaap en wenkbrauw. Zij gaat Probeer het maar eens. Zij is de enige meridiaan die niet specifiek op één orgaan toebehoort, maar zij heeft wel degelijk haar invloed op iedere meridiaan. Het is de regulateur van onze warmtehuishouding, zowel in ons bovenste, middelste als onderste deel van het lichaam. Tevens beschermt ze ons tegen invloeden uit de andere hoofdmeridianen en is een stabilisator tussen allen.
Als het licht goed doorstroomt in jouw Drievoudige Verwarmer, dan geeft dat Vrolijkheid, Optimisme, een gevoel van Balans en raak je in een Nonchalance stemming, waardoor je nauwelijks van je stuk bent te brengen.
Als jouw Drievoudige Verwarmer minder goed doorstroomt of zelfs deels geblokkeerd raakt, dan ontstaan er lichamelijke klachten. Dit treedt zowel lichamelijk als geestelijk op. Enkele voorbeelden kunnen zijn, maar dit ligt bij ieder mens verschillend:
Lich. Klachten zijn oor problemen en oorsuizingen, evenwichtsproblemen, pijn aan arm of schouder, wisselende lichaamstemperatuur, chronisch vermoeid, spijsverteringsproblematiek en kan soms zelfs lijden tot nierziekten en allerlei kankervormen
Psych. klachten zijn gevoel van er alleen voor te staan in het leven, eenzaamheid, depressief gevoel, burn-out, zich ellendig en hopeloos voelen en heel veel twijfelen.


Ter ondersteuning beschrijf ik hieronder wat jou zal ondersteunen als je hulp wenst in deze soms best moeilijke en verontrustende overgangsperiode. Lees het aandachtig door en maak contact met deze LeMuriaanse MoederWezens die speciaal door Moeder LeMuria naar voren worden geschoven om jou te helpen en nu in trilling, bewustzijn én dus helende krachten zullen toenemen.


Afbeeldingsresultaat voor opaal
Kristal van de LeMuriaanse Kreeft maand is Opaal

Opaal is een kwarts die een scala aan kleuren kan hebben. Soms heeft het één kleur, maar met een diepzinnige diepe gloed in verschillende variaties van kleurloos, wit, geel, blauw, rood, groen, grijs, bruin en zwart. Ze worden onderverdeeld in edelopalen, wateropalen en andere opalen.
Opaal is vaak doorzichtig en de lichtblauwe melkachtige wateropalen lijken soms een beetje op opaliet of girasol. Het synthetische Opaliet is door mensen samengesteld, terwijl Opaal door de natuur is gevormd en een wonderlijk schouwspel aan kleuren kan vertonen. Opaliet bevat wel Opaal, maar mist het levendige in zich.
Opaal was al bekend bij de Babyloniërs, Assyriërs en de oude Grieken en Romeinen. Zij vonden het een magische steen. Men meende dat de opaal hen waarschuwde voor ziekte en narigheid. Door het hoge vochtgehalte reageert de opaal sterk op koorts door dof te worden van. Bron: www.semoea.nl
Opaal stimuleert alle chakra’s, maar vooral het 2e en 4e chakra: heiligbeen- en hartchakra. Een opaal bij je dragen ter hoogte van je buik of milt, straalt uit naar al je organen. Tevens is een opaal of opaliet een krachtige opbeurende steen en ondersteunt het emotionele lichaam.

Elohim van de Kreeftmaand is VREDE
Zij zijn een groep LeMUriaanse engelen verbonden met de Centrale Zon & Venusia die samenwerken met de Elohim van de Goudgele & Roze Straal, om Moeder Aarde te infuseren met dienstbaar engelengeduld en daadkracht. Zij stralen ons allen nauwkeurig in, in verbinding met God & Godin via Moeder LeMUria, waardoor wij vanuit de goud-, koper en de LeMUriaanse kristalgrotten, van onderuit ook doorstraald worden, om evenwichtiger in Liefde en Vrede met onszelf te gaan leven alsook met onze relaties en de totale leefgemeenschap om ons heen, waardoor LeMUria per seconde, meer en meer als een hernieuwde Scheppende Orde terug zal keren op Moeder Aarde.


Aphrodite – Moedergodin van de LeMUriaanse Kreeftmaand

Zij is een Griekse Godin van de Hartstocht & Liefde. Aphrodite betekent ‘Uit het schuim der zee geboren’ en zij zou voortgekomen zijn uit de afgesneden geslachtsdelen van haar vader Uranus, die in zee waren geworpen. Zij helpt vrouwen zich vrij te voelen in hun lichaam en seksualiteit door meer hartstocht en passie te ervaren in relaties door balans te creëren tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Heb jij haar hulp nodig? Kijk dan naar bovenstaande illustratie en vraag haar om je bij te staan én met name in de Kreeftmaand. Zij wekt de Godin in je met al haar Maan, Zon & Venus connecties. Haar advies is om vooral in jezelf te geloven en dit te versterken door zang en dans, om zo meer in je zachte LeMUria kracht te komen en haar te durven uiten in al je relaties. Zowel tussen mannen en vrouwen, als onderling tussen mannen en onderling tussen vrouwen. Geniet van de Weg die je geboden wordt. Aanvaardt haar met beide handen, waarin jouw verborgen hart talenten en verborgen krachten aanwezig zijn.

De Appelboom en haar vruchten, zullen in de Kreeftmaand het LeMuriaanse Boomwezen en Vrucht zijn waarvan de helende vermogens omhoog gaan

De Appelboom en haar vruchten staan voor Vergeving vanuit je LeMUriaanse hartstocht. De Appelboom wordt ook wel de Boom van het Paradijs genoemd, want het eiland Avalon betekent het eiland van de Heilige Appels. Dit Moederboomwezen helpt je om de Liefde en het Vertrouwen in jezelf te helen door al je  frustraties en je gemaakte fouten te vergeven, los te laten. Geef alles maar over aan de Grote Moeder Appelboom om jezelf te leren aanvaarden zoals je bent! Je Bent een schitterende Regenboog van nature tussen Hemel en Aarde, omringd door de onzichtbare elfen, feeën en Magi-Stralen. De Grote Moeder Appelboom schenkt jou haar Vruchten van onvoorwaardelijke Liefde als je haar eet. Visualiseer maar dat al haar heerlijke boom- & appelsappen heerlijk door je hele lichaam opgenomen worden om je Drievoudige Verwarmer te initiëren. Proef voortaan deze Heilige Appels in volle overgave ter genezing van al je oude wonden. Gebruik haar in je ochtend smoothie op je nuchtere maag of als tussendoortje rond half 11 en half 4, maar ook in een salade komt zij uitstekend tot haar recht.
TIP: eet het liefst appels met rode schil, omdat hier meer gezonde en vitale krachten in opgeslagen liggen. Dus na goed afwassen, met schil opeten!


De Adelaar, dierenwezen van de LeMUriaanse Kreeftmaand

De Adelaar, de koning onder de vogels en heeft bijna geen vijanden. Zij staat voor macht, heerschappij, schoonheid, onafhankelijkheid en overwinning. Zij helpt je om trouw te zijn aan jezelf, je eigen verantwoordelijkheid te durven nemen zonder te wijzen naar anderen, als iets niet meteen goed verloopt. Dit is Volwassenheid. De Adelaar is een belangrijk symbool in de zonneculturen op Moeder Aarde.
Het Adelaarsmedicijn is daarom heel krachtig en kan ieder die het ontvangt, stimuleren tot grootste daden. Ze verlangt wel dat je groot respect op kunt brengen voor de Schepper, dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en opofferingsgezind kan zijn. Wil jij een mens zijn met de kracht van een Adelaar? Pak dan haar medicijn aan die je zal laten herinneren wat jouw hoger taak zal zijn in dienst van de mensheid. Ze wijst je er op om hiervoor alle verantwoordelijkheid te gaan nemen door al jouw demonen te gaan vervangen door vanuit een hogere kijk alle situaties te overzien. De Adelaar zal je hele potentieel laten zien die nodig zal zijn om dit te bereiken. Zij staat voor Wijsheid, voor Verlichting, Bewustzijn, Kosmische Vuur, Snelheid, macht & kracht, Hogere Bestemming, scherpe waarneming, helderheid, intelligentie en nieuwe dimensies. De LeMUriaanse Moeder Adelaar roept jou op om haar leiding te aanvaarden om je juiste Bestemming te vinden.

Het element van de Kreeftmaand is opnieuw Water

Mensen die geboren zijn in de Kreeftmaand of de Kreeft als Ascendent hebben kunnen:

  • Kunnen last hebben van emoties en stemmingswisselingen van anderen en kunnen dan zo maar in huilen uitbarsten
  • Zijn bijzonder gevoelig voor dingen die om hen heen gebeuren
  • nemen alles diep in zich op en nemen dit vaak heel serieus, waardoor ze zich gekwetst zullen voelen
  • Leven soms té intensief
  • Kunnen zich goed inleven in de medemens
  • Watermensen kunnen opofferingsgezind, toegewijd, meelevend en hartstochtelijk zijn

www.sterrenpoort.com