Jouw Heilige Graal én de LeMUria Healing LichtCirkel – 31 oktober 2020

Lieve Lezer en Abonnee,

Het is Tijd geworden dat we allen beseffen dat verandering onlosmakelijk verbonden met wat er momenteel gaande. Een leven waarin wij de koplopers zijn van die verandering.

  1. Het is Tijd geworden dat we allen beseffen dat we allen behoren tot het Gouden Ras welke zich heeft opgesplitst in vele kleuren, geloven en stammen op Moeder Aarde, maar dat Gaia onzer aller PachaMama is, waar wij allen uit geboren zijn, dagelijks gevoed worden en naar toe tot terug zullen keren als het onze tijd is.
  2. Het is Tijd geworden dat we allen gaan staan voor Eenheid vanuit Liefde, Saamhorigheid, Harmonie en Vertrouwen ontwikkelen in onze Hogere Menszijnsdelen. Dit zijn soms heilige natuurwezens zoals een draak, een elf, een zeemeermin, een eenhoorn, een dolfijn, een walvis, een schilpaddendeel etc etc etc.
  3. Het is Tijd geworden dat we gaan staan met ons allen voor Genezing van ons aller Moeder Aarde – Gaia – PachaMama en hierbij hebben we onze sterrenvrienden en natuur spirits harte uitgenodigd om deel te gaan nemen aan de komende Volle Maan LeMUria Healing Cirkels (op afstand geleid vanuit de Sterrenpoort) tot en met dinsdag 21 september 2021.


Laatste Avondmaal Ceremonie: het Brood werd gebroken en uitgedeeld en de Heilige wijn werd in de 12 Bekers vd Apostelen en Discipelen van Jezus als Maria Magdalena geschonken, waarna Jezus samen met zijn geliefde Maria Magdalena de Heilige Graal woorden uitsprak:
Geef deze Heilige Graal gevuld met ons Bloed en het Brood gewijd aan ons EenheidsLichaam door aan alle Kinderen van het LeMUria ZonneRijk, zodat zij zich weer zullen gaan Herinneren, dat we allen ooit verenigd waren als Essenen in Jeru-Shalaim, het oorspronkelijke Holy LeMUria!

Hier volgt nu een Boodschap over de Holy Grail door Moeder Maria:

Lieve vriend en vriendin,

Ik ben Moeder Maria en spreek jullie toe, namens de Moeder RRaad van LeMUria en 12  Sterrenpoort afgezanten, maar ook namens Meester Jezus en Maria Magdalena, om jullie alvast een hart onder de riem steken voor 12 intense Heilige Graal dagen van 31 okt t/m 11 nov 2020.

De Heilige Graal zal weer beschikbaar worden voor allen die Eenheidsbewustzijn hoog in het vaandel hebben staan door haar in je leven een warm hart toe te dragen. Er is door vele duizenden jaren heen onvoorstelbaar veel leed aan deze wereld toegebracht. Leed dat niet alleen de mens trof, maar vooral de door ons allen zo ontzettend geliefde Natuurwezens als de Elfjes, Draken, Eenhoorns, Zeemeerminnen en menig ander bezielende levensvorm, afkomstig van andere Planeten en Sterrenstelsels. Zij waren soms ook hogere zielendelen en zielsfrequenties van jou en mij, die ons hielpen Moeder Aarde te gaan scheppen en aan later ook aan te leggen en te bezielen.

Sombere gelegenheden wisselden gaande weg de Volle Maancycli van vele duizenden jaren elkaar af. Zeker als je het schouwt vanuit het eenheidsbewustzijn van LeMUria. Ieder van jullie draagt nog een herinnering uit die oorspronkelijke Holy-stische tijd in zich mee, met daarin een gelofte dat je als codedrager van het LeMUria Zonnelicht, jouw bijdrage wil leveren om je weer te herenigen met jouw eigen Draak, Elf etc. Jullie kwamen hier van oorsprong SAMEN naar toe. Samen reisden jullie langs vele planeten en sterrenstelsels in het Omniversum om het allerbeste Zaad te verzamelen en kwamen deze dan brengen als vertegenwoordigsters van ver weg gelegen sterrenstelsels op Moeder Aarde. Jullie arriveerden dan door een van de 12 SterrenPoorten op Moeder Aarde om met deze zaden de oorspronkelijk bloem-, plant- en boomvegetatie aan te leggen. 

Twaalf drakenhoeders brachten deze zaden, afkomstig van de 12 van te voren uitverkoren Sterrenstelsels naar 12 van te voren aangelegde krachtplekken op songlines ofwel draken-leylijn punten van Moeder Aarde, waar ze d.m.v. Fluit Tonen ingelegd en afgestemd werden op jouw Dierenriem Sterrenstelsel. 

Het verdriet van afgescheiden zijn van jouw als hoeder van dit allerliefste draak- of elfjeswezen kan je nog altijd intens verdrietig maken. Je voelt je menigmaal afgescheiden, maar weet dan vaak niet  waarvan en waarom jij je hier maar niet thuis voelt!

Veel Oud LeMUrianen voelen verdriet omdat ze zich eenzaam of afgescheiden voelen van hun Tweelingziel en andere zielendelen. Er wordt al duizenden jaren met hart en ziel toegewerkt naar het einde van 2020 om dit onvoorstelbaar grote verdriet van de verdronken LeMUriaanse bevolking te helen, door oud LeMUrianen die nog in comateuze toestand verkeren, weer tot leven te roepen of door jou weer in contact te brengen met jouw Tweelingziel of eigen Natuur Spiritdeel: Elf, Draak(je), ZeeMeermin, Eenhoorn etc.

Zo zijn ze komen helpen, om op weg naar 21 dec 2020 in de Sterrenpoort een Holy Spray voor jullie samen te stellen met daarin ‘opgenomen’ alle Stercoderingen van jouw Zielendelen, zodat jullie makkelijker op elkaars ZielenPad gebracht zullen worden om te gaan Herenigen en dit diepe verdriet van afgescheidenheid te vereffenen, ofwel te Holy-fyceren.

Vanuit het Hart van de Uluru Rock
Schenk ik het LeMUria Moeder Licht
uit de hier bewaarde Heilige Graal
Vol van Eenheidsklanken & Genade
in jouw Heilige LeMUria Hart

Ik vraag je om dit Heilige Eenwordingslicht
Zo vaak als je zelf wenst
Uit te stralen naar de Gemeenschap van Moeder Aarde
Naar alle mannen en vrouwen in alle landen
Naar alle volken, rassen, stammen
& geloofsgemeenschappen

Leef en Geef deze Boodschap door aan velen!
bv via de Mail, Messenger, Whats App, FB, Linkedin
of andere Media.
Je zal er door beloond worden!

(Vanaf 21 dec zal deze LeMUria Maori Spray klaar zijn, maar is wel alvast te bestellen in mijn webshop!)

Noteer of print alvast alle geplande
Volle Manen LichtCirkels  dagen
t/m  21 sept 2021 in je agenda

Print het PDF: 13 LeMUria LichtCirkelkalender Volle Manen waarin nog veel meer info vermeld staat, zoals welke Sterrenstelsel afgezanten in jouw Dierenriemteken werken, welke Draak-Drakin, Maori Spirit én de bijbehorende Holy LeMUria Crystal Healing Essence Rollers, te koop zijn in volgorde van de Volle Maanden in mijn webshop.

Oh ja….en als je meedoet met de Volle Maan LichtCirkel, vergeet dan niet regelmatig de Volle Maan Mantra KLANK thuis te klinken en zo lang als mogelijk de klank aan te houden. Zie klank in meest rechtse kolom in onderstaande tabel.

KALENDER

 

VOLLE MANEN

DATA

Elfen Poort Klankportalen
Activaties
  
ScheppendeToon
& Volle Maan Mantra Klank
horende bij deze Volle Maan
om thuis regelmatig te klinken
Nr 1 Weegschaal

1-10-2020

 

Tussen Australië –  Nieuw Zeeland

‘Great Barrier Koraal Rif’

 

Toon 4 Can

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘HU’

 

Nr 2 Schorpioen
31 okt 2020
Blauwe Maan
Samhain Keltisch Nieuwjaar
Japan

Mount Fuji

Toon 8 VAXAC

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘BRAHMAN’

 

Nr 3 Boogschutter

30-11-2020

China
Himalaya
Kolunshan gebied
Toon 12 CA LAHUN

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘UHM’

 

Nr 4 Steenbok

30-12-2020

Australië

Uluru Rock

Toon 3 OX

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘BAJU’

 

Nr 5 Waterman

28-1-2021

V.S.
Arizona, Sedona
Toon 6 UAC

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘SHANTI’

 

Nr 6 Vissen

27-2-2021

Mexico
“Sierra Madras, San Patricia
Toon 10 LAHUN

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘ENNYA’

 

Nr 7 Ram

28-3-2021

V.S. Hawaii,
Maui, Haleakala Krater
Toon 13 Can

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘OX’

 

Nr 8 Stier

27-4-2021

V.S. California

Mount Shasta

Toon 4 Can

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘ENNYA’

 

Nr 9 Tweelingen

26-5-2021

Nieuw Zeeland
Mount Cook
Toon 7 UC

& Klink thuis minstens 10 x de Mantra ‘AUM’

 

Nr 10 Kreeft

24-6-2021

Peru

Chiclayo, heilige lagune bij Huncabamba

Toon 8 VAXAC

& Klink minstens 10 x de Mantra ‘BRAHMAN’

 

Nr 11 Leeuw

24-7-2021

Denemarken

Fyrkat

Toon 1 HUN

& Klink minstens 10 x de Mantra ‘MANA’

 

Nr 12 Maagd

22-8-2021

Tanzania

Kilimanjaro

Toon 4 Can

& Klink minstens 10 x de Mantra ‘ENNYA’

 

Nr 13
Maagd/Weegschaal
21-9-2021
Allerlaatste afrondende
Volle Maan LeMUria LichtCirkel gegeven via afstandshealing
geleid vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest, afgestemd op de MoederBron van LeMUria downunder de Uluru Rock
Frankrijk
Rennes-les-Chateaux
+
China
Beijing
 In deze 2 heilige plaatsen bundelen alle 12 Sterrenpoort energieën zich tot één LeMUria levensstroom t.b.v. alle levende wezens, e Maori’s en de afgezanten van de 12 verenigde Sterrenstels.
Alle Mantra’s opeen rij van alle vorige Volle Manen

+

Toon 8 VAXAC

& Klink minstens 10 x de Mantra ‘brahman’
+
Tot slot 3 x

ULURUUUU

Wil je nog eens nalezen wat ik in 2018 zoal geschreven heb over het Sterrenbeeld Schorpioen, scrol dan naar beneden in het volgende ARTIKEL: Op 21 sept-okt-nov 2018 LeMUriaanse Opkomst & Shift in Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl