Beluister: Sirius-Isis Sterrenpoort LeMUria Healing MP3

Lieve Volgers,

Onderstaande YouTube heb ik vanmiddag opgenomen om te delen met allen die mijn werk Volgen.

We leven in zo’n Bijzondere LeMUria opkomende Tijd, dat ik weinig tijd heb om te schrijven. Daarom geef ik je bijna ‘n uur lang een

Sirius-Isis Sterrenpoort LeMUria Healing 56.56 min

Wacht niet te lang met luisteren, want er is momenteel veel gaande in de diepte van ieders bestaan. Hierbij kan je wel wat OerMOeder LeMUria hulp gebruiken op afstand om jouw Oer-rust te behouden.

Weet dat Sirius ook wel de Blauwe Isis Ster wordt genoemd door de Oude Egyptenaren en de Maya’s. De Siriuspoort is verbonden aan 12 verschillende dimensies.

Door het overbrengen van heilige geometrische vormen ontstonden er levensvormen. Op een Moederring die rondom de Moeder Aarde werd opgebouwd en ging cirkelen, werden via Sirius de 12 stamwezens van 12 verschillende sterrenstels vanuit de Hogere Kosmische Rijken uitgenodigd, waaruit later ook het oude LeMUriaanse volk voortkwam, alsook de mythe van de 13 grootmoeders, 13 kristallen schedels, 13 draken, 13 meerminnen etc. Allen afkomstig van een ander sterrenstelsel en nog steeds nauw verwant met onze oude inheemse volkeren. We kennen deze sterrenstelsels nu onder de namen: Dragon-Antares-Scorpio, Orion, Ursa Major-Grote Beer, Taurus-Adebaran, Arcturus, Sirius, Pleiaden, Cassiopeia, Alpha Centauri, Lyra-Cygnus-de Zwaan, Andromeda, Zeta Reticuli-Virgo/Spica. (uit boek: Jaap van Etten, Het fenomeen kristallen schedels).

Eerst vormde zich het mineralenrijk, gevolgd door het plantenrijk en vervolgens het dierenrijk: vanuit eencellige wezens kwam de evolutie verder op gang. Ieder sterrenstelsel was verbonden aan een kleurenstraal, kristalsoort of mineraal. Ieder mineraal, plant en diersoort droeg op haar beurt een ander soort levensenergie dat zich verder en verder doorontwikkelde en waaruit tenslotte een menselijk wezen voortsproot in etherische vorm. Al deze afzonderlijke levenssoorten werden en worden energetisch ondersteund door de aanleg van een eigen energierasterwerk in en rond de Moeder Aarde, welke tot stand gebracht werd door de al maar doorgaande cycli van leven en dood.

21 juni is alweer de langste dag en staat de eerstvolgende Groet Afstandshealing op het programma, waarbij ik je mee neem op reis langs ons Planetenstelsel.

Voel tijdens het (af)luisteren naar bovenstaande Healing of ik je op 21 juni van 20-21 uur opnieuw AfstandsHealing mag geven. Zo ja, koop dan op tijd je Healing Ticket INCL MP3 in mijn WEBSHOP.

De MP3 die aan 21 juni is gekoppeld is opgenomen onder de naam ‘Op Weg naar Eenheid’ Dl 3 Helende Kosmische Planeten Reis vanuit het Uluru Gouden Zonne Hart van Moeder Aarde door jouw Lichaam, 1 uur.

We gaan dan samen op Klankreis met Moeder LeMUria en Kwan Yin, en worden meegenomen vanuit de LeMUria Tempel ‘Het Universum van al het Leven’. Hierbij maken we een Kwantum Healingreis Klankreis door al jouw chakra’s en meridianen. Dit wordt ondersteund door mijn helende stem en kristallijnen stemvorken, Taal van het Licht en de Heilige Geometrie, alsook de klanken van betreffende planeten in onze Centrale Dierenriem: Moeder Aarde-Vader Zon-Mercurius-Venus-Moeder Maan-Mars-Jupiter-Saturnus-Uranus-Neptunus-Pluto. 

 

 

Tot slot wil ik Corrien, Kirsten en Hetty bedanken die een Gebed – Gedicht hebben ingezonden naar aanleiding van mijn oproep, mij te steunen op het LeMUria Vredesplatform van onze Goddelijke Moeder LeMUria op Moeder Aarde.

Klik HIER om rechtstreeks naar de pagina Ingezonden Gebeden & Gedichten te gaan.

Ik doe nogmaals een Oproep aan mijn Abonnee Volgers van dit Blog, om mee te helpen door zelf ook iets toe te voegen. Dit kan ook een artikel zijn voor de pagina: Vrede & vrijheidslocaties of een mooi lied of gedicht kent dat het Thema Vrede of Vrijheid verwoord voor de pagina: Vrede & Vrijheid in Lied  & Gebed

Ik zie ieders inzending(en) graag tegemoet (Maria@sterrenpoort.com), schroom niet want jouw Creatieve inbreng zal ruim beloond worden vanuit de Moeder Bron in LeMUria terwijl je aan het schrijven bent!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl