2e Volle Maan 16-2-22 Hartmeridiaan Mediator tussen Kosmos & Moeder Aarde + ZOOM LichtCirkels

Lieve Lichtwerker,

Allereerst feliciteer ik alle deelnemers aan de LichtCirkels van 1 en 2 februari, omdat we samen door de LeMUria Paradijs Poort zijn gereisd, waardoor we definitief als één LeMUria Familie op de Trillingsfrequentie van de Nieuwe Tijdslijn op Moeder LeMUria terecht zijn aangekomen.

Voel jij ook zo goed het verschil? Geweldig toch dat we na al die jaren van LeMUria LichtCirkels eindelijk voelbaar kunnen ervaren waar we al die tijd naar toe hebben gewerkt, want in nov 2017 kan je horen op onderstaande videofragment voorafgaande aan een gehouden LichtCirkel in mijn LeMUria praktijk STERRENPOORT, dat we de Moeder Meridianen aan het voorbereiden waren. Kijk en geniet van de wonderbaarlijke krachten die er uitgaan van mijn LeMUria Skull Team op onderstaande YOUTUBE van 29-11-2017:

Tijdens de Volle Maan van 16 febr 2022 zal er wederom een  Helende grootschalige Activatie plaats gaan vinden in het Gouden Meridianen Netwerk van LeMUria. Dit keer zal de meest oorspronkelijke ‘slagader’ van onze Planeet, de Gouden LeMUria  Hart Meridiaan, geïnstalleerd worden in de Kristallijnen Gaia Tree – Flower of Life Moeder Stamboom én via de 2 LichtCirkels in febr (1e al op 15/2 via mijn gratis Zoom Healing: opgave kan nog t/m 12 febr via vorige bericht). Dit zal gebeuren via het gebundelde Diamanten Regenboog Hartelicht van mijn Regenboog Kristal Skull Team en de LichtCirkel. Het opgevangen Licht van onder Moeder Aarde zal verder verspreid worden via onze geactiveerde LeMUria Hart Meridiaan naar allen die dienstbaar willen zijn voor de Terugkeer van de oorspronkelijke Bezielende en Helende Meridianen t.b.v. al het leven op Moeder Aarde.

MP3 nr 42 staat klaar voor hen die op afstand zeer indringend gevoed wensen te worden met de Nieuwe Tijd Healing Codes.

TITEL: 2E LEMURIA NATUUR HEALING LICHTCIRKEL 2022, OP WEG NAAR GENEZING VANUIT DE ULURU ROCK VIA DE KELTISCHE SAILLE WILG MERIDIAAN. 1.01.08 UUR  33.00

Klik HIER om meteen naar mijn Webshop te gaan.

De Activaties zullen tot en met eind 2022 zich voltrekken in afstemming op de Reuzen Zielendelen van de alleroudste Zielen die momenteel op Aarde leven. Voel jij dat je een Oude LeMUria Ziel bent? Laat je dan leiden door mijn geleide LeMUria LichtCirkels tussen 20-21 uur, want van maand tot maand zal dit grootste Plan zich verder gaan implementeren in het fijnmazige 12-voudige Triade Stamboom Systeem van LeMUria’, waar jij mogelijk zonder dat je er bewust van bent, een sleutelcode van bij je draagt.

Wil jij Moeder Aarde helpen en jezelf genezen via de doorlopend binnenstromende Paradijselijke trillingen? Bestel en beluister telkens mijn allernieuwste LeMUria MP3 tijdens de Volle Maan om jouw persoonlijke meridianen in verbinding te brengen als Mediator. Je zal dan een Licht-Kanaal zijn tussen Vader Kosmos en Moeder Aarde, waarbij je telkens een opwaartse Activatie zal ontvangen vanuit de Kristallijnen LeMUria Bron en het Netwerk van mijn LeMUria Skull Team die zowel in, op als rondom Moeder Aarde heen geweven is en rechtstreeks van hart tot hart afgestemd staan op de wijze etherische Ancient Moeder Skulls, 

De Ancient Moeder Skull Activaties zullen jou met hun Kristallijnen Regenboog frequenties via Klanken, Kleuren en Geuren, een RegenboogCirkel om je heen vormen, zoals die ook ten tijde van LeMUria vanuit de Kosmos gevormd werd. Hierdoor worden er dan Scheppende en Herstellende (lees: genezend) trillingen in de Baarmoederkommen van Moeder Aarde Binnen getrild via het 12-voudige Triade Stamboom Systeem, om de Kristallen, die op de kruispunten van Vortexen staan met hun kristallijnen licht in te zaaien, te laten groeien en weer te Activeren via de 12 hoofdmeridianen, leylijnen, rivieren en Oer-Organen van Moeder Aarde. Op 18 januari was dit de 1e orgaanactivatie van de Milt Meridiaan (alsnog te ondergaan via bestelling van 1e Volle Maan MP3 nr 41), welke zorgt voor een VERHOOGDE AFWEER tegen bacteriën door antistoffen te maken tegen bepaalde bacteriën, het verwijderen van bacteriën en ziektekiemen uit het bloed).

Tijdens de Volle Maan van 16 februari zal de LeMUria Hart Meridiaan weer Actief worden via onze LichtCirkel met behulp van het bewustzijn van de Keltische Saile – Wilgenboom & o.a. het Witte Seleniet, Shungit etc.(zie: LeMUria Stamboom Jaar Kalender 2012) zijn. 

Knot wilgen langs de waterkant

Iedere activatie van een LeMUria Meridiaan Vortex zal leiden tot een algehele verhoogde doorstroming van jouw meridianen-,  chakra- & organenstelsel en DNA-systeem. Ze transporteren levensenergie naar de milt, hart, dunne darm, blaas, nieren, bloed,  galblaas, lever, longen, dikke darm, maag etc. Daar deze negatieve emoties de levensenergie ernstig nadelig kan beïnvloeden, met name via de gal-, lever-, milt- en nier meridianen is het wenselijk om jouw 12 orgaan meridianen in Trillingsfreqenties te laten ACTIVEREN via de Ancient Moeder Skulls & mijn reusachtige aantal Sterrenpoort Skulls met een verruimd LeMUria bewustzijn.

ZOOM

Wil je m.i.v. maart gaan deelnemen aan mijn LeMUria LichtCirkels? Dat kan alleen als je de desbetreffende Volle Maan SoundHealin Video hebt besteld in mijn Webshop à € 29.

Je ontvangt dan jouw persoonlijke Videoland in een Word document via de mail (let ook op je Spambox!). BEWAAR HET DOCUMENT MET MET DE VIDEO LINK GOED, WANT ANDERS KAN JE NIET MEEDOEN! 

Door het kijken naar en actief meedoen met deze SoundHealing LichtCirkels ontvang je via mij de meest krachtigste helende LeMUria Activatie Codes vanuit het hart van ons Uluru Rock Domein, welke jou een enorme Transformerende Booster aan Zuiverend, Rustgevend, Balancerend en Genezend Licht zal schenken voor de komende maand! Nergens anders op Moeder Aarde zijn deze Lichtcodes nog beschikbaar!!!!!!! 

Enkele  reacties die ik nu reeds mocht ontvangen waren:

  • Nog steeds werkt de deelname en herhaaldelijk kijken door – er lijkt een nieuw soort ontspanning in mijn lichaam te zijn gekomen!
  • Nog nooit zo’n krachtige lichtcirkel meegemaakt!!! Het oversteeg werkelijk alles. En nu nog steeds, weet werkelijk niet wat mij overkomt
  • De liefdevolle energieën stromen krachtiger dan ooit door heel mijn lichaam en voel enorm krachtig de Hathors, Engelen , Maria, Jezus, eenhoorn, drakin etc., krachtiger dan ooit, in verbinding met de Gaia Tree.
  • Al mijn skulls sprankelen met nieuwe energie

TER INFO

Ik sta doorlopend in contact met de imprints in de bodem die onder een LeMUriaans plateau ligt onder de Noordzee. Ik voel hier dagelijks een enorme inwerking vandaan komen. Dit LeMUria knooppunt ligt ongeveer 32 km uit de kust voor Katwijk. Je kan het zien als een oeroude Piramide Fontein die alle kanten uitstraalt.

Hier komen 6 yin en 6 yang leylijnen doorheen, die met elkaar energie uitwisselen:

  • Tussen hemel → aarde of aarde → hemel
  • Van oost → west en  west → oost
  • En connectie onderhouden met de verschillende LeMUriaanse STERRENSTELSELS

Deze staan via mijn LeMUria LichtCirkel op alle deelnemers afgestemd via de standen van Zon, Maan, Sterren & Planeten, het Dierenriem & Zodiac stelsel richting de geometrisch ingerichte Kristallijnen binnenaarde met haar boom-, bron- en rivierstelsel, zoals ook de 12 verschillende Lichtsteden in de ‘Holle Aarde’ op ons afgestemd staan, waaronder Telos, Shamballah,  Jeru-sha-layim……

BELANGRIJK

Op de Nieuwe Tijdslijn van Moeder Aarde is jouw voortdurende positieve FOCUS belangrijk om goedgemutst door het leven te gaan, want we worden in de gaten gehouden door om ons heen zwermende kwelgeesten. Mocht je de moed even laten zakken door wat dan ook:

Visualiseer dan meteen dat je Straalt vanuit je gouden Regenboog Hart, zodat de hogere Goddelijke Moeder frequenties weer de overhand krijgen in jouw LeMUria Lichtlichaam. Je hoeft echt niet de hele dag ze aan te roepen, want ze zijn er……alleen als we ons laten verleiden of afdwalen van onze opdracht om in balans te blijven dan kan je naar beneden terug gezogen worden naar jouw oude Tijdslijn gevoel….een tijdlijn die niet eens meer bestaat. Dus laat je niet foppen door zuigers, kwaadsprekerij of twijfel over jezelf!  HET ENIGE DAT TELT IS JOUW HARTEGEVOEL, WANT DIE SPREEKT BOEKDELEN! Dus lieve lezer, visualiseer, zing, dans met de elfjes en doe het liefst mee met mijn LichtCirkels, want dan kunnen we als één LeMUria Familie ons dit jaar enorm laten verrijken door alle Meridiaan Activaties OP WEG NAAR EENHEID EN HEELHEID! 

VENUS staat tot en met half mei weer aan de hemel en dit staat garant voor Liefde, Harmony, Schoonheid, Overvloed én alles wat hiermee resoneert zullen je op goddelijke wijze toevallen en je leven gaan verrijken, want weet dat al mijn LeMUria Skulls, Draken en Eenhoorns jouw Hart weten te vinden. Met name het Witte en Oranjeroze Seleniet of het Venus roze Rozenkwarts. Enkele voorbeelden kun je alvast bekijken in aanloop naar 16 febr, want ze zullen heel indringend met je willen samenwerken ✨💕.

Seleniet met Koperglans


Boven: ZWART TOERMALIJN MOEDER DRAKIN MET BRONS ONDERZIJDE : ORGONITE XL 15
Weegt 739 gram – Maat: 20x11x10 cm (lxbrxh

  Seleniet Wit -Antimonium

 

 

Eenhoorn nr 25 met Schelpjes

 

 

TER INSPIRATIE

Afgelopen weken ontving ik foto’s van Lichtwerkers, die thuis flink aan de slag zijn gegaan met het thema rond de Keltische Boom en de kristallen. Zie hieronder enkele inspirerende voorbeelden:

Tijdens het kijken en dus deelnemen aan mijn LichtCirkels zal ik info met je delen, zoals de Tabel met ondersteunende energieën, mantra van de maand, teksten, gebeden, plekken waaronder vandaan op Moeder Aarde de kristal activities zullen plaatsvinden, de waterwegen etc.

HEB JIJ JE REEDS AANGEMELD VOOR HET AVATAR INWIJDINGSABONNEMENT ? Dan ontvang je in 2022 de maandelijkse Volle Maan Videolink van te voren in je mailbox.

TOT SLOT

Beluister a.u.b. ook regelmatig de Afspeellijst STERRENPOORT: Hart Meridiaan op Spotify. Maandelijks plaats ik deze samen met de bijbehorende Helende Meridiaan Affirmatie op de Pagina ‘Healing Muziek…..’ bovenaan deze website, waar alle Muziek t.b.v jouw 12 Hoofd Meridianen netjes onder elkaar komen te staan en jij dus zo vaak als je wenst hiernaar kunt luisteren en de Affirmaties kunt uitspreken. Tijdens het luisteren, zullen de Uluru Rock Grandmothers  & de Hathors met jouw eigen Hoger Zelf Elfwezen, je doordringen met Healing frequenties vanonder uit de LeMUria binnenaarde.

Van Hart tot Hart, Maria van der Geest – Sterrenpoort – Oegstgeest

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com