Advent start op zondag 29 nov + Volle Maan 30 nov 2020

Beste LeMUriaan,

Zondag 29 november start de Advent en is de eerste zondag in een reeks van vier op weg naar Kerstmis in 2020.

Het vieren van de Advent komt nergens voor in de Bijbel, maar is toch al een oude traditie, waarbij velen 4 weken voorafgaand aan 25 december, dagelijks een deurtje openen van een Adventskalender. In vele kerken wordt er dan tevens wekelijks in de Advent op zondag een Adventskaars aangestoken met als symbolische betekenis de terugkeer van het  Lichtfeest.

‘Advent’ is namelijk afgeleid van het Latijnse woord ‘Adventus’, dat ‘komst’ betekent. De opkomst van de zon, het lengen der dagen op het noordelijk halfrond, dat gevierd wordt door de geboorte van het Christuslicht via het kindje Jezus.

Het Licht én kindje Jezus staan symbool voor het LeMUria Kerstfeest, want door de geboorte van Jezus en zijn latere sterven aan het kruis, keerde de Zonne Geest terug op Moeder Aarde.

Door de ondergang van LeMUria en Atlantis raakten we onze Verlichte Verbinding kwijt met onze Zon Bron ofwel Heilige LeMUria Geest. Door de terugkeer op Moeder Aarde van Jezus in samenwerking met een grote groep Verlichte LeMUrianen om hem heen, kon de Gouden ZonneGeest tijdens zijn sterven aan het Heilige kruis, via zijn diamanten hartchakra terugkeren op Moeder Aarde.

Dit was de meest krachtige ceremonie èver, samen met onze LichtCirkel, ter voorbereiding van de wedergeboorte van LeMUria!

Nu zal van 20 t/m 26 dec de LeMUria Poort weer wijd open gaan om de Scheppende Holy-serende OerMoeder Bron energie op Meesterlijke Briljante wijze op Moeder Aarde binnen te laten stromen.

Moeder Maria en Maria Magdalena waren beide afgezanten van LeMUria én dragers van het Heilige LeMUria Harte Kruis. Zij waren beide de incarnatie van de Goddelijke Moeder, dienend onder een andere straal van Licht. Maria Magdalena, de Tweeling ziel van Jezus, geboren bij een Afrikaanse familie, werd te vondeling gelegd, gevonden en meegenomen door een rondreizend ouderpaar. Zij namen haar mee terug naar hun woonplaats Magdala, aan het meer Galilea in Israël, voedden haar op tussen hun kinderen. In haar pubertijd kwam ze via vriendinnen in contact met Jezus. Hun ontmoeting was er een uit duizenden liet ze me weten en zij bemerkten al spoedig dat hun leven geen normaal leven was. Het leek als een sprookje, maar na verloop van tijd werd het minder hosanna-achtig en voorvoelden ze dat hun relatie was ge-orchestreerd vanuit de Holy Dimensies. Niets leek meer hetzelfde. Hun eerst zo innige liefdesrelatie werd soms flink op de proef gesteld door sombere verhalen over hun toekomstige rol in de samenleving. De vele reizen brachten ons weer dichter bij elkaar en wij verzoenden ons met ons toekomstbeeld, al kreeg ik regelmatig nachtmerries over hoe we dit aan al onze kinderen moesten overbrengen zonder dat ze te verdrietig te maken.

De komende Adventsweken zal ik daarom langs al mijn kinderen reizen in de Geest, om ze bij te staan in deze overgangstijd, maar ook langs de Gouden Discipelen, die mij en de kinderen op zo’n beminnelijke wijze hebben ondersteund voor, tijdens als na dit Heilige LeMUria Harte KruisigingsProces.


@Mariavandergeest

Tijdens de Volle Maan LichtCirkel van 30 nov en de LeMUria Poortdag LichtCirkel van 12-12 zal ik wederom diep inwerken op de pijn die het heeft achter gelaten in jullie Heilige Hart, om de heilige Caduceus op 21-12-2020 te laten welslagen. Lees anders voor een beter begrip over wat er gaande is aan het einde van dit jaar a.u.b. nog even mijn vorige bericht over de D.N.A. verandering en de ‘Bloody Mary’ Transfusie .

Tevens bouwen we tijdens iedere LichtCirkel een Holygram op dat geplaatst zal worden op een plek op Moeder Aarde waar ons Heilig Harte Licht Hart nodig is!

VAN HARTE AANBEVOLEN: Volle Maan Healing MP3 29) Hogere LeMUria Engelen Natuurwezen Healing vanuit de MoederBron downunder de Uluru Rock, 1 uur
Tickets zijn altijd uiterlijk te bestellen tot 19.30 uur op de desbetreffende dag om een bevestiging te ontvangen. Soms komt deze niet aan door vervelende tegenwerkende krachten. Jouw Hoger Zelf is er altijd van op de hoogte en zal op tijd bij mij aansluiten om het Lichtpakketje codes voor jou in ontvangst te nemen ??✨??!

Ook jouw Adventsperiode zal dus altijd volledig in het teken staan van de Holy Wedergeboorte in de Holy Bloedgroep van de Goddelijke Moeder op Moeder Aarde. Ook als je niet deelneemt, maar weet dat ik op Afstand héél veel voor je zal betekenen!

Op 26 of 27 nov, ontvangen jullie nog een bericht van mij, waarin opgenomen:

  1. Een Openbaring van de Goddelijke Moeder én
  2. Een Speciale uitnodiging om zich op te geven voor een Allemachtig Krachtige 7 daagse Uluru Inwijdingsweek van 20 t/m 26 dec 2020. Met name voor hen die op jaarbasis aan meer dan de helft van alle LichtCirkels hebben deelgenomen.

 TOT SLOT: De Grandmothers begeleidden mij tijdens onderstaande Healing in de Sterrenpoort. Het is slechts een gedeelte van een Holy-serende sessie. Voor je gaat luisteren, dien je voor een rustige omgeving te zorgen, paar keer diep in en uit te ademen, je voeten goed op de grond te plaatsen én je Hart als een LotusBloem open te zien gaan. Luister zonder oordeel maar met een Open Hart, want dan zal je een specifieke frequentie alvast ontvangen ten behoeve van de Volle Maan 30 nov.

MP3: Vanuit het Schelp Elfen Domein van de Uluru Rock, ter voorbereiding op de alles muterende Volle Maan LichtCirkel op 30-11-2020, duur 33.34

 

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl