Een Nieuwe Moeder LeMUria Isis Wereld van Vrede

Lieve Mensen,

Graag deel ik onderstaande Nieuwsbrief 16, welke ik toegezonden kreeg door Herbert van Erkelens, over de wereld van vandaag waarin de regeringsleiders via Angst en Noodwetten ons in hun greep proberen te houden en van onze VRIJHEID TRACHTEN TE BEROVEN.

Dit mag niet opnieuw gebeuren, zoals ten tijde van de ondergang van LeMUria en Atlantis. Dus Roep ik jullie op mijn artikel (onderaan) te delen via Social Media zó vaak als mogelijk is, ten behoeve van Wereld Vrede, Vrijheid en Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn te zaaien over het World Wide Web!

LATEN WE ALS JE BLIEFT SAMENWERKEN DOOR ONZE KRACHTEN TE BUNDELEN!
Ik vraag dit in naam van de Oer Moeder LeMUria
als Maria van der Geest uit Oegstgeest!

Een nieuwe wereld van vrede 

Gezien de bijzondere omstandigheden waarin wij leven heb ik geen rust meer gehad om artikelen voor mijn website te schrijven. Ik ben ertoe overgegaan om iedere twee of drie dagen berichten op Facebook te zetten. Daarop kreeg ik veel respons en daar leerde ik weer van. Dankzij verschillende mediums weet ik dat de coronacrisis het beslissende moment is waarop wij afscheid gaan nemen van een oude wereld. Vooral Kryon die via Lee Carroll boodschappen aan ons doorgeeft is wat dit betreft optimistisch gestemd: ‘Geloof mij… jullie gaan niet terug naar de oude wereld! Nooit meer!’

En dat is maar goed ook. Het coronavirus is waarschijnlijk uit een laboratorium afkomstig en heeft het bestaan verraden van groeperingen die er belang bij denken te hebben wereldwijd de volksgezondheid in gevaar te brengen. Dit maakt dat we in onzekere tijden leven want er zullen geheimen bekend raken die bepaalde regeringen in de problemen gaan brengen. Hoort de Nederlandse regering daar ook bij?

Het bijzondere aan de Nederlandse situatie is dat er een succesvolle aanpak van de pandemie tot stand kwam. Die moet echter nog nader geëvalueerd worden en onze overheid kan zichzelf daarbij alsnog in de problemen brengen. Dat komt door de tunnelvisie van een aantal beleidsmakers die een samenleving hebben bedacht die de anderhalve meter samenleving heet. Die tunnelvisie gaat voorbij aan medische inzichten die met ons immuunsysteem te maken hebben. Kryon heeft uitgelegd dat mensen niet aan Covid-19 sterven, maar aan een overreactie van het immuunsysteem.

Dit is in medische kringen bekend, maar daarvan willen de betrokken bewindslieden niets weten, omdat zij zich enkel op de ontwikkeling van een vaccin richten. Kryon noemt die optie niet eens. Zodra we de overreactie beter zouden hebben begrepen, zouden we volgens hem mensen die besmet zijn met het coronavirus veel beter kunnen helpen. Dan kunnen maatregelen bedoeld om besmettingen te voorkomen achterwege blijven en we zouden zonder gevaar weer een normaal leven kunnen gaan leiden.

Lee Carroll channelt Kryon op IJsland.

Maar zo werkt het niet, omdat er enorme politieke belangen in onze wereld spelen. Er komt pas een fundamentele doorbraak als de waarheid aan het licht komt. Dat wordt door velen gevoeld en daarmee neemt de bereidheid af om maatregelen te volgen die van bovenaf worden opgelegd en volgens Maurice de Hond weinig onderbouwd zijn. Komende zondag is er een demonstratie op het Malieveld tegen de anderhalve meter samenleving. De huidige regering wil die samenleving via een noodwet nader invullen op een manier die het parlement en ook de verantwoordelijke burger mogelijk buiten spel zet. Nu de coronacrisis feitelijk bedwongen is, is het alleen maar mogelijk om voor zo’n noodwet in de samenleving draagvlak te creëren via angst voor een tweede golf aan besmettingen.

Het medium Arthura Hector heeft namens haar innerlijke gids Ashtar aangegeven dat zo’n draagvlak er niet komt. Sinds de dood van George Floyd door politiegeweld is er een heftige situatie in de wereld ontstaan waarin diens laatste woorden “I can’t breath” ook op andere beknellende situaties betrokken worden: ‘Over heel de wereld werd er gereageerd, ondanks de corona werd er geprotesteerd. Zeker vijfduizend mensen kwamen spontaan samen op de Dam. Het is een schreeuw om VRIJHEID! We zijn er klaar mee, dit zal wereldwijd grote effecten hebben op de lock-down. De anderhalve meter samenleving gaat niet gebeuren.’

Van Judith Moore ontving ik afgelopen zondag een bericht waarin zij de situatie in de VS bespreekt. Ze was niet in staat te zeggen wat er de afgelopen drie weken precies aan de hand was. Er was sprake van informatie en desinformatie, van het zaaien van angst en het opstaan van veel mensen voor de rechten van zwarten. Ze was bang voor een totalitaire overname van de Verenigde Staten, geïmplementeerd door middel van angstprogrammering en een staat van beleg. Maar het tegendeel geschiedde:

‘Ik was zo bezorgd dat mensen meegaand, gehoorzaam en stil zouden worden. Nu weerklinkt een kreet met de woorden “I can’t breath” en “Black Lives Matter”. Dit is de tijd van wonderen zoals voorspeld in de Profetie van ÉÉN. Mensen zijn opgestaan ​​en trotseerden de angst om gerechtigheid te zoeken teneinde verandering te bewerkstellingen. Er is een wereldwijde mensenrechtenbeweging begonnen. Dit is de basis van de verandering die nodig is om vrede mogelijk te maken. Met heel mijn hart en ziel weet ik dat dit een wonder is.’

Illustratie afkomstig uit een artikel van Aluna Joy Yaxk’in.

De uitbraak van het coronavirus is volgens  de berichten van mediums die ik volg een symptoom van een morele ziekte die de wereldsamenleving als geheel betreft. Kryon verwacht dat we die ziekte binnen afzienbare tijd in kaart gaan brengen en dat we daarbij van afschuw vervuld zullen worden. Maar zonder een dergelijk leerproces kunnen er volgens hem geen veranderingen komen.

Ook Ashtar waarschuwt ons voor wat er gaat gebeuren als er licht komt te vallen op plekken die altijd in het duister waren gehuld. De nieuwe wereld is vlakbij, maar ook de hel op aarde zal zichtbaar worden. De waarheid zal worden onthuld en wat daarbij ook duidelijk zal worden is dat er een psychologische oorlog is gevoerd tegen de gezonde mens via het zaaien van angst en het invoeren van maatregelen die in wezen ongezond zijn: ‘De gekte van dit beleid zal niet geaccepteerd worden. Dit wordt de ultieme genezing van de mensheid.’

Die genezing had ik zelf al verwacht tijdens de Summer of Love die ik in 1967 op mijn veertiende meemaakte en die mij het lied van de Beatles inprentte: ‘All You Need Is Love.’ Blijkbaar heeft alles zijn tijd. Pas twintig jaar na de Summer of Love kwam er in Amerika een einde aan de negen hellen die in de voorspellingen van de Maya’s en de Azteken werden genoemd. Toen waren er nog 25 jaar te gaan naar december 2012 die het punt markeerde waarop de Vijfde Wereld van harmonie en vrede geboren zou worden.

In 2020 is die Vijfde Wereld nog maar zeven jaar oud. Kryon heeft een meestersyllabus bij de hand waarin staat dat de hele overgangstijd van 1987 tot en met 2025 zal duren. In het geheel gaat het om een periode van 38 jaar. 38 reduceert numerologisch tot 11, het getal van verlichting. We zijn nog maar 5 jaar verwijderd van een verlichte samenleving. We gaan niet naar het nieuwe normaal toe, maar ook niet samen terug naar normaal. We gaan naar een nieuwe wereld van vrede toe.  

 

Herbert van Erkelens

16 juni 2020

1 Blauwe Storm

 

https://kryonwijsheid.blogspot.com/2020/05/live-kryon-channeling-kryon-in-ijsland_20.html

https://www.ashtarcommandnederland.com/post/de-nieuwevrijheid-zesde-kristalmaan-nwo-heeft-geen-kans

https://viruswaanzin.nl/vrijheid/


www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com