De ULURU Rock laat zich voelen via www.aardehealing.com

Lieve Lezer

Deze week ben ik, op basis van een onlangs ontvangen Initiatie, een extra website gaan bouwen over Krachtplekken. Zie: www.aardehealing.com. Waarom? Dit heeft weer voor iedere Oud LeMUriaan een boeiende reden, want ik ben natuurlijk niet voor niets meteen tot actie over gegaan!

Puthuis op Drakinnenpunt met Mariabeeld er rechts naast

 

Jaren achtereen heb ik specifieke Krachtplekken bezocht om de Moeder energie van LeMUria overal op Moeder Aarde op te roepen, te heropenen, te decoderen en naar gelang de tijd verstreek te heractiveren. Deze soms zonderlinge spontane avonturen, meest samen met mijn healing maatje Sandra Minnee, hebben vele duizenden foto’s opgeleverd, allen op Afstand nu weer verbonden met het Uluru Rock Domein Down-under, waar de LeMUria Hemel Poort ligt, waar jij als Oude LeMUriaan ook voor het eerst in contact werd gebracht met de krachten van onze planeet, precies daar waar de Uluru Rock ligt. Deze oude wijze reusachtige steenmassa  heeft een reusachtig Oud Oer Bewustzijn. Daarin ligt van ons allen, op levende magnetische kristallen schijven, onze meegebrachte zielenprogramma’s opgeslagen. Geen enkele is er ooit gelukkig verloren gegaan. Wel zijn sommige enkel beschikbaar via een TransAtlantisch Station, die centraal gestationeerd ligt in de ruimte en wederkerig staat afgestemd op de rug van de Uluru Rotsformatie. Daarom is het extra belangrijk dat de Aboriginals de wandeling over de rug van de rots vanaf 26 oktober 2019 niet meer toelaten!

De Uluru Rock Centraal Australië

Nogmaals, niets gebeurt voor niets in het leven! Zo ook het maken van mijn grote hoeveelheid foto’s, want nu blijkt, dat ik tijdens het maken van de foto’s speciale Uluru coderingen ontving uit het Oer LeMUria Domein, zodat het kijken naar mijn foto’s, onder de Oude LeMUriaanse Zielen, een geheime Uluru Zielecode zal laten ontwaken, welke als sluimerend kristal enkele tienduizenden jaren in jou lag te wachten op een teken! Het teken zal dus, via het kijken naar de foto’s in mijn foto-collectie, gegeven worden. Het zal al ras van zich doen spreken en voelbaar in werking treden als je met een ontspannen vizier de toekomst benaderd. Ga er dus maar een avondje lekker ontspannen voor zitten :).

www.aardehealing.com is natuurlijk een groeiproject, waarbij ik zal trachten mijn foto verzameling gestaag te laten groeien terug in de tijd. Het ontbreekt me helaas aan tijd om bij de foto’s een ondertiteling te schrijven. Kijk dus intuïtief!
Wel plaats ik voor de geïnteresseerden er soms een PDF bij met adressen en informatie van de bezochte Krachtplekken. Hopelijk kan ik jou hiermee ook inspireren om zelf eens gericht op reis te gaan naar deze bijzondere plaatsen op Moeder Aarde.
Het zal je spirituele ontwikkeling goed doen!

Ook beschrijf ik onder ‘VOORAF’ hoe ik een Aardehealing altijd opstart, welke specifiek gecodeerde tekst ik gebruik, hoe ik een ceremonie doe enz. Snuffel er maar eens rond, want ik zal enkel geschikte Drakinnen teksten en (LeMUria) Aardehealing songs & -mantra’s gaan plaatsen. Het zal wel bij een selectie blijven, wat met name afgestemd is op LeMUria, want op het internet is verder voldoende te vinden.


Vanuit Hotel in ‘s Hertogenbosch uitkijkend
op de Maria Drakinnen Waterput

Laat mij gerust eens horen (maria@aardehealing.com) wat jou eigen ervaringen zijn. Heb je een Tip? Ik lees het graag.


TOT SLOT en TER OVERWEGING
Woon je in België als je dit leest? Overweeg dan eens om door mij een bezielende
‘Video  Live Healing’ te laten geven op afstand. Dit gebeurt via Skype, Whats App, Messenger.Of kom een keer naar Oegstgeest!

België is namelijk na Nederland, nu als voornaamste collectief aan de beurt om op grote schaal te ontwaken.
De LeMUria coderingen zijn zojuist voor alle kandidaten uit de MoederBron verzonden!
De Roep van jouw  Ziel bepaald altijd het moment van Ontwaken, dus niemand kan bij mij te vroeg of te laat komen.

Een ontmoeting met mij,  ook op Afstand, zal je leven op velerlei wijze veranderen en verbeteren!

 www.sterrenpoort.com