MP3 60) Maria Magdalena & LeMUria Soundhealing vh Passionele Pinkster Vuurkristal

Lieve Mensen,

VOORAF EEN ABSOLUUT NOODZAKELIJKE MEDEDELING:
Nu we met velen door de LeMUria Poortdag van 5-5 gereisd zijn, zullen alsmaar meer mensen zich geroepen voelen om een eigen praktijk te starten én zichzelf Medium & Healer noemen.

Weet echter dat er weer veel kaf onder het koren zal zijn, want niet iedere lichtwerker heeft werkelijk de juiste afstemming op de MoederBron. Voel jij een vreemde onrustig makende trilling om of door je heen gaan? Heb je een vreemde boodschap ontvangen van een zogenaamd nog niet goed afgestemd ‘medium’? Ben je zelf nog niet in staat om opgevangen tegenwerkende frequenties van je af te schudden? Neem dan gerust even een kijkje bij mijn LeMUria Sound Healing MP3’s in categorie 8a, want door te luisteren naar mijn stem, zal de negatieve – binnengeslopen of bij jou ingesluisde entiteit – heel snel zijn biezen pakken! Probeer het maar een keer uit als jij twijfelt om welke reden dan ook! Rust zal absoluut je bondgenoot via het luisteren naar mijn stem worden.


Elohim Aartsengel – Keltische Geluksamulet Talismanstenen
links: Uriaëla – rechts set van 4 Elohim Aartsengelen

Na een langdurige periode van nieuwe LeMUria Soundhealing MP3’s, werd ik vandaag plots vereerd met het verzoek van de Moeder LeMUria Drie-Eenheid, dit keer in eerste instantie via Maria Magdalena, om alvast Op Weg naar Pinksteren een MP3 op te nemen die bestemd is als Holy Activatie op 1e Pinksterdag 28 mei om 20 uur, maar zeer zeker ook vooraf al beluisterd mag worden, want zij bevat een belangrijke Boodscchap aangaande onze toekomstige Missie op Moeder Aarde. 

Daar 28 mei (Pinksteren) vooraf niet in mijn Agenda met ‘LeMUria Healing LichtCirkels op Afstand’ was opgenomen, kondig ik deze nu toch alvast aan.

(HEELAAS GEEFT BESTELLEN IN MIJN WEBSHOP OP EEN MOBIEL MOMENTEEL VEEL PROBLEMEN, DUS MAAK A.U.B. GEBRUIK VAN PC, LAPTOP OF IPAD!). Was je nog geen Volger van mijn werk, maar kom je toch plots op mijn website terecht? Weet dan dat deze Boodschap ook voor jou, als oude ziel en oude bondgenoot van Maria Magdalena, belangrijk kan zijn. 

Men ontvangt direct ná betaling via de mail een LINK via de Mail van deze MP3 60)  Maria Magdalena Boodschap & LeMUria Soundhealing van het Passionele Pinkster Vuurkristal, 59.28 min

Daarnaast ontvangt men de MP3 43) Wereld Vredes SoundHealing Meditatie, 1.01 uur. Deze is vorig jaar in febr opgenomen, net na het uitbreken van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Velen zullen deze al gedownload hebben en hopelijk vele keren beluisterd hebben, maar voor het geval je mijn werk nog niet zo lang volgt, heb je bij deze de kans om MP3 43 alsnog te verkrijgen. Maria Magdalena verzoekt ons dan ook om als LeMUrianen het Licht andermaal te bundelen, liefst zo vaak mogelijk op zondagavonden om 20 uur (als er geen ander LeMUria feest is). 

Deel dit bericht! Kom gerust samen met andere lichtwerkers om te mediteren en bijvoorbeeld deze LeMUria MP3 te beluisteren en waar mogelijk mee te zingen, want de klanken bevatten LeMUria Sterrencodes uit de MoederBron ter ontsluiting van LeMUria op Moeder Aarde.


Opaliet Beeldje van de Goddelijke Moeder Kwan Yin

LeMUria Healing Webshop

Klik Hier om alles wat ik deze week heb geplaatst nog eens onder ogen te schouwen én te voelen of er een tussen staat die jou persoonlijk aantrilt, aanmoedigt en aanspreekt!

Inmiddels flink doorgewerkt om mijn Webshop weer een upgrade te geven door het plaatsen van:

  • 20 ingewijde en geactiveerde Versteend Houten Moeder Drakinnen
  • Alien – Starbeing Traveler skulls
  • Verschillende, afkomstig uit mijn privé collectie, Healing Sticks t.b.v. Meridiaan Activaties. Vele jaren heb ik al deze kristallijnen LeMUria Instrumenten persoonlijk in mijn handen gehad om Knooppunten op Meridianen te ontsluiten, te activeren en te helen. Zo ook om Kosmische Blauwdruk Healing te geven op afstand.  
  • LeMUria Piramides

****Vergeet niet dat er inmiddels 13 speciale SOULfeggio Klank Piramides bestaan als LeMUria Healing Instrument, waarvan er 12 inclusief een Helende SOULfeggio MP3 geleverd worden. Kijk HIER nog maar eens in mijn webshop.
Staan ingedeeld naar 12 Dierenriemtekens

*****Deelnemen aan LeMUria Aardehealing Activatiereis op Afstand in de LeMUria LichtCirkel naar Schotland van 17 t/m 26 juli 2023? Geef je dan HIER alvast op ter inwijding en voorbereiding van de HOLY GRAIL REIS.

Tot slot:

Luister tijdens de Pinksterdagen ook eens naar onderstaande gewijde Spotify Afspeellijst Healinglijst: ‘Sterrenpoort: LeMUria Pinksteren’

 

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.