Maria Magdalena MP3 nr 3 t.b.v. Volle Maan LeMUria LichtCirkels 22 AUG EN 21 SEPT 2021

Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. op de Titel van dit bericht, om  de Boodschap rechtstreeks op mijn website www.mariavandergeest.com te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Lieve mensen,

In aanvulling op mijn vorige berichten, kreeg ik voor de allerlaatste 2 Volle Maan LichtCirkels toch nog weer een nieuwe alles overkoepelende en bezielende Openbare MP3 door.

Van Volle Maan 22 aug t/m 21 sept raad ik je aan deze MP3 regelmatig te blijven beluisteren en je door de Moeder Boom des Tijds te laten bevruchten.

MP3 nr 3: Door Moeder Maria Magdalena geleide Volle Maan 22-8-21 & 21-9-21 Sterrenpoort LeMUria LichtCirkels.
Duur 51.10 min

 

Tijdens de opname ontvang je Blessings uit de LeMUria MoederBron via onze oorspronkelijke Gaia Tree Levensboom. Laat je zegenen en weet dat wie een Healing Ticket op tijd heeft gekocht, EXTRA bezielende lichtcodes aangereikt zal krijgen vanuit de downunder gelegen Uluru Rock BaarMoeder in ons oorspronkelijke Versteend Hout Domein!

De helende Mantra is een combinatie van het Westen en Oosten, namelijk uit 2 songs: ‘Rain of Blessings’ en ‘RA MA SA DA’ gezongen door Deva Premal en Miten. De single is onlangs uitgebracht en heb ik gebruikt vanwege de toepasselijke tekst:

RA MA DA SA     –     SA SAY SO HUNG

Ra = Zon, MA = Maan, DA = Aarde,
Sa = Oneindigheid.


Samengevat:
De Alles Omvattende LeMUria Liefde van
God & Godina
Ben IK!

 

Heb jij een stuk Versteend Hout? Leg deze dan geregeld onder je kussen of naast je bed, want zij zal zeker van zich gaan laten spreken als ze via deze Licht Wortel Boom Codes wordt ingestraald via jouw Geactiveerde Priester Lichtlichaam.

In mijn webshop heb ik nog enkele Versteend Hout stukken te koop, welke werkelijk afkomstig zijn uit dit Uluru Rock omgeving van Australië. Ik zou zeggen: Neem eens een kijkje HIER en scroll of blader door naar de letter V van mijn gecodeerde LeMUriaans Versteend Hout!


TIP: OM ZEKER MET EEN BEZOEK TE GAAN VEREREN

Misschien herinner jij je nog mijn Bericht waarin ik schreef over mijn Groeps Aardehealingdag op 11 mei 2019, waarbij ik met de Groep de dag afsloot ná een ceremonie langs de IJssel, in de ‘Tempelhof’ in Winssen om daar een ‘HOF VAN EDEN’ Tempelceremonie te mogen doen. Lees dit bericht gerust nog eens door met daarin opgenomen een YouTube video en foto’s van de deelnemers op die dag. In vervolg hierop raad ik je aan om onderstaande goed in je op te nemen:

Dit weekend ontving ik een Nieuwsbrief van Huub en Aleid van de Tempelhof in Winssen (Land van Maas en Waal) met een uitnodiging om naar hun Open Dag te komen in het weekend van 11/12 september. VOOR DE VOLLEDIGE UITNODIGING KLIK JE OP ONDERSTAANDE FOTO:

De Tempelhof

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com