Oproep voor 11-11 ! DOE MEE OM KRISTALLIJNEN LICHT RASTER TE ACTIVEREN!

Lieve Lichtwerkers!

Nieuwjaarsdag van LeMUria op 11-11-2021 zal weer een zeer speciale dag worden voor de Lichtwerkers, want dan zullen we in staat zijn om ons KRISTAL – KRISTALLIJNEN LEMURIA LICHT RASTER eindelijk weer sinds de Ondergang, in ons én door ons heen te gaan Activeren door het Moeder Aarde Netwerk heen, zodat we met elkaar een niet eerder vertoonde LICHTBOOSTER zullen ontvangen én deze door de rasters heen met enorm veel DRUK OP DE KETEL gezamenlijk zullen verspreiden, zodat er vele ketenen verbroken zullen worden, waardoor we met de Rood-Roze Stralen van Vrede en Vrijheid in een totaal andere dimensie terecht zullen komen.

Van onder uit de Uluru Rock zal de LichtPoort van de Zonnevlecht geopend worden, waardoor veel netwerken als Farmacie, Energiebedrijven en andere ons in de greep proberende industriële grootmachten niet meer van ons Licht Netwerk gebruik kunnen en mogen maken! Hier zal door de ons omringende Galactische Dimensies  toezicht op gehouden worden.

HELP JIJ MEE OM MOEDER AARDE TE HELPEN OM VREDE, VRIJHEID EN BALANS TE BEVORDEREN? Mediteer en Stem dan tussen 20-21 uur af op de Sterrenpoort – of al om 11.11 uur in de ochtend!

VERGEET DAN NIET MIJN SPECIAAL HIERVOOR OPGENOMEN:

LeMUria LichtCirkel MP3 nr 40 voor slechts € 1,11 te bestellen!

en deze regelmatig tot 2-2-2022 te gebruiken voor de LeMUria LichtCirkels tussen 20-21 uur, maar vooral op 11-11 en de Volle Maan 19-11, 28-11, 29-11 want met zóveel énen in een datum staan we aan de vooravond van een fenomenaal LeMUria spektakel.

TIP: beluister deze het liefst met koptelefoon of oortjes in!

Hou jezelf goed in evenwicht, want er zal zeker geprobeerd worden ons uit evenwicht te halen door maatregelen van de regering! Blijf in jezelf geloven – blijf standvastig – erger je zo min mogelijk  en schenk aandacht aan hoe we in de wereld tot meer overeenstemming kunnen komen door Vrede en Harmonie weer terug in balans te krijgen. Visualiseer Moeder Aarde zoals jij die er uit zou willen laten zien in een tijd vol Vrede, Vrijheid en Harmonie!

Hiervoor stel ik voor om bijvoorbeeld onderstaande Afspeellijst op Spotify te gaan beluisteren. Een Spotify account aanmaken is gratis. Zoek als je aangemeld bent bijvoorbeeld op ‘STERRENPOORT’ en voeg er nog een woord aan toe, dit keer ‘Vrede – Peace on Earth’.

Heb je al een account? Klik dan op onderstaande lijst:

Voedingssupplement

Dagelijks staan wij onder grote druk van helende en herstellende Kosmische krachten, maar hierdoor verwerken wij ook veel energetisch afval dat vrij door de lucht ons zal bereiken en ons lichaam zal bombarderen, waardoor er met name veel vrije radicalen (bijproducten van ons lichaam) vrijkomen. Je lichaam kan niet álles zelf verwerken. Een teveel aan vrije radicalen, of vrije radicalen op ongewenste plekken, kan regelmatig een teveel aan stress veroorzaken.

Hiervoor wil ik je adviseren om goed voor jezelf te zorgen door extra voedingssupplementen, zoals SPIRULINA – bij voorkeur van Marcus Rohrer in te nemen. Ook in poedervorm verkrijgbaar voor in smoothies. Dit zijn GROENE ALGEN tabletten samengesteld uit zongerijpt wier in Hawaïi. Het haalt zware metalen uit je brein, centrale zenuwstelsel en lever. Ik verwijs je graag voor meer info naar de website: www.marcusrohrerspirulina

Facebook

Eerdaags zal ik weer op Facebook verschijnen, maar enkel onder een nieuwe bedrijfsnaam: LeMUria @ de Hathors inspireren jou! Hiermee probeer ik meer bekendheid te geven aan de Terugkeer van LeMUria, mijn LichtCirkels én LeMUria Healing Kristal Webshop door alle Lichtwerkers heen op Moeder Aarde. Heb jij tips voor mij, bij welke groepen ik mijn Facebook site het beste aan zou kunnen melden? Laat me dit dan even weten door een mailtje te sturen naar Maria@sterrenpoort.com of App naar de Sterrenpoort :06 5726 7011 – Zegt het voort – Zegt het voort.

ZING ZING ZING LIEVE MENSEN ZOALS RAMSES SHAFFY HET ZO MOOI VERWOORDE IN ZIJN LIEDJE:
ZING, VECHT, HUIL, BID, LACH, WERK EN BEWONDER:

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com