MP3 met Gouden Boodschap van de Hathors vanaf de Nijl

Op 6 november ga ik weer op Aardehealingreis. Nu voor een Nijlreisje in Egypte. Vanaf het water op de Nijl in Luxor, zal ik op Afstand in verbinding treden met allen die zich vóór 6 nov 2019 hebben opgegeven als deelnemer aan de Grote LeMUria Groeps AfstandsHealing Meditatie tijdens de Volle Maan op 12 november 2019 tussen 20-21 uur Nederlandse Tijd.

Luister onder het Opgaveformulier, verderop in dit bericht, vooral ook naar de MP3 met een Gouden Boodschap van de Hathors vanaf de Nijl.

Met elkaar zullen we weer een op LeMUria afgestemde Lichtcirkel vormen omringd door de Hathors om een schitterend kanaal tussen Hemel en Aarde vanaf de Nijl te vormen. Hier gaan we samen kristallijnen Gouden trappen geboren laten worden naar de Gouden Moeder Zonnepoorten, die toegang zullen gaan geven tot de Gouden stad Yerushalim, maar ons ook verbinden met de Moeder Hathor Klank Tempels langs de Nijl, waaronder die van Isis, Osiris & Horus op het Philae eiland bij Aswan.

Wil jij ook als Gouden bruggenbouwer meehelpen in mijn Lichtcirkel tijdens de LeMUriaanse Volle Maan Groep AfstandsHealing Meditatie van 12 dec om onze LeMUria zielenbroeders en -zusters te laten ontwaken? Geef je dan op via onderstaand Opgaveformulier en noteer het  meteen in je agenda. Dan zal de klank van ‘Ik Ben Liefde’ uit mijn Uluru Rock Domein en de ‘Cirkel van Wijze Kristallijnen Hathor schedels’ ook door jou heen mogen resoneren en zal jij tevens een gouden booster van Moeder LeMUria ontvangen t.b.v. je LeMUria bezieling & spirituele ontwakingsproces.

Ook op 12 dec zal de Mantra Kadoish Kadoish Kadoish zijn, met aansluitend de Healingsong ‘Jerusalem of Gold’.

Om je nog beter voor te bereiden, heb ik onderstaande geluidsopname gemaakt, waarin ik na een kort Intro van ‘Jerusalem of Gold’ door Paul Wilbur een ‘Boodschap voorlees van Moeder LeMUria & de Hathors’. Zij is gelardeerd met Herbronningscodes door de Hathors, waarbij de luisteraar via mijn Wijze Kristallijnen Hathor schedels, vanuit de Hathor Tempels langs de Nijl, al benaderd zal gaan worden. Ik vraag je om na mijn uitgesproken woorden, nog even rustig te blijven luisteren naar de muziek van ‘Jerusalem of Gold’ gezongen door Leah Chaye van haar gelijknamige album, waarna ik zelf af mocht sluiten met het voorlezen van mijn eigen LeMUria Gebed.

MP3 met Gouden Boodschap van de Hathors vanaf de Nijl
duur 24.21 min

Wat wordt er zoal van een deelnemer verwacht?
  • Dat als je regelmatig mediteert, je dan ook afstemt op LeMUria en de Hathors, regelmatig mantra’s meezingt en gebedsteksten leest, Helende MP3 opnames beluistert op mijn blog en zichzelf laat inspireren door op zoek te gaan naar bronnen waarmee men zich spiritueel voedt.
  • Dat jij tijdens Volle Maan je op tijd, dus uiterlijk om 20 uur afstemt op de Sterrenpoort of Maria van der Geest, waar zij zich ook bevindt.
  • Dat je start met eerst een paar keer diep adem te halen en beide voeten goed op de grond te plaatsen.
  • Dat men bij aanvang om 20 uur, eerst start met het zingen van een van mijn Gewijde mantra’s, die hoort bij deze Volle Maan (zie bovenaan website onder ‘kopje’ Mantra’s), om vervolgens in stilte verder te mediteren OF te luisteren naar een vooraf uitgezochte geleide meditatie of muziek.
  • Dat men geregeld ook nog eens mijn oudere berichten op dit Blog doorleest. Een (paar) jaar of (paar) maanden later heeft men misschien meer of andere inzichten opgedaan om meer van de essentie op te nemen. Dit bevordert je spirituele groei dankzij de ingesloten coderingen.
  • Laat je dus door LeMUria & de Hathors inspireren door gratis Abonnee te worden (dit kan in de linkerkolom). Je hoeft dan nooit meer een nieuw bericht te missen.
  • Tot slot: Ik stel het op prijs als je soms met mij een ervaring deelt of wat je maar kwijt zou willen over de Volle Maan Meditaties. Deze kan ik misschien eens anoniem plaatsen in een volgend bericht.  Maria@sterrenpoort.com

Al mijn  Kristallen: Alienschedels & overige Skulls, Draken, Dolfijnen & Dieren, Engelen, Merlina’s, Kwan Yins, Bollen en Piramides e.a. helpen mee. Ook als ik opgeroepen ben om tijdens een Aardehealingreis elders op Moeder Aarde haar Kristalbewustzijn te herstellen en te her-activeren met het Volle Maan Licht vanuit de LeMUria Moeder Tempels. Alle deelnemers zullen vooraf een speciale Moederdrakin, Engel, Dolfijn of Hathorskull toegewezen krijgen als Beschermer en Begeleidster, waarna wij als één Goddelijke Godinnen Lichtkring, Moeder Aarde zullen omhullen om Scheppend Licht in te stralen om haar te helpen de in haar opgeslagen trauma’s en ander opgeslagen leed, met Goud Moeder Lichtte transformeren, waarbij jij natuurlijk ook de nodige Liefde vanuit de Moeder Bron zal ontvangen.

De LeMUria Energie Download vol met Lichtpulseringen en -Herstelcoderingen, duurt ruim een uur, waarna zij langzaam dimt. Rond 21 uur krijgt iedere deelnemer persoonlijk nog een extra healing  aangeboden van ongeveer 11 minuten als DANK!  

 

Tekst om mee te zingen met ‘Jerusalem of Gold’?
Mountain air clear as wine
and the scent of pine
carried by the twilight breeze
on the sound of bells.
Slumber of tree and stone
captured in her dreams,
the place so solitary
now stands alone.
Jerusalem of gold
of copper and light,
for all her songs I am
a violin. [x2]
The water tarns are long gone
and market place empty
the Temple Mount is left bare
in the Old City.
Through the trees winds blow
without a soul in sight,
no one takes the old road
by way of Jericho.
Jerusalem of gold
of copper and light,
for all her songs I am
a violin. [x2]
Now I’ve come to sing to you
adorn your crown of thorns
not as worthy as your young
nor the wise we …(?)
How your name will scorch my lips
like a seraph’s kiss
if I forget Jerusalem
golden in her bliss.

Voor het maken van een persoonlijk LeMUria Hathor Healing:
06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com