Neem wekelijks deel op Afstand aan mijn Sterrenpoort Reanimatie Team Healing LichtCirkels + MP3

Lieve Lichtwerker,

TEN BEHOEVE VAN ONS LEMURIA REANIMATIE TEAM

  1. Publiceer ik MP3 76 – 33.00 – bestellen kan HIER
    Titel: ZUIVEREND GECODEERD BLOEDWATERPLASMA, DOORSPOELT JOU EN MOEDER AARDE VANUIT DE KOSMOS I.S.M. WALVISSEN, DRAKEN EN EENHOORNS ETC, 57.43 MIN
  2. 20-3-24 VIA ZOOM – MEESTERLIJKE LEMURIA INWIJDING & SOUND HEALING DOOR MA’AT i.c.m. 2e reeks van 24 Namen van God & Godina  –  €33.00 – Deelname Ticket bestel je HIER
  3. 9-16 april  2024: Deelname op Afstand aan Aardehealing Activatiereis naar Santiago de Compostela – € 55
    Deelname Ticket bestel je HIERDit is Deel 1 van een 2-delige Ingewijdingsreis door Meester Jezus en Moeder LeMUria, want van 4 – 20 okt 2024 zal Deel 2 plaatvinden tijdens een Aardehelingreis door Japan.
    ALLEEN door actief deel te gaan nemen aan de Santiago Whats App groep én geregeld op zoek te gaan naar info etcetera, te mediteren enz., zal er aan het einde een Certificaat toegezonden worden. Lees verder de info in mijn eerdere BERICHT en in mijn webshop>, waar je HIER een geïnitieerd Deelname Ticket ruim op tijd kan bestellen on der de titel:


VREDES LEMURIA RosamudiaSchelp Rozen te bestellen
in vele kleuren en tinten. Zij verlaten altijd geïnitieerd door onze NOTRE DAMES: MOEDER MARIA & MARIA MAGDALENA, als cadeau voor jezelf of een dierbare, de Sterrenpoort in Oegstgeest  

De World Peace Healing Circle is inmiddels via ons vele Lichtwerk – uitgegroeid tot een Reanimatie Team voor Moeder Aarde. We zijn verspreiders van Rosamundia Liefdestrillingen via het Binnenaardse Bron- & Rivierenstelsel naar meren, zeeën en Oceanen. Dit is een ingrijpende aangelegenheid t.b.v. een grootschalige orgaan- en weefsel transplantatie van al het leven, waarbij ieder persoonlijke Aquarius watercodes ontvangt en zal verspreiden via haar eigen Waterhuishouding t.b.v. Lever, Nieren, Gal en Blaas, Hart en Longblaasjes, Dunne en Dikke Darm en ga zo maar door. Door jouw Deelname telkens opnieuw, komt er een enorme tsunami aan nieuwe Aquarius watercodes door onze LeMUria LichtCirkel heen beschikbaar voor een totale Orgaanweefsel Transformatie binnenin Moeder Aard, waar zich nog weefsel bevind die langzaamaan toe is aan een krachtige kristallisatie en uitlijning met haar eigen, van oorsprong hier naar toe gereisde Volk (Ras). 

Hoe komt dit eigenlijk tot stand?

In de Kosmos staan enorme draaiende kolkende Vortexen, zowel koude als kokendhete Plasma Bronnen, gericht op Moeder Aarde via onze Zon, Maan en Planetenstelsel. 

Onze deelnemersgroep ontvangt via een OverAll Kruin Kelk (= bekkenkom) continue druppelend gewijs HarteFrequenties t.b.v.  alle deelnemende LeMUriaanse Lichtwerkers om als Scheppende Mediators opnieuw te dienen tussen de OerBron in de Kosmos en de Bron van alle Levende Wezens op Moeder Aarde.

Ook jij kan als LeMUria LichtBron Codedrager Moeder Aarde helpen om dag en nacht  (zonder je er bewust van te zijn) Lichtwerk te verrichten tussen Hemel en Aarde in afstemming op de Elfjes Rijken rondom de Uluru Rock, Avalon en andere krachtplaatsen, die hier van Oersprong voor waren ingericht.

Tussen deze Feeërieke krachtplaatsen, stroomt er vanaf het allereerst uur dat de Rotatie van de Moeder Aardes Aardas opgang kwam, een vuurspuwende Waterdraak-darkin Regenboog, als een  waterslang geleidingssysteem, tussen alle krachtige Elf & Natuurwezen Bronrijken. Dit gebeurt doorgaans diep inwaarts in Moeder Aarde, via verborgen wateraderen, als waterkanalen, rivieren en bronnen, waar immer nog in de meren en zeeën Zeedrakinnen Kastelen met Kristallijnen Torens en bekkens verscholen liggen, waar Moederdraken zich eeuwenlang in terugtrokken én contact onderhielden met het Oerbewustzijn van de alleroudste LeMUriaanse zeefamilies geslachten. 

Bijna alle Poorten die toegang gaven tot deze werelden, werden abrupt afgesloten toen bleek dat er negatieve dwergachtige buitenaardse wezens, gebruik wilden gaan maken van deze Scheppende GeNeeskrachtige Bronnenstelsels, om er hun eigen vervalste D.N.A.-klankcodes in te zetten, wat deels ook gelukt is via de inbreng van valsificatie klanken. Hierdoor ontstonden er vreemde afwijkende levensvormen met gedrag dat sterk afweek, omdat er verkeerde schimmels en bacteriën tot leven gebracht werden via het water en ten slotte ook ons, van  oorsprong Kristallijnen Christus-Christina bloed, muteerde.

Onlangs kwamen er enkele cliënten langs voor een Aquarius Sound Healing, waarbij ik hun meegebrachte Codes mocht omzetten tot weer levenscheppende Tonen t.b.v. hun eigen oorspronkelijke Indianen Stamboomlijn. Dit werkt dan zigzaggend over Moeder Aarde via vele aftakkingen op Holy-stische wijze, maar natuurlijk ook door in hun eigen voorouderlijke geslachtslijnen, kinderen en na-generaties.


Pakake – een Heilige Walvis voor de Maori

Pakake, de heilige Maori – Klank Walvis kwam langzij en vroeg een Moederdrakin én een tweestaartige ZeeMeermin, om met haar samen naar een speciafieke Licht Bronstad in het Rosamundia Hart van Moeder Aarde te zwemmen. Bij aankomst onder de Uluru Rock Poort, werden we meteen toegelaten tot een hele grote SchelpenGrot in het Versteend Hout Domein, waarin het Allergrootste Schelpwezen woont.

Mijn cliënt werd omringd door 12 trommelende KlankVrouwen (Lees: Uluru Grandmothers!) en wij klonken met elkaar 3x ULURU. Alras kwamen er onder uit het Binnenaardse Rosamundia Hart, vanuit 12 verschillende Sterrenstelsels in de Kosmos, minutieuze Zeedraak-, Walvis – Dolfijn atoompjes VRIJ. Zij dartelden als kikkervisjes door onze aura gezamenlijk opgebouwde Aura heen, om zich gedurende de Rosamundia World Peace Healing Circles, op zondag alsook op Poortdagen, Volle Manen en Hoofdfeestdagen, zich te verspreiden via ons Bloed, Licht en Water, over geheel Moeder Aarde, om zich alras met Ma’at & Da’atkracht, te nestelen in een baby van een zwangere vrouw.

De Uluru Rock is ook de Kraamkamer als Baarmoeder voor de allereerste opvang van Draakjes, Zeemeerminnetjes, Walvisjes en Dolfijntjes, zoals ze van Oersprong op Moeder Aarde via het Kosmische WaterPlasma ingezaaid werden. Zij zoekt echter LeMUriaanse en Atlantische Zielen die borg willen staan voor de verdere opbouw van het oorspronkelijke GeNeeskrachtige Groene Elfen Natuurwezen & Bomen Plantenrijk op Moeder Aarde.

  • We gaan hiervoor haar Wateraderen met
  • Kosmisch Bloedplasmawater doorspoelen en zuiveren én via
  • Diepe bronnen, rivieren, meren en langs zeeën en Oceanen, uitgekiende Orgaan Transplantaties uitvoeren.

 Zojuist ingewijde en dus geactiveerde Producten in mijn LeMUria Healing Webshop 

  • VREDES LEMURIA ROOSJES: KUNSTHARS OPGEVULD MET WIT SELENIET RONDOM EEN SHIVA SCHELPJE – €8.00 –Doorsnede 5 cm en 2 cm hoog – categorie 02)
    ROSAMUNDIA SCHELP ROZEN is in vele kleuren en tinten verkrijgbaar en verlaat altijd geïnitieerd door onze NOTRE DAMES: MOEDER MARIA & MARIA MAGDALENA de Sterrenpoort in oegstgeest. Klik HIER voor meer info

  • LEMURIA EENHOORN: MERLINIET IN WIT SELENIET – IN BESCHERMEND KUNSTHARS GEGOTEN + MP3 26.37 MIN – €99.00 – Afmetingen: 12,5 x 4 x 10 cm – Chakra’s: Allen
    In categorie 32 in meerdere kleuren te bestellen

De uitzonderlijke krachten van een LeMUria Witte Merliniet Seleniet Eenhoorns is dat ze in staat is om de circulerende energieën in en om het menselijk lichaam te centraliseren en uit te lijnen tussen al jouw zoekende Sterrenzielendelen om hen geleidelijk aan te herenigen!

Hieronder een gratis opname van een Inwijdende MP3 waarin voor het eerst weer de MATrixen van Oerwalvisbewustzijn weer op elkaar afgestemd raken doordat ook jouw Innerlijke OerMoederDrakin, Eenhoorn, Dolfijn via je Hogere SchelpElf van binnenuit BeZielende Toonfrequeties omhoog haalt uit het ROSAMUNDIA Hartekrachtveld van Moeder Aarde! Als jij een van mijn bovenstaande Seleniet Merliniet Eenhoorns of onderstaande Walvissen besteld in mijn LeMUria Healing Webshop, ontvang je dezelfde MP3 nogmaals, maar dan een die voor jouw persoonlijk geïnitieerd wordt door Moeder MAYA met LeMUria Transformatie Codes vanuit de Moederbron van al het Leven.  

MP3 Inwijdende LeMUria MA’AT Sound Healing – duur 26.37 min

  • Wit of GOUD SELENIET WALVIS IN KUNSTHARS MET LEMURIA KLANKGODINNEN SHIVA SCHELPJE + MP3 26.37 MIN- €33.00 – Afmetingen: 7,5x4x4 cm (lxbrxh)  gewicht: ongeveer 51 gram.Zij is een zeer wijze Maori Walvis en verbonden met het LeMUria Walvis Netwerk via de Uluru Rock Moederpoort, waartoe ook de Maori LeMUria ‘Pakake’ (lees: Walvis)  toe behoorde en nog altijd naar uitgekeken wordt in de Maori cultuur.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,


Maria van der Geest

06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.