De 1e Elfjes DrakenPoort van LeMUria heropenen

Lieve lezer,

Vanavond tussen 20 – 21 uur gaat mijn ‘LeMUria Lichtkring’ op AFSTAND samen vanuit de Kristallijnen Piramide Tempels van Kwan Yin, Maria en Groene Tara én Merlin(a) een Vortex opgang brengen in The Great Barier Rif, een sprookjesachtig Koraal met vissen en ander levend organisme, dat zo oud is als LeMUria op Moeder Aarde.

Op 24 september schreef ik onder andere: ‘Groene Tara beschikt net zoals onze Aartsengelen Michaëla en Raphaëla over bijzonder veel Helende en Beschermende vermogens. Ze werkt heel graag samen met onze LeMUria Lichtwerkerskring, om als Moedergodin ons dagelijks ook op liefdevolle wijze bij te staan bij het nemen alledaagse hindernissen.  Zó ook in de huidige bezwangerde Corona-tijd, waarin zo’n beetje alles tot stilstand komt om een stevig veranderingsproces op gang te brengen. Met name nu we in de Corona-herfsttijd zijn aanbeland, Normaal een tijd om volop te oogsten, maar nu om rustig af te wachten van wat er in de plaats zal komen voor wat we tot stilstand hebben gebracht. Corona is Heling, Corona is loslaten, Corona is geduldig afwachten wat zich gaat ontluiken op een ieders Pad, op weg naar een Nieuw LeMUria Corona Kroonjaar, zowel puur individueel als voor het grote collectief overal om ons heen.

Vanmorgen vernam ik tijdens een meditatie afgestemd op mijn ‘Licht Team’, dat we de eerst komende 13 Volle Manen ( t/m de Volle Maan op 21 sept 2021),  zullen dienen om op 13 verschillende Locaties, de Helende Anti Corona Leefwereld boven water te halen op Moeder Aarde!

Vanavond tussen 20-21 uur zal de 1e Poort open gaan in het gebied van de ‘Great Barrier Rif’ bij Australië.

Wil jij Moeder Aarde steunen én beschermd door het leven gaan tegen het Corona en andere Virale Infecties? Geef je dan Maandelijks op  tijd op~!

Op afstand zal er vanuit de Kristallijnen wereld, samen met de etherische Ancient Moeder Skull-kring via mijn én jouw kristallen en skull(s), een wervelende roterende Moederenergie Vortex opgang gebracht worden die diep onder het Barrier Rif een soort Hof van Eden in LeMUria zal heropenen, om een doorgang naar de Elfenwereld van vele organismen, met een groep liefhebbende Drakinnen, Eenhoorns, ZeeMeerminnen, Walvissen, Dolfijnen, Zeeschildpadden etc etc etc., onder leiding van de Witte Tovenares Merlin(a).

Hieronder plaats ik een aantal foto’s waarop jij je als deelnemer alvast op af kunt gaan stemmen als je dit leest. Je zal absoluut geen spijt hebben van de investering voor het kopen van het Hathor Healing Ticket…..én dit voor slechts € 5!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl Vergeet niet het laatste ingezonden gedicht te lezen: Zijn wie je bent