MP3 Healing: ‘Je eigen Blauwdruk Water Mandala’

Lieve mensen,

Op weg naar Pasen (12-13 april) en Pinksteren (31 mei-1 juni), heb ik voor jou een Helende – Informatieve MP3 opgenomen, met 2 helende oefeningen.

Deel 1 omvat een korte introductie van ongeveer 5.16 min met aansluitend een krachtige wijsheidsles van Moeder LeMUria over het Middelpunt en de Bol-Cirkel, waarin je tijdens het luisteren, energetisch zal worden voorbereid op de Kristal Bron Healing oefeningen van deel 2 door de Goddelijke Drie-Eenheid: Moeder Maria-Meester Jezus-Maria Magdalena.

Rond minuut 46.30 start het 2e deel van de MP3 Healing, waarin ik je vraag jouw eigen ‘Blueprint Water Mandala’ te tekenen, gevolgd door een gewijde visualisatie oefening. In beide oefeningen liggen voor iedereen, helende LeMUria Broncodes besloten, die enkel kracht zullen hebben als je met een zuiver afgestemde geest luistert en mee doet.

Je wordt tijdens de visualisatie allereerst uitgenodigd mee te doen met een helende drijfoefening in de OerMoederZee van LeMUria om vervolgens een Kristal Healing te ondergaan in de Baarmoeder van de Uluru Rock Bron, waar je in liefde bent gevormd en gegroeid om als rechtschapen waterwezen je aandeel te gaan leveren in de OerZee van LeMUria.

Afhankelijk van je concentratie vermogen, vrije tijd om te luisteren en het aantal keren dat je de oefeningen wilt doen, heb ik hierboven de tijd vermeld staan bij welke minuut ongeveer het 2e deel start. Een belangrijk doch dringend verzoek is om toch te proberen de eerste keer alles achter elkaar te beluisteren, om deze MP3 later in losse delen nog eens te beluisteren met tussenpozen van slechts enkele dagen. Dan haal je het meeste rendement er uit.

TIP: leg voor je start alvast een A4 papier en een tekenpotlood, voor je op tafel, klaar.

MP3 Healing: ‘Je eigen Blauwdruk Water Mandala’, 1.17.52 uur 

 

Hier volgt nog een extra mededeling voor alle LeMUrianen

Iedere lezer van mijn Blog bepaalt uiteraard zelf hoeveel belang ze hecht aan de helende kwaliteit van mijn MP3’s, maar neem gerust van mij aan dat je hiermee geheel gratis, een krachtig hulpmiddel in de schoot geworpen krijgt, waarvoor je bij anderen Healers dik zou moeten betalen…..en dan moet je nog maar zien of ze je werkelijk kunnen leveren wat ze je ‘beloven’. Dit schrijf ik niet om katterig te doen naar mijn collega’s. Dit schrijf ik omdat ik weet wie ik ben, wat mijn taak is. Waarom ik juist nu op Moeder Aarde leef? Het antwoord: Om alle Oud LeMUrianen er weer helemaal bovenop te helpen! Ik verlang niets! Ik deel alleen maar uit zoals een OerMoeder betaamt te doen. 

Er lopen  steeds meer healers rond die zich uit durven geven voor ‘gediplomeerd’ healer, met  talloze diploma’s aan de muur. Lieve LeMUriaan: DIT ZEGT NIETS! Een LeMUriaan wordt rechtstreeks uit de MoederBron opgeleid door de Hathors, om vervolgens haar helende intensieve healingwerk te doen in samenwerking met de Hathorgodinnen, in afstemming op de MoederBron.

Daarnaast kan ik in jouw LeMUria Moeder Bron afdalen, een bron ook van ALLE levende Wezens op Moeder Aarde, om jouw ware identiteit (lees Blauwdruk) op te mogen gaan halen!

Kijk dus uit voor de zogenaamde nep healers. Ze lijken lief en aardig, maar zijn ronduit regelrecht, (soms zelfs nog onbewust) uit op het Scheppende vermogen van het vrouwelijke Licht, zoals ze dat ook al deden voor de ondergang van Atlantis en LeMUria! Deze nep Healers – Energetische Coaches – of hoe ze zich ook mooi presenteren, leven nu dus ook weer onder ons!
Ik kan je alleen maar zeggen: KIJK UIT & LAAT JE NIET DOOR HEN NOGMAALS BESMETTEN, want ze laten meestal een gemene erfenis achter ergens in je energetische systeem, waar je bepaald niet op zit te wachten.

Herken je iets in deze woorden? Ben je wel eens moe of onvoldaan teruggekeerd van een Healing Bijeenkomst, een spiritueel Weekend of Workshop etc.? HAD JE ZO JE TWIJFELS?

Dan kan het zijn dat je besmet bent geraakt met het Anti LeMUria Virus (zoals ik het noem), waarmee je tegelijk tegen een heuse Blokkade kan zijn opgelopen. Soms merk je dit meestal pas maanden of zelfs een jaar later en ben jij je jouw bezoekje aan die of gene al lang vergeten! Wacht dus nooit te lang als je twijfelt of tobt over het ‘vooruitkomen in je Spirituele ontwakingsproces’. Maak een afspraak in de Sterrenpoort, want ik ben er speciaal voor opgeleid om jou van deze smet (lees wraakactie) te mogen bevrijden. Dit kan bij mij in de Sterrenpoort praktijk, maar ook op Afstand d.m.v. 1 tot 3 Live Video Chat Healingen. 

Je kunt voor het maken van een afspraak of voor info, gebruik maken van onderstaand Contactformulier of mij bellen 06 57 26 70 11. Laat a.u.b. altijd een duidelijk ingesproken bericht achter, waarna ik je snel zal terug zal bellen als ik niet op Aardehealingreis ben.

 

Ter Herinnering

Sinds eind januari heb ik een website waarin ik foto’s en andere wetenswaardigheden vermeld van mijn samen met Sandra Minnee gemaakte aardehealing reizen. Als je mij volgt via Facebook, dan heb je gelezen dat ik af en toe een link plaat als ik een bestemming had toegevoegd, maar voor wie geen Facebook heeft kan ik jou met veel plezier verwijzen naar www.aardehealing.com, onder de naam KRACHTPLEKKEN of even op onderstaande links klikken.

De volgende bestemming heb ik inmiddels gedeeld. Kijk met aandacht want veel foto’s bezitten helende kwaliteiten d.m.v. codes naar jouw LeMUria hart te zenden. Ik wens je veel kijk plezier:

December 2019: MAAS LEMURIA ACTIVATIE – LIMBURG 

Januari 2020: LeMUria Water Activatie Nederland – Lek

April 2018: Maria Light Toer GELDERLAND

Hellendoorn & omgeving al ruim 5000 jaar geleden woongebied van jagers en verzamelaars!

NIJL cruise langs Isis & Hathor Tempels en Krachtplaatsen

Lourdes aan de Heilige Moederrivier de GAVE

Karlovy Vary in Tsjechië aan rivieren: Tèpla en Eger – Bronnenstelsel – Maria Magdalena Kerk 

Schotland – De Royal Mile van Edinburgh Castle – Palace Holyroodhous aan de voet van Arthur’s Seat Rock

Rosslyn Chapel in dorpje Roslin – aan de Forth rivier – Schotland

Bovenaan deze website staat een link naar: AARDEHEALING.
Dan kan je er af en toe een helend kijkje nemen.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com