21 april – 21 mei LeMUriaanse Shift in Stier

Vanaf 21 april staat de grote LeMUriaanse wederkomst in het dierenriemteken Stier. De LeMUriaanse Zon & de planeet Venus stralen in mei flink en staan in het teken van Stier. Een teken dat veel overeenkomsten heeft met het Chinese Zodiak dier ‘Os’ heeft. De StierenPoort zal ook dit jaar weer een belangrijke krachtige instroom van Overvloed, Genade en Zegeningen van de Moedergodin op Moeder Aarde brengen!

Jullie zullen allemaal gevoeld hebben hoe  de trillingsfrequenties stijgen. Dan heb ik weer koude, dan weer warmte om me heen ervaren. Soms word ik overvallen door moeheid of slaap. We dienen ons lichaam extra goed te voeden om het transformatie proces vol te ondersteunen. Vergeet dus niet af veel groente en fruit te eten en af en toe je licht eens op te steken op een ‘groene voeding’ website, waar je gestimuleerd wordt datgene te eten waar je cellen om roepen! Het Ascentieproces zorgt immers voor zo veel magische verschuivingen, waardoor er erg veel giftige herinneringen uit ons celbewustzijn opborrelen en afgevoerd dienen te worden.

Uit eigen ervaring kan ik je aanbevelen om de ochtend te starten met het maken van een gezonde smoothie. Drink één beker als ontbijt of halverwege de ochtend  én de 2e helft ‘s middags. Hiervoor maak ik af en toe gebruik van het boek “Medical Medium” geschreven door Anthony William. Een man met een bijzondere en opmerkelijke gave. Zie voor meer info zijn website: www.medicalmedium.com.

Afbeeldingsresultaat voor smoothie

De eerste LeMUriaanse lente is nu volop aangebroken!
Ook jouw eigen kracht is belangrijk én doet er werkelijk toe! Je niet meer verstoppen of jezelf niet belangrijk genoeg vinden is on-LeMUriaans. In jouw binnenste bevindt zich een kristal met codes. Ik kan ze ontsleutelen, omdat ik hiervoor de bevoegdheid en juiste ontsleutelformules bezit! Het zal je ontwakingskracht verhogen, waardoor er een nieuwe instroom opgang gebracht kan worden, daar ik je mee neem naar mijn Brondomein onder Uluru in het gouden LeMUria!

In het karma van iedere Lichtwerker ligt besloten dat we met elkaar de  taak hebben om onze Moedergodin LeMUria te helpen  als een oorspronkelijke LeMUriaanse Pillar of Light, de vrouwelijke YIN kracht van LeMUria op Moeder Aarde binnen te sluizen en moet door ons heen plaatsvinden. Alles staat afgesteld op haar wederkomst.  Maandelijks werkt dit alsmaar krachtiger in op onze biologische meridianenklok.

Lees hiervoor ook mijn vorige blog berichten over de Waterman, Vissen en Ram, waarin de voorgaande meridianen aan bod kwamen.

In de LeMUriaanse Stiermaand zal de Nier Meridiaan in het Zonlicht en schijnsel van de Maan worden bekrachtigd en extra krachtig Healing ontvangen. Thema: Vrijheid is het loslaten van angst. Vertrouwen en beseffen dat je sterker uit elke moeilijke situatie komt, dat alles uiteindelijk goed komt!

Nier Meridiaan meest actief: 17.00 en 19.00 uur
Nier Meridiaan zwakst: 5 en 7 uur

In de Nieren wordt onze levensenergie aangemaakt. De nierenergie heeft invloed op de voortplanting, de seksuele energie en de geslachtsorganen. De Nieren zijn een belangrijke filter in ons lichaam, samen met de blaas reinigt ze ons bloed en voeren  afvalstoffen af uit ons lichaam. Ook spelen ze een belangrijke rol bij stofwisseling in ons bottenstelsel, het aanmaken van hormonen, en regelen de vocht- en zoutbalans. Een storing of conflict “tussen de nieren” heeft bijna altijd te maken met de noodzaak om verouderde, giftige emoties te verwijderen.

De Nier Meridiaan start aan de buitenkant van de kleine teen, en stroomt van daaruit onder de voetzool door naar de binnenkant van de enkel, welke hij omcirkelt. Over de hiel loopt hij aan de binnenkant van het onderbeen omhoog, tot aan het stuitbeen. Van daaruit loopt hij langs de wervelkolom tot aan de nieren, waar hij vertakt.

De taak van de Nier Meridiaan is om via stromend licht: Vrijheid te leren ervaren door al je angsten onder ogen te zien, deze los te laten in het volste vertrouwen dat alles uiteindelijk goed zal komen. Het is mogelijk om bepaalde kruiden te gebruiken om deze energie te onderhouden (o.a. Ginseng, Eulotherococcus), maar ook veel rauwkost en fruit stimuleert het transformatie proces.

Elohim van de maand
De Elohim van Troost zal ons hierbij deze maand extra krachtig in gaan stralen Blauwe en Smaragdgroene Elohim stralen. In het bijzonder is deze frequentie van belang in geval van: scheiding, afscheid nemen, rouwverwerking, overgang en verlies.
                                  Dana – Hogepriesteres@ Doreen Virtue

Moedergodin van de maand
In de LeMUriaanse Stiermaand zal de LeMUria Moedergodin DANA graag voor ieder van ons een hoofdrol vervullen. Zij is een van de oudste Keltische Scheppende Moedergodinnen. Ze is buitengewoon machtig en magisch. Ze leert je te creëren, door alchemie en goddelijke magie. Haar Boodschap: Je hebt Goddelijke kennis, waarmee je anderen kunt helpen door jouw spiritueel onderricht! Hierbij kan ik je leren te spreken of te schrijven vanuit je hart, ongeacht het aantal mensen dat je ermee zal bereiken. Stel geen voorwaarden, want alles is even waardevol.

Afbeeldingsresultaat voor hazelaar
Hazelaar – Weegbree

Boom en plantenwezen van de maand

In de Stiermaand zal het bewustzijn en de oeroude wijsheid van de Hazelaar en de Weegbree uit de Tijd van LeMUria ons gaan vergezellen. Het Bewustzijn van de Hazelaar zegt: Neem je intuïtie extra serieus deze maand in stier. Voor je ligt namelijk de Weg van Geschenken. Het nodigt je uit om de symbolen die je op je weg tegenkomt als handreikingen van de Moedergodin te zien. D Hazelaar groeit langs beken en in bossen. Ze bloeit soms al in januari met gele katjes. De eetbare hazelnoten verschijnen in oktober. De Hazelaar wordt ook wel de Boom van verborgen Wijsheid & Poëzie genoemd. Ze laat al jouw talenten vanuit je kern omhoog komen en reikt je aan Hoe ze de wereld in te helpen en uit te dragen. Verzamel hiervoor deze maand wat takjes, bladeren, vruchten, veren, grond, stenen en voel hoe  deze Maangodin je bijstaat op je Weg omhoog naar LeMUria!

De Weegbree helpt jou bij het doorbreken van oude patronen en verbindt je met de bron. Het verduidelijkt jouw weg en helpt je deze te volgen. Geeft moed en doorzettingsvermogen. Weegbree werkt aardend en helpt gebeurtenissen te overzien, zonder jezelf in de emotie te verliezen.
Afbeeldingsresultaat voor raaf                                                                       Raaf
Dierenwezen van de maand

In de Stiermaand komt het bewustzijn van de zwarte Raaf sterk naar voren en staat voor meer magie, metamorfose en schepping. De raaf is vliegensvlug en alert, en ze zijn niet te intimideren. Ze zijn geen gemakkelijke prooi voor andere dieren of vogels. Ze leren je hoe je zonder angst de magie van het leven kunt uitleven en stemt ze af op je wil en intentie. Zo leert de raaf je de tovenaar of tovenares van je eigen leven te worden, hoe we dat angst deel van ons uit de duisternis in het licht kunnen brengen. Ze brengen geestelijke boodschappen  uit een Hogere Hiërarchie, die voor een radicale verandering in je leven zal zorgen.

Afbeeldingsresultaat voor ruwe smaragd                                                            ruwe smaragd

Kristal van de maand
LeMUriaans Moederkristal van de Stiermaand zal de Smaragd zijn. Deze zal in i.s.m. de Ancient Moederskull LeMUria weer voor eeuwig in trilling opgetild en geactiveerd mogen worden. Naast dit kristal zal er nog een kwarts kristal in ere hersteld gaan worden. Hierover zal ik begin mei weer een wat uitgebreider bericht plaatsen op dit Blog.
Afbeeldingsresultaat voor element aarde
Element van de maand
Het Element dat bij de LeMUriaanse Stiermens een flinke hoofdrol zal gaan spelen is Aarde.
  • Zij zijn volhardend, praktisch en soms wat behoudend
  • Hebben doorgaans een krachtige uitstraling
  • Gaan uit van hun wilskracht, maar struikelen hierdoor vaak over dezelfde ontoelaatbare zienswijze van anderen
  • Zijn rustig, geduldige mensen en vaak onvermoeibaar bezig
  • Venus is hun struikelblok, doordat ze nietsvermoedend hun ‘tegenstander’ het vertrouwen opnieuw gunnen

Geraadpleegde Bron:
http://www.earth-matters.nl/5/9930/gezondheid/de-chinese-orgaanklok-nader-bekeken.html
www.sterrenpoort.com