Laag allooi Kooirasters doorbreken en loslaten & 2021 Lichtwerk

VOORAF voor de te snelle lezers ?

Klik even op de titel om dit bericht niet vanuit je mailbox e lezen, want dan mis je veel heilige Moeder LeMUria – Groene Tara Coderingen voor de Seizoenswisseling LichtCirkel op 21 december!

Zing op 21 en 30 dec mee met de gewijde Mantra: OM TARA TUTARE Healing MP3, als je enkel losse Healing Tickets bestelt of al hebt gekocht. Voor meer info over deze mantra lees een eerder bericht van mij door HIER te klikken.

Voor de ‘7 Heilige Uluru Rock deelnemers’: Jullie ontvangen allen in je mailbox rond 19 december, een specifiek op jouw frequentie afgestemd staand GEWIJD LeMUria Healing PAKKET via WeTransfer, met daarin: 2 Gewijde Healing MP3’s met LichtTransmissies vanuit de Uluru Rock, de teksten van de opgenomen Mantra’s, een foto van de Uluru Rock – gelieve van te voren uit te printen en andere tips. LET OP: beluister altijd al mijn MP3’s met een koptelfoon of oortjes, zodat de geluiden en mijn stem beter tot je allerdiepste organen en cellen doordringen.

MP3) Gewijde-LeMUria-Mantra-OM-TARA-TUTARE-SVAHA. Duur12.16-min

Lieve LeMUriaan,

De invulling van mijn Healingwerk in de Sterrenpoort gaat vanaf 1-1-2021 drastisch een nieuwe koers voeren, nu we de laag allooi Kooirasters zullen doorbreken en achter zullen laten. 

Hier voor in de plaats zal ik in de STERRENPOORT belangrijke Koerscorrecties mogen aanbrengen t.b.v. de verdere uitlijning en aankoppeling van Moeder Aarde in het Uurwerk van de Universum Matrix. Dit zal ook weer met enkele uitverkorenen gaan plaatsvinden.


HIERVOOR IS MIJN HEALING TAFEL DEFINITIEF INGEKLAPT!

 

Volle Maan 2021 LichtCirkel Abonnement

Wie een Volle Maan jaarabonnement neemt zal voor € 99 zal op AFSTAND via mijn onzichtbare handen, mee gaan helpen aan het Allergrootste en belangrijkste Universum Aankoppel Traject ÈVER. Dit zal met name op Afstand geleid worden van Volle Maan tot Volle Maan (28 jan t/m 21 sept 2021), waarna we zeer waarschijnlijk weer een nieuw deelproject toegewezen krijgen.

De 9 Volle Manen zullen de 5e t/m de 13e Volle Maan op rij zijn sinds 1-10-2020. Zie hiervoor de kalender onderaan in agenda van de LeMUria Healing LichtCirkels.

Nu even terug naar de eerstvolgende LeMUria LichtCirkel

Op 21 december 2020 zullen alle deelnemers afgestemd staan in mijn LichtCirkel op Jupiter en Saturnus, maar ook door Kwan Yin, Groene Tara en de Dhyani Boeddhinnen.

Jouw Gouden LeMUria Maori Zonneziel, waar de ziel van Meester Jezus ook deel van uitmaakt, zal ons komen ophalen om naar de Heropende MoederPoort te begeleiden, waarachter Moeder Maria & Maria Magdalena ons met een staande ovatie zullen opwachten.

Jezus werd de allereerste LeMUria geborene op Moeder Aarde sinds de Ondergang van Atlantis, van een lang geslacht van de ‘Holy Bloody Mary’ bloedgroep. Het eerste LeMUria Zonnekindje Jezus dat  terugkeerde, om in een gewijd en in zijn kribje omringd door natuurwezens, in de heuvelen nabij Betlehem geboren te worden. Indertijd was jij hierbij ook betrokken als Lichtwerker, als jij je aangetrokken voelt tot mijn LeMUria (Aarde)Healingwerk. Zijn ouders Maria en Jozef werden toen vanaf hun velden, maar ook op Afstand vanuit de Hemel ingestraald door talloze talloze Herders en Wijzen. Zij stuurden, en misschien was jij ook wel een van hen,  Regenboog Blessings vanuit de LeMUria steden Shamballa, Telos, Jesushalaim of 9 nog andere vanuit de binnenaarde of vanuit de schapen Velden waar zijn kribje stond.

Velen van jullie zijn door Jezus in dat leven minstens een keer bezocht en ontvingen een korte aanraking door handoplegging, waarna zij vervuld raakten van de Heilige LeMUria Vlammen Geest.

Vanaf een nader te bepalen datum zal mijn STERRENPOORT als Heilige LeMUria Tempel ingericht worden, waarin ik de allereerste en oudste LeMUrianen zal mogen ontvangen, die op mijn Pad gebracht zullen worden, om hen in te wijden met de Gouden LeMUria Moeder Vlam van Ontwaking. Hierbij zal Meester Sananda (later Jezus) samen met zijn LeMUria Maori Tweeling Vlam Lady Nada (later Maria Magdalena) door mij heen werken, waarbij ik als hun Moeder LeMUria (later Moeder Maria), een Inwijdende Ceremonie zal verrichten.

Wie ook haar/zijn Tweeling-ziel-fragmenten naar zich toe wil trekken op HOLY-stische wijze, kan ik aanraden om een 04) LeMUria ‘Maori’ Aura Spray van 30 ml  of 100 ml = HOLY Re-Connection spray om al jouw Tweelingzielendelen aan te trekken incl. Healing MP3

Want tijdens de Winter Zonnewende rondom 21 dec., zal deze Aura Spray absoluut alle coördinaten bevatten van hen, die ooit samen met jou uit de MoederBron op reis zijn gegaan. De Ziel van het Maori Volk kent alle Wijsheidscoördinaten die we nu weer tot leven wekken. Hun Bewustzijn is gevat in een flesje Bronwater waarin ik meerdere soorten gewijde etherische potenties heb toegevoegd, waardoor ze ook heerlijk ruikt.

Wil jij dus weer herenigd worden met jouw Tweelingzielendelen, zowel op Moeder Aarde of in de Goddelijke Dimensies, slechts op één ademhaling van jou vandaan, dan kan ik je mijn Maori Sprays vab Harte aanbevelen. 30 ml kost € 33 – 100 ml kost € 66

NU IS HET MOMENT AANGEBROKEN OM ALLE LAGE KOOIRASTERS DEFINITIEF VAN ONS AF TE SCHUDDEN EN ACHTER ONS TE LATEN ZONDER OM TE KIJKEN!

Doe dit geregeld door ALLES wat voor jou als negatief in het Gouden LeMUria ZONLICHT te zetten, als zich plots om je heen een laag allooi verstekeling langs komt, bijvoorbeeld doordat je even uit balans wordt getrokken. Heb jij wel eens last dat je plots een vieze muffe lucht rook of een vieze metaal smaak in je mond kreeg?

Wat dan goed helpt is om uit volle borst de ‘Om Tara Turare Mantra’ te gaan zingen, want hierdoor ga jij als Oud LeMUriaan alsmaar meer Licht uitschijnen in je woonomgeving, waarna de Gouden LeMUria Trilling binnen zal stromen vanuit jouw chakra’s.

Zing mee op 21 en 30 dec als je enkel een los Healing Ticket hebt koopt. Jullie zullen de Inner Cirkel van de 7 daagse deelnemers gaan ondersteunen.

We gaan nu de Witte en Zwarte Yang & Yin slangen elkaar laten ontmoeten, laten omstrengelen, om vanuit de Oude TijdsGeest in de Holy Blauwdruk van de Moeder LeMUria TijdsGeest te stappen, om de Geboorte van jouw Drievuldige Uluru Harte Vlam te laten Ontwaken.

Ik doe dit laatste enkel samen van 20 t/m 26 december met de 7 daagse Holy Healing Ticket deelnemers, door elkaar ergens te ontmoeten in het Hexagramveld – Flower of Lifeveld, waar de Moeder LeMUria Poort zal open knallen! Laat je vuurgeest door al je chakra’s heen knallen, zodat je OVERGEZET wordt in de OER ULURU LEMURIA BRONTIJD – tot een Zwarte Eva – welke een straling is die alles van binnenuit demagnetiseert. Zeg: In mijn rug wil ik die zwarte OerMoeder kracht ontvangen. In mijn D.N.A. zetten om door te geven aan mijn voorouders, mijn kinderen, klein kinderen en alle kristalkinderen die geboren gaan worden op Moeder Aarde door uit te stralen!

Hiermee openen we mondiaal het MOEDERGRID met daarin de zwarte maan als jouw KERN KWALITEIT – waarmee je niet toe geeft aan je negatieve omgeving. Zal doorbreken om structuur aan te brengen, vooral in jezelf – zeg daarom regelmatig tegen je innerlijke Kind-Vader-Moeder Zelf: IK STA IN MIJN EVA KRACHT! Want onze Zwarte Moeder Maan frequentie heeft het ontstaan van het Omniversum ook weten te initiëren, om schoonheid vanuit eenheid te scheppen. Dit deed ze op Holy-istische wijze met het alsmaar vermenigvuldigende water door ons heen, voor Moeder Aarde waarbij de Draken-, Elven- en Eenhoornwereld ons met de Walvisachtigen hebben geholpen.

Kortom dit is pure Healing op het Alom vertegenwoordigende Vrouwelijke LeMUria Moeder Energieveld die NU zal plaatsvinden.

We gaan hiervoor via de RegenboogPoort van Moeder Maria, Kwan Yin en Maria Magdalena, op de Gewijde Tibetaanse LeMUri Mantra Muziek van de CD Sarva Antah de Goddelijke Moeder Poort openen. Hiervoor zal de MoederPoort weer aangekoppeld worden op Moeder Kosmos. Doe jij mee met dit grootse Kosmisch Reparatie Festijn ter hoogte van de Uluru Rock, geleid vanuit mijn Holy Sterrenpoort?

3 mogelijkheden om jouw Goddelijke Moeder Drie Eenheid
in de komende maanden samen met mij te bestendigen, door:

MAAR WEET…ALLE WAAR NAAR HAAR GELD!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl