MP3 met Activatie ter viering van de Aartsengel Michaël(a) september maand

Lieve Deelnemers aan de Groeps AfstandsHealingen,

De maand september is ieder jaar bij uitstek dé maand waarin de energie van de Aartsengel Michaël het sterkst aanwezig is. Vandaar dat zij, de Aartsengel Michaël(a), mij heeft gevraagd om naar alle deelnemers een uitnodiging te sturen om tijdens de:

  • Volle Maan woensdag 2 september
  • Poortdag 9 september
  • Seizoenswisseling 21 september
  • en de Feest/Naamdag van Sint Michaël op 29 september

Onderstaande MP3 (helemaal onderaan dit bericht) minstens 1 keer te beluisteren tussen 20-21 uur

Deze MP3 bevat geheime coderingen ten behoeve van een Blauwe Kristal Activatie van het Sodaliet & Graniet, maar deels ook verweven met alle andere blauw kleurende kristalsoorten op en in Moeder Aarde.

Beschik jij over een blauwe Kristallen Schedel, maar ook alle andere kristalsoorten zijn welkom natuurlijk, dan verzoek ik je deze te plaatsen op een altaartje of speciale plek omringd door andere kristallen, kaars, engelen, dolfijnen, eenhoorns, drakinnen, bollen etc.

Een foto van de Aartsengel Michaël zou schitterend zijn natuurlijk.

Nodig je skull en alles wat je hebt klaargezet uit om mee te doen op deze LeMUria Kristal Activatie avonden tussen 20-21 uur, want dan zal ook jouw Kristallen schedel opgenomen worden in de Kring van al mijn kristallen skulls aanwezig in de Sterrenpoort in Oegstgeest. We zullen samen een enorm uitgestrekt Kristallijnen Activatie Veld vormen en onze gezamenlijke Liefde en Licht zal door jou, door Moeder Aarde en het totale Omniversum schijnen en opgenomen worden.

Onderstaande MP3 mag je natuurlijk zo vaak beluisteren als je zelf wenst, maar stem je wel even goed af op Michaël(a) en mijn Sterrenpoort ongeveer 15 minuten van te voren door een gebed te lezen, een mooie Mantra te zingen etc. Volg je eigen gewoontes vanuit jouw LeMUria HART!


In mijn LeMUria Hathor Webshop staan verschillende sodaliet Skulls, Draken, Eenhoorns, Dolfijnen etc te koop!
Kijk hiervoor in de verschillende categorieën!

Sodaliet Skull

 

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl