MP3 nr 2 + Healing Affirmaties t.b.v. de komende 5 LeMUria Zomer LichtCirkels

Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. bovenaan op de Titel van dit bericht, om dit Bericht rechtstreeks op mijn website www.mariavandergeest.com te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen. Onderstaand bericht mag gedeeld worden op Social Media, want het bevat diverse belangrijke mededelingen voor deze Zomer!

Lieve LeMUriaanse Lichtwerkers,

Hierbij voeg ik een extra Gewijde MP3 nr 2 toe t.b.v. DEELNAME aan de komende 5 LichtCirkels 20-21 uur op:

22 juli Maria Magdalena Dag
24 juli Volle Maan + oudjaarsdag Mayakalender
8-8 LeMUriaanse Leeuwen Poortdag
22 aug Volle Maan
21 sept Volle Maan

Deze MP3 nr 2 mag afwisselend gebruikt worden met de MP3 uit mijn eerdere Bericht:MP3 Zomer LichtCirkels: Maria Magdalena Dag, 3 Volle Manen, LeeuwenPoort 8-8′.

Opgeven als Deelnemer kan tot uiterlijk 19 uur op de dag van LichtCirkel zelf, maar liefst eerder natuurlijk. Klik HIER om één of meerdere Holy LeMUria Ticket(s) tegelijk te bestellen.
Noteer data meteen in je agenda!

MP3 Nr 2: Gewijde Geleide LeMUriaanse Healing Meditatie voor Moeder Aarde via LichtCirkels van 21 juli t/m 21-9-21. Duur 1.01.29 uur

Door het afwisselend beluisteren van onderstaande Healing LeMUria MP3’s 1 en 2, zal dit een speciaal helende effect hebben op jouw Innerlijke LeMUria Kind. Geniet ervan, maar zing wel uit volle borst mee als je dat lukt.


Aardbeikwarts skulls & Zebra Jaspis Skulls – te koop in LeMUria Healing Webshop bij de A of de Z in Categorie 01a) Kristallen Schedels OF Categorie 0


Hier volgen 2 Mantra teksten t.b.v. meezingen met MP3 nr 2

LEMURIA IS COMING HOME MANTRA
Mariavandergeest@sterrenpoort

LeMUria LeMUria
Is Sound & Coming Home
LeMUria LeMUria
Is Love & Shalom
LeMUria LeMUria
One Heart & Holy Place
LeMUria LeMUria
Is Peaceful & Holy Grace

Let there be Peace on Earth
And let it begin with me
Let there be Peace on Earth
We ar One Holy Famely

Lokah Samasta Sukhino Bavantu 3x
(Moge er Vrede, Harmonie, Geluk vanuit Verbondenheid zijn voor iedereen op Moeder Aarde)


Dolfijn: Aragoniet XL –  in mijn LeMUria Healing Webshop

MAY THE CIRCLE BE OPEN
Sarva-Antah – cd Celtic Mantras

May the Circle be open
But unbroken
May the Peace of the Goddess
be ever in your heart
Merry Meet
And Merry Part
And Merry Meet again

 

Alle muziek van MP3 nr 2 is apart te beluisteren via
mijn Spotify lijst:
STERRENPOORT: Zomer LeMUria LichtCirkels 21-7 t/m 21-9-2021

 

TIPS:

  1. De volgende Meditie-Affirmatie MP3 zal je rustiger en ontspannender maken. Beluister deze met name op dagen dat je behoefte hebt aan rust en méér tot jezelf te komen. Om wat er zowel aan onrust om je heen, uit jouw Lichtlichaam te sluizen en te Transformeren. Je zal meteen weer dieper met je Hogere LeMUria ZielZelf in verbinding worden gebracht. Vergeet niet om geregeld diep in en uit te ademen en je voeten hierbij stevig neer te zetten.

2) Ter ondersteuning van het Rein maken en houden van je woon, werk of logeeromgeving (tijdens vakantie bv) adviseer ik om onderstaande AFFIRMATIE geregeld te herhalen, liefst i.c.m. een gewijde LeMUria Kaars of LeMUria Healing Poster.

3) Ter ondersteuning van de komende maanden en het Grote Transformatie Proces waar we allen deze zomer door heengaan, heb ik meerdere kristallen schedels toegevoegd in mijn LeMUria Healing Webshop. Vergeet niet om af toe hier je Licht op te steken, want er staan enkele skulls die speciaal gecodeerd zijn met het Christus en/of Christina Bloed van de Heilige Graal t.b.v. het Lichtwerk van onze Holy LeMUria Family. Kijk hiervoor in Categorie 0) Nieuw in Collectie!

Goudsteen Brons / Goldflush Kristallen Schedels – Met Jezus & M.Magdalena Bloed Gecodeerd – te koop in LeMUria Healing Webshop bij de G in Categorie 01a) Kristallen Schedels OF Categorie 0
Tot slot staan er helemaal onderaan dit  Bericht van ‘LeMUrua & de Hathors Inspireren jou!’ nog een paar foto’s van mijn Aardehealing Trip naar Glastonbury in juli 2016, waarbij ik op 22 juli (Maria Magdalena Dag) van Hart tot Maria Magdalena Hart, alle Glastonbury Bronnen tegelijk mocht activeren vanuit Chalice Well, Weary Hill en de Ha-TOR Heuvel aldaar. KIJK AANDACHTIG NAAR DE FOTO’S, want tegelijkertijd ontvang jij een heuse Moeder LeMUria Broncode, waarmee je het nieuwe Goudgele Zonne Mayajaar goed zal op starten op 26 juli 2021! Weet dat ik op alle avonden, ook tussen de 5 LichtCirkels in, mij altijd even tussen 20-21 uur zal richten op hen die luisteren naar één van de twee geluidsopnames op dit Blog.
Ook dit jaar zal jij door Maria Magdalena getrakteerd worden vanuit de LeMUria Moeder Bronnen die rond Moeder Aarde in een LichtCirkel liggen op speciale Leijlijnen en krachtplaatsen. Met name ook langs de evenaar ligt er zo’n MoederBronstelsel en Poort momenteel te wachten op ontsluiting om weer geactiveerd te worden tussen 2 – 9 aug 2021 als ik op Aardehealing ben met Sandra Minnee naar het stroomgebied van onze LeMUria IJssel en Bronnen.
Als je in deze week mee omhoog wenst te gaan op iedere dag tussen 20-21 uur in de LeMUria energie? Stem je dan ook geregeld af op de Sterrenpoort. Dan zullen de Brullende LeMUria Leeuwen en Leeuwinnen deze Evenaar Moeder LeeuwenBronnen rondom 8-8 gaan ontmantelen van ongure Reptielachtige Anti LeMUria krachten, die daar ooit tijdens de ondergangjaren van Atlantis en het gouden LeMUria zijn binnengedrongen. Met het LICHT van Christus-Christina in onze gevormde LichtCirkels zal dit OP 8-8 haar beslag krijgen. Wil je hieraan meehelpen en je eigen Leeuwenzielendeel bevrijden? Doe dan zeker mee op 8-8 en geef al je ook al vóór 2 aug op, want er is maar één LeMUria LichtCirkel in staat om dit in ÉÉN UUR voor elkaar te krijgen. Plaats dan zoveel mogelijk skulls en kristallen om je heen én vorm er zelf thuis een Holy Cirkel van, zodat de LeMUria Leeuwen en Leeuwinnen jou extra krachtig kunnen gebruiken als Holy Engel Kristal Poort. Luister zo vaak als mogelijk mijn MP3’s af met oortjes in of koptelefoon op om het diep door je eigen lichaam te laten uit kristalliseren en uitgelijnd tussen Vader BronZon en Moeder LeMUria Bron in Moeder Aarde in, uit te lijnen. SUCCES, want ik kom pas weer terug met een nieuw bericht als 21 september gepasseerd is. Iedereen heeft nu voldoende IMPUT op deze of mijn andere websites (zie onderaan dit bericht) om geheel zelfstandig deze 2 Holy Zomermaanden door te komen. Liefs uit Oegstgeest én wie weet kom je een keer voor een Inwijding of vraag je een Afstandshealing aan (bel mij dan wel even eerst op voor de intake).
L: inwijdingsstoel – M: Inwijding in LeMUria Skull Cirkel – R: Samen
Maria van der Geest@Sterrenpoort – Oegstgeest – Z.H.

Om contact te maken met Energie in Glastonbury
Klik op alle foto’s om deze uit te vergroten.

Voor meer foto’s van buitenlandse Aardehealingreizen verwijs ik je graag naar www.aardehealing.com
De komende maanden zullen er nog meer landen geplaatst worden.


06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com (persoonlijke praktijk)
www.aardehealing.com (aantal bezochte aardehealing foto’s)
www.moedermaria.nl (Voor gebeden)
www.mariavandergeest.com (Blog & LeMUria Healing Webshop)

Aan allen wordt af en toe gewerkt – dus neem er af en toe een kijkje om er je voordeel mee op te doen, want menige foto bevat Holy Coderingen die nergens anders op te halen zijn!