Walvissen-Dolfijnen komen weer tot leven via de MAtrixen – dus ook in jouw bloed!

Lieve lezers,

Tot 13 maart was het enkele weken onmogelijk mijn nieuwe berichten te zenden naar mijn Abonnees, dus wellicht heb jij ook niet alles ontvangen in je mailbox wat ik onlangs gepubliceerd heb. In verband met de onpeilbaarheid van internet en alle tegenwerkende energieen daar omheen: Mijn dringende vraag

KIJK ZELF REGELMATIG OF IK EEN NIEUW BERICHT GEPLAATST HEB EN DEEL HET VIA SOCIAL MEDIA, WHATS APP EN DE MAIL.

Over wat er gaande en aanstaande is

Van veel mensen hoor ik dat ze behoorlijk intens hinder hebben of hebben gehad van alle omzettingen en verschuivingen die er momenteel gaande zijn. Het gaat inderdaad gepaard met omzettingen via de lympfklieren – hormonenstelsel, waarbij alle meridianen en organen betrokken zijn. Voel je duizelingen, branderig gevoel in de rug, ontzettende moeheid of welk ander symptoom dan ook, weet dat als je betrokken bent bij omzettingen via het water element, dat je dan behoorlijk doorspoeld zal worden de komende weken om alle hindernissen eruit te spoelen. Dit komt  vanonder uit Bekkens in Moeder Aarde, alsook van Boven via de Kosmische Waterplasma stromen en watervallen en jij staat als intermediair er tussen in. Ga dan nog eens extra onder de douche staan, drink extreem veel water of thee, neem een heerlijk uitgebreid bad of bezoek eens een sauna bij je in de buurt. Ik zet in mijn badkamer gedurende het douchen en badderen helende muziek op via Spotify. Kies gerust onderstaande lijst, want die raakt de dolfijn en walvisziel dieper en dieper.

De 1e Wezens die in de Bekkens van Moeder Aarde zijn gevormd waren de Walvissen en Dolfijnen. Dit gebeurde omdat ze de heilzame grids door Moeder Aarde moesten gaan trekken en onderhouden ten behoeve van al het leven. Ook nu leven ze nog altijd onder ons, want er zijn mensenzielen met een Walvis- of Dolfijnenziel.

De Walvis resoneert met de Aum klank. Ze verspreiden het Goddelijk Licht van Hemelse Vrede , rust vanuit de Witte Tempels van LeMUria door het Moeder LeMuria Grid – leylijnenstelsel.

De Dolfijn resoneert met de IE klanken en hebben als taak om heel diep de Kosmos in te duiken zodat zij waterval na waterval, energiestromen van levenskracht kunnen ophalen. Ze zijn verbonden aan de Goddelijke Moederkracht van de I van Moeder LeMUria, Maria – Kwan Yin – Isis. Deze is gekoppeld aan de Wit Zilveren / Koperen bedradingen van Maan en Venus. Gebundeld met het Goud van de Zon ontstaat er een stabiel en veerkrachtig Net van Licht, waardoorheen de Eenhoorns en Drakinnen dan ook weer hun energiewerk doelmatig kunnen verrichten.

Dodecaëder ligt er in Moeder Aarde uitgelijnd op 12 Sterrenpoorten, waarin een LeMUria leefwereld zich ontwikkelde via elementen en kristallen. Zie webshop categorie 53) Orgonite Healing Tools. Klik HIER

Dolfijnen en Walvissen resoneren door je Aardesterchakra heen. Dit werkt als een LeMUria Ster die onder en tussen beide voeten in ligt. Als deze flink aangeraakt wordt, zal er een diepe trilling door je heen resoneren, waardoor je zowel van boven als van onder een spoelbeurt zal krijgen van lichtblauwgrijze en witzilveren klanken en kleuren van verandering. Dit zijn de AUM en IEEEEE klanken van de Walvissen en Dolfijnachtigen, die in verbinding met met ieders Aardechakra de noodzakelijke kracht zal gaan ontwikkelen vanuit een Geometrisch Isocaëder veld = regelmatig 20-voudig vlak.

grote ster-icosaëder 

In de vorm van de grote icosaëder is ook die van een kleine sterdodecaëder te herkennen. De 12 verschillende hoekpunten van een grote icosaëder liggen op een regelmatig twaalfvlak, op een dodecaëder.

Op Moeder Aarde heb ik geregeld op bepaalde krachtplaatsen, die een sterke verbinding hebben met Moeder Maria, Maria Magdalena of Kwan Yin, een verbinding mogen herstellen tussen de etherische bronnen en bronnen diep down in Moeder Aarde, welke exact op een van de snijpunten liggen van de (ster)dodecaëder, want in het hart van Moeder Aarde ligt er exact uitgelijnd op 12 verschillende Sterrenstelsels via onze planeten een prachtige dodecaëder MAtrix, ingericht als een LeMUria Lichtwereld. Waar een centrale Kristallijnen Ster-Icosaëder om haar as draait boven schelpenbronnen met daarin centraal gelegen een Klank Piramide. De Ster-Icosaëder staat met haar punten afgestemd op 12 verschillende Zonnewijzers die aan de buitenrand van Moeder Aarde weer in verbinding staan met de Dodecaëder in Moeder Aarde alsook met die in de Kosmos via een 12-voudig Regenboog Stralen en Meridianen Systeem.

Dit 12-voudig Kristallijnen Klank-Kleur-Geur systeem, welke als Blauwdruk – Coördinaten in ons 12-voudig D.N.A. lag opgeslagen, werd door misbruik van velerlei aard ten tijde van de Grote Ondergang van LeMUria en Atlantis volledig in de war gestuurd, waardoor de Holy-stische werkzaamheid uit ons D.N.A. het zwijgen werd opgelegd en we nimmer meer onze thuiskomst Ster konden herinneren en traceren. Hier voor in de plaats werden Onlicht Sterrenpoorten ingericht, vlak naast onze Licht Sterrenpoorten die door hen misbruikt werden en afgesloten raakten. Ons LeMUria Lichtbrein raakte hierdoor verschrikkelijk in de war en raakte verstrikt en verward met als gevolg dat we langzaam maar zeker in lichtpotentie afdaalden tot 3-D mensen en er zich alsmaar meer geestesziekten ontstonden door verkeerde bedradingen via de machtige Onlicht Sterrenpoorten.

Op dit moment zijn we gelukkig zover dat het meerendeel van de tegenkracht van de Onlicht Sterrenpoorten gesloten zijn….op enkele na, waardoor nog het bewustzijn wordt onderhouden van hen die het onlicht als mindset vasthouden. Het definitief afgrendelen zal nog zeker enkele eeuwen in beslag kunnen nemen om het onlicht langzaam uit te laten doven. Gelukkig hebben we het grootste deel in kaart gebracht en zal er dankzij de instroom van de Vader Zonnegoud, Moeder Maanzilver & Kind Venuskoper nu ook gedurende 2023 een 12-voudig  Regenboog kleurenspectrum volledig hersteld gaan worden via de geopende en geactiveerde Aqua Ma Reine LeMUria Harten van vele LeMUrianen, zoals de deelnemers van mijn op afstand geleid LeMUria Sound healingen. DOE DUS MEE OM HET LICHT MET HAAR MEEGEBRACHTE GENEESKRACHTIGE CODES TE LATEN TOENEMEN – voor jezelf – maar vooral voor nageslacht, voorouders en de huidige maatschappij met al haar geesteszieken.

Walvis – Merril Rose

De IE Klanken van de ons omringende etherische Dolfijnen vertegenwoordigen nog altijd het heilzame Licht van de Centrale Moeder Maan via een 12-voudige Ster-Icosaëder MAtrix in Moeder Aarde. Terwijl de AUM Klanken van de ons omringende etherische Walvis-en Haaiachtigen de heilzame werking vertegenwoordigen van de Centrale Vader Zon via de 12-voudige Ster-Dodecaëder in Moeder Aarde.

Van beide krachten waren we grotendeels afgesneden, zodat we het zelf niet meer aan konden aanmaken, zeker voor de Dolfijn- en Walvis zielen onder ons, want etherische dolfijnen weven samen met de Etherische Walvissen schitterende Matrixen door de Kosmos als weefgetouwen van onvoorwaardelijke liefde.

Beide zijn net als Leeuwen en Pauwen interstellaire dierensoorten. Dolfijnen zijn rechtstreeks afkomstig van de werelden van de grote Centrale Moeder Maan en zijn vertegenwoordigers van bijna alle Sterrenstels. Heel veel lichtlijnen worden vanuit de Centrale Maan gezonden via de Maanlijnen. Dit zijn gigantische Water Plasma Stromen die samen met de Zonnestromen meanderen om uit te komen in speciale Bron Bassins van Liefde en Licht. 

Nu zijn we weer zover dat we met vereende krachten deze Centrale Maan & Zon & Venus Lichtlijnen kunnen gebruiken om ook vanaf onze Zielsster Planeten, ergens schouwend in de verre uiteinden van het Omniversum, weer in te  weven in de Bloedlijnen van Moeder Aarde via alle hiervoor ingebouwde en ingeprentte Bronnen- en Rivierenstelsels in de voedzame bodem van Moeder Aarde. Middels de wijsheid van het Versteend Hout en nog levende Oude Bomen zal ik  door heel Nederland en mogelijk ook in het buitenland, geregeld naar bronnen, bomen of plekken gaan, om de Ster-Icosaïder van Moeder Aarde via deze bronnen, bomen en speciale plekken weer te koppelen en af te stemmen op de 12-voudige Ster-Icocaëder via Kristallen-Klanken-Kleuren-Geuren van de Maan in de Kosmos. 

Hierbij zullen de LeMUria Moeder Dolfijnen en de LeMUria Moeder Walvissen i.s.m. een voltallige groep Kristalen Schedels, waaronder vele Drakinnen ons ten dienste staan.

Op 16-17-18 maart ga ik met Sandra Minnee van start en er zullen er nog vele Aardehealing dagen volgen in binnen- en buitenland dit jaar. Hiervoor Roep ik jullie allen op om ons te ondersteunen op afstand, want alleen samen zullen we dit gigantische kosmische karwei voor Moeder Aarde en al haar toekomstige bewoners, alsook alle huidige levende wezens kunnen volbrengen.

Steun ons door geregeld mee te doen aan de LeMUria Afstand LichtCirkels. JE ZAL PERSOONLIJK OMRINGD WORDEN DOOR JOUW ZIELENGROEP DOLFIJNEN EN WALVISSEN EN HAAIEVINNEN, waar alle LeMUrianen zielsgelukkig door zullen worden.

Kijk deze Ingewijde LeMUria Dolfijnen ook eens aan mijn LeMUria Healing Webshop in categorie 31: klik HIER

En wil je overvloedig door een Gouden Moeder Maya Godin of Drakin ontvangen om je leven wat op te fleuren en Moeder Aarde te helpen? Kijk dan eens naar deze Goudgele Calciet collectie en wie weet word jij dan ook zomaan ingestraald vanuit de MoederBron van al het Leven.

Tot half april in staan ze bijelkaar in Webshop categorie 0) Nieuw in Collectie: Klik HIER

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan huisarts / specialist.