Oproep aan al mijn LeMUria Soul zusters & broeders + LeMUria Drakin Activatie

Lieve LeMUrianen,

We gaan nu met z’n allen door een Hergeboorte kanaal. Het is dé Grote Ommekeer waar we al ruim 2000 jaar ons op aan het voorbereiden zijn.  De Oude Tijd komt definitief ten einde en het is nu van belang om mee te gaan in de als maar verhogende pulserende instroom van LeMUria frequenties. Heb jij het soms moeilijk en wil je hierbij ondersteund worden door de 5 Kwan Yin Dhyani Boeddhinnen en haar Drakinnen in dit Grote Ommekeer Proces, dan vraag ik je om je op te geven en mee te doen aan een belangrijke reeks Activatie- en Herbronningsdagen in mei en juni 2020:

4-5 1e maandag vd maand: Hathor Maria Initiatie Abonnementsdag
5-5 1e Poortdag van mei en tevens Nationale Bevrijdingsdag
7-5 Volle Maan van de Wedergeboorte in sterrenbeeld Stier-Venus – afgestemd op de Maori Koru-Varen Bewustzijn – IJssel + overige Meren Ned/ België
31-5 Hoogfeest van Pinksteren
1-6 1e maandag vd maand: Hathor Maria Initiatie Abonnementsdag op 2e Pinksterdag
5-6 Volle Maand van Groei in sterrenbeeld Tweelingen-Mercurius, afgestemd op de Maori Kiwi Bewustzijn – Waal – Merwede – Oude Maas
6-6 1e Poortdag van juni

Wie een ‘Hathor Maria Abonnement’ voor 3, 6 of 12 maanden neemt en meerdere Hathor Healing Tickets koopt incl MP3 in mijn Hathor Webshop, zal tussen 4 mei én de Poortdag 6 juni, in slechts 33 dagen 7 Bezielende Hathor Herbronning & Healingdagen beleven. Dit is nog nooit voor gekomen sinds de ondergang van LeMUria. Voor info en een totaal overzicht van alle Bezielingskrachtdagen kijk in de Agenda Hathor Healing 2020.

Op de 50ste verjaardag van de ‘Dag van Moeder Aarde’ op 22-4-2020 werd ik uitgenodigd door Moeder Aarde en werd ik omringd door Kwan Yin en haar Drakinnen, om een MP3 op te nemen, waarin ik namens Moeder Aarde de luisteraar toespreek en uitnodig om ons in deze Grote Ommekeer Tijd, de krachten te bundelen als Soul Zusters en Broeders. Aansluitend volgt een korte inwijdende ‘LeMUria-Vredes-Healing’.

Luister naar de ‘Oproep aan al mijn LeMUriaanse Soul Zusters & Broeders’,14.39 min

Wil je daadwerkelijk Moeder Aarde én jezelf bijstaan in de Transities omhoog naar meer harmonie vol Vrede, Vrijheid en Verruiming van de LeMUria Holy Spirit? Dan zou ik de MP3 ‘Soulmeeting en LeMUria Vredes BronHealing’ van 1.01.13 uur voor slechts € 5 bestellen. Voor iedereen die VREDE en HARMONIE vanuit EENHEID hoog in het vaandel heeft staan, zal zeer veel VENUS Vreugde en Liefde beleven aan deze Healing & Vredes Meditatie.
Te bestellen in productcategorie 8) MP3 Helende Meditaties OF klik HIER.

Regelmatig roep ik op om zelf ook actief te worden, dus niet alleen op passieve wijze Spiritualiteit vanuit de boekjes te beleven. Je kan actief worden door het doen van een ceremonie met een gewijde Kwan Yin Drakin langs de waterkant of op een gewijde plek van een Maria Kapel, kerk, steencirkel etc. Voel maar waar jouw hart je naar toe zal leiden. Tijdens de Volle Maan van Wedergeboorte op 7 mei,  zal wie een Ticket inclusief MP3 heeft betaald, op LeMUriaanse wijze een Drakin Code geopend en geactiveerd worden in haar/zijn hart, waar momenteel een juweel wacht om open te gaan.

LeMUria ACTIVATIE met jouw DRAAK- DRAKIN
welke je bij een bron, beek, meer, rivier, zee of op een andere gewijde plek kunt doen. Deze heilige Kwan Yin Activatie lees ik voor op de Hathor Bron Meditatie MP3 – Volle Maan op 7 mei.

  • Neem altijd je draak(je) en losse rozenkwart-bergkristal-amethist kristallen mee op reis
  • Op de plaats van Activatie houd je jouw draak in 2 handen vast ter hoogte van je Zonnevlecht, iets boven je navel. Je kijkt haar even goed aan, samen met je kristal die je achter zal laten
  • Adem nu 3x diep in en uit. Doe alsof je bij de inademing de adem van je draak inademt en bij de uitademing, jouw draak inademt, waardoor je samen dieper en steviger gegrond wordt

SPREEK HARDOP UIT

Ik, (spreek je NAAM uit), vraag aan Moeder Aarde
Namens Moedergodin Kwan Yin & haar LeMUria Drakinnen Cirkel
Of ik als Hathor Kanaal op deze Plek mag dienen,
Om het Magistrale LeMUria Bronlicht,
Gezonden vanuit de Moeder SchelpenBron van het Versteend Hout Bewustzijn in het Uluru Rock Domein,
Hier door de wateren van Moeder Aarde te Magistraliseren.
 

Kwan Yin & alle Hathor Drakinnen:
Ik vraag aan jullie, om hier ter plekke de Goddelijke Orde van LeMUria te komen herstellen
met jullie magische Moeder LeMUria én de Witte Tovenaarskrachten van Merlijn-Merlina
Tussen Hemel & Moeder Aarde

Laat haar Liefdesstroom van DrakinnenLicht zich verspreiden via mijn Stem, Hart, Handen en Buik
Via de plek waar ik momenteel sta
Aangemoedigd en aangevuurd door mijn eigen Hathor Drakin en kristal in mijn Goddelijke Handen

Laat deze Godinnenstroom op weg gaan naar de allergrootste LeMUria Kwan Yin Draak-drakinnen Lemniscaat stroom
Welke alle Elementenkrachten over Moeder Aarde verdeelt
Ten behoeve van de natuur met al haar levende wezens.

Laat hiervoor mijn Skull en/of Drakin,
Deze plek waar ik nu sta
Overstralen en doorstralen met haar Vuur en Passionele daadkracht,
Zodat ook hier weer de Moederliefde van Kwan Yin
Vanuit het Uluru Rock Domein omhoog gestuwd,
Voor altijd op goddelijke wijze binnen zal blijven stromen!

OM MANI PADME HUM – OM MANI PADME HUM –
OM MANI PADME HUM
AMEN

Gooi nu met een mooi gebaar je meegenomen kristal in het water of begraaf haar in de grond.

Zing vooraf of achteraf nog een Mantra of Aardehealinglied of lees een gebed voor. Vul het zelf zo creatief mogelijk in. Doe het vooral met heel je hart! Alles zal in het geheugen van het water opgenomen worden en zich verspreiden naar alle uithoeken van Moeder Aarde, want het water circuit van LeMUria is één circulair systeem, welke boven- als ondergronds met elkaar in verbinding staat. Iedere ceremonie zal aan de Healing en terugkeer van de Goddelijke Moeder Energie bijdragen aan meer Vrede, Geluk, Overvloed, Harmonie en Wijsheid in verbondenheid voor alle Volkeren, dieren, planten en kristallen. Dus ook voor jou!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com in bewerking
www.moedermaria.nl in bewerking