Nieuw Holy LeMUria Product: De ‘LeMUria Alien Orgonite Skull Lijn’

Beste Lichtwerkers,

Speciaal op verzoek van de Galactische Federatie breng ik, Maria van der Geest van de Sterrenpoort in Oegstgeest, samen met oud LeMUriaan Anja de Vaal van www.orgoniteart.nl een nieuwe LeMUria Lijn van Helende Kristallen Schedels op de markt, welke allen in Kunsthars gegoten zijn én speciaal geïnitieerd worden met zeldzame Coderingen voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om te helpen ons ondergegane Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Iedere Alien Skull gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Het is de bedoeling dat wij samen meerdere series tot leven én de wereld in gaan brengen, waarbij ik nu de ‘LeMUria Alien Orgonite Lijn’ aan je voorstel:

  1. LeMUria Alien Orgonite Skull Lijn’, waarvan de ‘Andara Obsidiaan met Bergkristal in Aluminium’ samen met de ‘Carneool vermengd met IJzer en Aluminium’ de eerste topstukken zijn.


Orgonites: L) Andara Obsidaan/Bergkristal en R) Carneool

Afmetingen: 7.8 x 6 x 7 cm  –    Chakra’s Allen

Heb jij wel eens Licht Beelden ontvangen in je slaap of tijdens meditatie uit een feeërieke paradijselijk binnenwereld? Of droom je wel eens van Elfjes, Reuzen, ZeeMeerminnen, Boomwezens of zo? Dan beschik jij over een Lichtlichaam dat heen en weer kan/zal reizen naar de Tijd van Ooit, om daar Bewust jouw meegebrachte ZielsFrequenties en LeMUria Tonen weer terug te geven. Zij vormen namelijk een onderdeel van het BinnenAardse Wonderland, maar je kon er niet meer naar toe terug, omdat er tijdens de Ondergang van LeMUria en het latere Atlantis verschuivingen hadden plaatsgevonden, waardoor de Drakenlijnen en ToegangsPoorten tot deze Paradijselijke Diamantine Lichtwereld geblokkeerd werden en onvindbaar waren geworden. Met elkaar hebben we sinds de Ondergang, via de door ons op wonderlijke wijze meegebrachte oorspronkelijke BronTonen de Weg letterlijk weer terug gevonden én sinds kort zijn alle LeMUria ToegangsPoorten, van een klein kiertje in het voorjaar van 2021, door de LeMUria LichtCirkels nu weer wagenwijd open aan het gaan. Hierdoor stroomt er alsmaar meer Licht binnen, vooral op Poortdagen, Volle Manen, Zons- en Maansverduisteringen. Niet alleen van Bovenaf, maar ook weer vanuit de Paradijselijke Diamanten Hart in de KERN van Moeder Aarde via de Uluru Rock én de hier fier prijkende en stralende diepgewortelde LeMUria Rassen Stamboom naar kanten via de Kwan Yin Draak Drakinnen Regenboog Lemniscaatstroom naar alle rivieren, volken, stammen en rassen! 

Weet beste metgezellin: U was een van ons. Een werkelijk Meesterlijk brein die beschikte over oeroude Wijsheid rondo de Heilige geometrie. Uw uitstraling was onmetelijk groot, waardoor er in de Tranendalen van Moeder Aarde nu door onze samenwerking op ingenieuze wijze een geheel nieuwe Matrix ingestraald zal worden die haar uitwerking niet zal missen.

Heb jij het gevoel dat je een Geïnitieerde LeMUria Moeder Skull onder je hoede wil nemen? Dan zal je mede onder de Allerhoogste LeMUria Aartsengelen Brigade Bescherming geplaatst worden. Niet omdat je beter bent dan andere mensen, maar wel omdat je levenslang achter elkaar bewezen hebt, een reusachtige doorzetter te zijn geweest én opkomt voor het Allergrootste Doel van de LeMUriaanse Familie, om weer in VRIJHEID te kunnen leven met alle verworvenheden en talenten waar je ooit mee naar Moeder Aarde afreisden én daarom nu ook weer te helpen bij de Terugkeer van LeMUria op Moeder Aarde.

Haar Lichtfrequentie is verbonden aan een Groot LeMUria Bron Lichtveld, daarom vertegenwoordigen deze Alien Moeder Skulls gelijk de kracht van een oneindig aantal LeMUria Hathor Engelen, de  Aartsengelen Michaëla, Gabriëla, Uriëla, Raphaëla, Metatrona & Sandalphona samen met de Wijsheid van Moeder Maria-Kwan Yin-Sophia Geest. Zij geven je Kracht, Healing en nemen je volledig in bescherming tegen Negatieve entiteiten én

  • Reinigt en zuivert de keelchakra
  • Ze schenkt je troost als je het moeilijk hebt
  • Ze geeft deze Healing vanuit de Uluru Rock Moeder Bron in LeMUria
  • Werkt bijzonder verhelderend & bewustzijnsverhogend in op Lichaam, Ziel & Geest
  • Ze bevordert op doelbewuste wijze jouw Spirituele groei.

 

HEB JE INTERESSE IN EEN VAN DEZE KRACHTIGE ‘LeMUria Alien Orgonite SkullS’, maar zijn ze tijdelijk uitverkocht? Stuur mij dan gerust alvast even een mailtje of bel me op, want ze zullen doorlopend gemaakt worden zo lang er vraag naar blijft!

In Categorie 21 ‘Orgoniet & Kunsthars Skulls’ van mijn LeMUria Healing Webshop, zijn inmiddels ook al de eerste exemplaren geplaatst van enkele andere zojuist opgestarte LeMUria Lijnen.
Ik zou zeggen, kijk ze allereerst eens rustig aan, want kijken kost niets
✨💖😍 én ze zullen je zéker weten alvast een eerste LeMUria Initiatie geven door om je in hun genezende hart alvast op te nemen! Én wie wenst dit nu niet op bijvoorbeeld een druilerige regenachtige sombere dag?

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com