Dringende Boodschap: Blijf goed in je Harte Centrum geholpen door de Moeder geuren

Lieve lezers,

Vooraf geeft Moeder Maria een dringende Boodschap aan U allen, Er komen vanuit de binnenaarde momenteel veel verstorende energieën los. Dit kan ernstige vormen aannemen, waarbij wij opgeroepen worden om Moeder Aarde te helpen door als Lichtkanaal te dienen, stevig te ankeren, rustig te blijven door in onze hartekern te leven én onze woning vrij te houden van duistere krachten.

Brandt hiervoor geregeld gewijde kaarsen en wierook én laat jouw Regenboog Energie er ruimhartig doorheen wervelen! Wordt hiermee een Bron van Rosa Mundia Harte liefde, want:

EEN BRONLICHT WORDEN VAN ROSA MUNDIA HARTE LIEFDE, ZAL JE ALSMAAR DIEPER BEZIELEN DOOR WORTEL TE SCHIETEN EN KRACHTIGER UIT TE LIJNEN TUSSEN ZIELSTER- & AARDSTERCHAKRA, IN EEN SPECIALE VRUCHTENDRAGENDE LEMURIA RASSEN STAMBOOM
VAN DE NIEUWE TIJD!

Om je meer bewust te worden van wat er momenteel allemaal gaande is, neem ik je graag mee op Ascensie Reis naar de 3e LeMUria Poortdag van 11-11. Bestel hiervoor mijn LeMUria Sound Healing MP3 nr 68 (59.58 min), waarin ik je allerdiepst in Moeder Aarde in contact zal gaan brengen met de liefdesgeuren van het Rosa Mundia Harteveld.

Je zal tijdens het luisteren vanuit Moeder Aarde enkele KristalPoort Activaties ontvangen, zodat je dieper uitgelijnd zal worden vanuit je eigen hart met het Hart van Vader Kosmos & Moeder Aarde. Wees er gerust op dat jij dan ten tijde van grotere onrust op Moeder Aarde, actief omringd zal blijven worden door dit Rosa Mundia Harteveld vol kleuren én geurige bloemen.

Moeder Maria roept je op om juist nu deze MP3 te bestellen, omdat het al geruime tijd op grote schaal onrustig is op Moeder Aarde en er meer onrust in de lucht hangt! Dan heb jij in deze verdiepende MP3 een hartverwarmende bondgenoot gevonden. 

Maria van der Geest leidt tevens iedere zondag van 20-21 uur heel volgzaam vanuit het LiefdesHart van de Rosa Mundia Bron een gratis World Peace Healing LichtCirkel.
NIEUW: Vergeet niet om je voortaan voor deelname even aan te melden. Dit mag per maand, maar ook per zondag door een Mailtje te sturen naar de Sterrenpoort: Kleienblij@gmail.com .
Wie reeds gereageerd had op mijn vragenlijst mail, hoeft uiteraard niet nogmaals voor oktober aan te melden.

Waarom zijn Moeder Geuren zo allerbelangrijkst tijdens het Spirituele Ontwakingsproces

Op zoek naar antwoord vond ik informatie in het boek “De Atlas van Geur’ geschreven door Ari Turunen. Hij is werkelijk langs vele exotische gebieden gereisd om persoonlijk kennis  te maken met bloemen en kruiden, ging op zoek naar de historie en het gebruik van ervan. Zo was het lezen van dit fascinerend boek meteen een reden om mijn kristallen met talloze Moeder Geuren te verrijken.

Hier volgt een korte samenvatting over fascinerende Geuren

De auteur start met uit te leggen, dat Cosmetologie de studie en kunst is over het gebruik van cosmetica of producten om het fysieke uiterlijk te verfraaien.

Cosmetica komt van het oude Griekse woord ‘Kosmokomes’, dat versieren en arrangeren van het haar betekent. Het sluit het woord Kosmos in, dat staat voor Orde / Ordening van het Heelal.

Ari Tunenen merkt op: Zonder geur zou er geen leven zijn ontstaan!

 • Omdat planten geuren verspreiden om bestuivers te lokken
 • Omdat dieren om te paren gelokt worden door geuren
 • Omdat geuren bewustzijn verhogend kan werken wordt het al duizenden jaren gebruikt tijdens ceremonies, want wierook staat symbool voor het opstijgen van onze gebeden naar de hemel.

Wie gebruik(t)en het

 • De Maya’s en de Azteken: gebruiken hars van de Kopalboom
 • Hindoestanen overal in tempels
 • Boeddhisten: vooral tijdens initiatie riten en doorgaans op festivals
 • Chinezen om hun voorouders en goden te vereren
 • Japanners bij Shinto rituelen: Shintō betekent ‘de weg van de goden’ en is reeds vanaf het ontstaan van Japan de code van eer en actie voor de Japanse bevolking. De shintō-rituelen staan dan ook in het teken van reinheid, zuivering en eerbetoon aan de overledenen.
 • Babyloniërs brandden wierook tijdens tantra rituelen
 • Joden en Moslims
 • Ottomanen in Turkije
 • Romeinen in hun badhuizen: stoombaden t.b.v. huid en haar, versiering en healing
 • Katholieken tijdens de eucharistieviering
 • Als geneeswijze: Ayurveda in India
 • Om parfums van te maken
 • Om aan dranken toe te voegen: Benzyl alcohol
 • Om insecten aan te trekken of juist te weren
 • Om lichaam, geest, woning te zuiveren van negatieve energieën en entiteiten
 • Om oude herinneringen op te roepen
 • Om emoties los te maken


5-verschillende-holy Rozengeuren-van-Moeders-Geuren-
6-korte-stokjes-per-geur-15-min-brandtijd: € 6,50

GEWIJD IN DE STERRENPOORT – OEGSTGEEST

2 bijzondere voorbeelden van het gebruik van geuren zijn:

 • De 3 Wijzen uit het Oosten brachten twee Geurige geschenken mee naast Goud voor de pasgeboren Jezus: Wierookhars Frankincence en Mirre waren.
 • Koningin Sheba zette haar parfum in om koning Salomon te verleiden en zijn hoofd voor haar op hol te brengen, want geuren staan er om bekend dat ze invloed hebben op het (genitale) zenuwstelsel, smaak-, reukpapillen en de ademhaling. Wie overbelast wordt door een sterke geur, kan geïrriteerd raken of juist heel vrolijk worden. Of dat men door de geur honger krijgt en kooplustig wordt.

Effecten van het gebruik van mijn ingewijde Wierook Geuren

 • Zal op de eerste plaats de ruimte waar deze Goddelijke Moedergeuren verspeiden worden, alles opruimen wat riekt naar naargeestige elementen door deze energetisch meteen over te dragen aan een scala van engelen, waarna deze ruimte in een devote gewijde bewustzijnstrilling gebracht zal worden.
 • Zij stimuleert het Zelfhelende vermogens op een geheel eigen wijze. Zo kunnen ze je angsten laten  vervliegen, opvrolijken, helpen bij het loslaten van vastzittend en onverwerkt verdriet, je geest tot rust te brengen, zekerder maken, een geborgen gevoel geven, troostrijk zijn of juist actiever maken.
 • Ze bieden een rijke variatie aan mogelijkheden om je te inspireren tijdens je werk of creatieve bezigheden.
  Kortom: Ondersteunen Op Weg naar Eenheid van Lichaam, Ziel en Geest.
 • Het etherische lichamen van hen die in de geur plaatsnemen, zullen doordrongen worden met het  Regenboog Bewustzijn van de LeMUrian Goddess van Love ofwel versmelten met het Bewustzijn van de Moeder LeMUria Drie Eenheid, aards gezien als het allerhoogste Bewustzijn van de verenigde Ziel van Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin tezamen!

Het verspreiden van de Holy ingewijde Bewustzijnsgeuren van Wierook zal net als de naar bloemen geurende LeMUria Healing Aura Sprays en  Crystal Essences Rollers blijvend healing, troost en ondersteuning blijven bieden, mits je deze geregeld gebruikt en laat samensmelten met de genenbank van jouw Sterrenstelsel, waaraan het Lichtwerkersbloed geconnecteerd is. Allen hebben een specifieke functie en dragen bij aan de eenwording van Lichaam, Ziel & Geest in samenwerking met het weer terugkerende Eenheidsbewustzijn van de Goddelijke Moeder LeMUria uit de MoederBron van al Leven via de Goddesses of Love, World Peace en Boeddha Nature!

Zorg dus dat je gewijde wierook in huis hebt, want we gaan stelselmatig door een periode van problematische tijden. Er staat nog het een en ander op ons te wachten wat aards beschouwd minder aantrekkelijk is, maar vanaf een hoger punt geschouwd ons aller dé Grote Verlossing zal terugbrengen waar we 2000 jaar als LeMUriaans Familie van Eenheid in Geest, verbonden met het Bloed van Christus & Christian, energetisch naar toe hebben geleefd / gewerkt, geholpen met de Bron die Eenheid heet!

HET LEMURIA VAN NU WORDDT GEBOREN DOOR ONS ALLEN LEMURIANEN HEEN, VANUIT EEN DIEPER WETEN.
DANKZIJ ONS GEZAMENLIJKE LICHTWERK – ZAL MOEDER AARDE STABIEL BLIJVEN – ZODAT HET WARE WONDERLIJKE LEVEN WEER HERSTELD WORDT  –  OP ONS ALLER ZÓ GELIEFDE MOEDER AARDE.

BLIJF TROUW AAN JEZELF
EN SPREEK MET EEN GEOPEND HART GEREGELD TOT JE  ZIEL:
WIJ ZIJN ÉÉN IN  HART & ZIEL
BINNEN HET ROSA  MUNDIA HARTEVELD VAN PURE LIEFDE
WIJ BRENGEN HET VOLLEDIGE KLEUREN & GEUREN PALLET!


Een geactiveerde LeMUria Bron Eenhoorn bestel je HIER

De Spirituele Geest komt voort uit 4 Elementen

Moeder Aarde is opgebouwd is uit 4 elementen (aarde, lucht, water, vuur) vanuit de Etherische Goddelijke MoederBron van al het Leven. Wierook is een van de weinige producten die de 4 elementen in zich draagt, omdat zij bestaat uit aarde (ingrediënten), geur zich verspreidend via de lucht, bereid wordt met water en actief wordt door middel van vuur.

Als er tijdens het gebruik van Gewijde Wierook aandacht wordt geschonken aan de Spirituele Dimensies bijvoorbeeld tijdens mediaties, (afstands)healingen, schrijven en lezen van bewustzijnsverhogende berichten et ceteRA, dan zal vanuit de Geestkracht van onze Goddelijke Moederbron een etherische werking uitgaan  welke bewustzijnsverhogende en zielsverenigend zal werken, Op Weg nar Eenheid tussen Lichtaam, Ziel & Geest.

Niet-ingewijde Wierook beschikt niet over de zuivere geestverruimende effecten, omdat zij ONBEZIELD EN DUS ONBEWUST IS. Kijk dus uit met onbezielde Ayahuasca, want dan kan je wel eens door verschrikkelijke ongeziene werelden aangezogen worden i.p.v. in contact te komen met de Allerhoogste Moedergeest van het Leven, zoals in mijn LeMUria Sterrenpoort in Oegstgeest, waar niets aan het Moederoog zal ontgaan.

Dankzij een inwijding in de LeMUria Sterrenpoort verbinden deze geurende Wierookstokjes zich met de sferen van de binnenaardse Elfjes MoederBronnen in  LeMUria, waar vandaan omhoog de juiste klanken en trillingen aangetrokken worden van de paradijselijke Bloemen, Bloesems- , Kruiden- en Bomengeuren Familie’s.

Daar ik toegelaten wordt in de Helende MoederBron van al het Leven, kan ik dus ook hele specifieke Klanken en helend Brongeuren Bewustzijn ophalen. Ze worden op etherische wijze toegevoegd aan alle geurende Wierookstokjes:

 1. Geneeskrachtige ROZENGEUREN Wierook ingewijd door de ‘LeMUrian Goddess of Love’
 1. Geneeskrachtige Wierook ingewijd door de ‘LeMUrian Goddess of World Peace’
 2. Geneeskrachtige Kruiden Wierook ingewijd door de ‘LeMUrian Goddess of Boeddha Nature’
 3. Geneeskrachtige diep Reinigende Kruiden Wierook, ook ingewijd door de ‘LeMUrian Goddess of Boeddha Nature’ 

 

Het Helend Brongeuren Bewustzijn is ook aanwezig in de reeks:

LeMUria Soulfeggio Meridiaan Orgaan Aura Sprays t.b.v. van de:

Milt – Hart – Dunne Darm – Blaas – Nieren – Bloedsomloop – Drievoudige Verwarmer – Galblaas – Lever – Longen – Dikke Darm – Maag

Notre Dame Parijs – Mosaïc raam van de Rosa Mundia Roos
Heb jij je al opgegeven als deelnemer op Afstand van mijn korte Aardehealingreis naar Parijs rondom 11-11 om mee te helpen jouw eigen Kristal- & Eenhoorn zielsfragmenten op te halen, want nog altijd zijn daar onderaardse crypten en oude gebouwen die jouw geschiedenis kennen en vast hebben beewaard! MP3 nr 68 zal je hierbij helpen op een Reusachtige wijze. Opgeven kan HIER.

Het lijkt wat vroeg, maar Maria Magdalena vroeg me het volgende naar buiten te brengen op weg naar Kerst op 25 en 26 dec, alsook 27 dec de 13e Volle Maan in 2023: ‘Komt Allen te Samen’ wordt wereldwijd jaarlijks gezongen als de heilige dagen van Kerstmis naderen. Dit hemelse nummer is van oudsher reeds doorweven met Galactische Frequenties en Klanken. Dit keer zal ons  LeMuria Moeder Sterrenschip afmeren in de buurt van de Sterrenpoort in Oegstgeest Z.H., om Moeder liefde vanuit de LeMUria Rosa Spierlaan, Mundiaal te verspreiden.

Hiervoor is alvast de tekst van dit Kerstliedje aangepast, zodat we Op Weg naar 2024 volmondig Samen kunnen zingen:

WIJ KOMEN TESAMEN

Wij komen weer Samen als één Lichtfamilie
Een lied zal weerklinken voor LeMÚria
In Hemel en Aarde zingen Sterren Wezens

Komt Allen TeSamen
Komt Allen TeSamen
Komt Allen TeSamen in het Moederlicht

De Wijzen met Wierook, komen weer van Verre
Zij volgen hun Sterren naar Úluru 
Hemel op Aarde laten zij Herrijzen

Dit doen we weer TeSamen
Dit doen we weer TeSamen
Dit doen we weer TeSamen in het Moederlicht

Heb jij ook een mooie bezielde tekst op een kerstliedje geschreven? Mail dit dan alsjeblieft naar Maria@sterrenpoort.com 

Dan kunnen we samen dit jaar een of meerdere keren bij elkaar komen in de Sterrenpoort, in de aanloop naar Kerstmis om samen te zingen en in stilte te mediteren,
want de Roep vanuit de Uluru MoederBron van al het leven
is wederom groot.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.