MP3: Zing jouw ‘Innerlijke Kind’ toe met de Vergevings-MANTRA ‘Ho’oponopono’

Lieve Lichtwerker,

Op Weg naar de LichtCirkels van 21 en 24 juni (= tevens 3e 6-6 Poortdag van 2021) doe ik jullie een vriendelijk verzoek namens de Lichtwerelden door onder leiding van de Aartsengel Metatrona zó vaak als je kunt voor:

  • Jouw eigen Innerlijke Kind
  • Innerlijke Kind van Moeder Aarde
  • én alle ondergegane LeMUriaanse zielendelen en Familie

De gewijde Hawaaiiaanse Vergevings-Mantra ‘Ho’oponopono’ heb ik zelf ingezongen met stemondersteuning van Moeder Aartsengel ‘Metatrona”  herself ✨ op onderstaande geluidsopname MP3 na een kort voorwoord. De melodie is heerlijk, zodat zij lekker blijft hangen en door jou makkelijk meegezongen zal kunnen worden. De geluidskwaliteit is minder dan gebruikelijk helaas. Duur 7.06 min

Op Spotify vond ik ‘Ho’oponopono’ van Rachael Sessions -album The Beauty Way, maar lukte mij helaas niet om het nummer ten gehore te brengen. Daarom heb ik onderstaande link gevonden op internet, waar je haar hele album toch kunt beluisteren. ‘Ho’oponopono’  is het 4e nr. Klik HIER om naar haar website te gaan.

Op deze geluidsopname MP3 wordt de Engelstalige woorden gebruikt. De hele tekst gaat als volgt, met natuurlijk de nodige herhalingen….anders was het geen Mantra!

Klik op de PDF: Ho’oponopono Hawaaiiaanse Vergevings Mantra.docx om onderstaande tekst snel zelf uit te printen (na klikken komt deze terecht in de map downloads op je pc) en uit volle borst mee te gaan zingen met mijn stem! Keer op keer zal Metatrone jouw Innerlijke Kind bezielen én je zal helpen Op Weg naar 21 en 24 juni om jezelf in de juiste uitlijning én stemming te brengen. I Thank You – I Love You!

Hawaaiiaanse Gewijde Vergevings-Mantra

Ho’oponopono

Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono

I’m sorry
I love you
Please forgive me
I thank you

I am so sorry
I love you
Please forgive me
I thank you

Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono
Ho’oponopono

LEES OOK NOG EENS MIJN VORIGE BERICHT:

‘Het Grote Innerlijke LeMUria Kind Vergiffenis Programma’ start op o.l.v. van Metatron(a)

Aanmelden om mee te doen aan de door mij geleide LeMUria LichtCirkels op Zonnewende 21 juni en Volle Maan 24 juni 2021 kan AL door het bestellen van LichtCirkel Healing  Tickets in mijn LeMUria Webshop door HIER te klikken.

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com